Hoge bookmakers-odds bij Croky Cup duel Club Brugge – OH Leuven

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 december 2021     0 REACTIES

De Belgische wedkantoren hebben tal van straffe pre-odds voor u klaarstaan voor elk bekerduel die gespeeld worden. De hoogste pre-odds zult u vinden bij de bekermatch Club Brugge – OH Leuven. Donderdagavond spelen Club Brugge en OH Leuven tegen elkaar voor de laatste plek in de halve finales van de Croky Cup. Het duel wordt op Jan Breydel gehouden. Bent u erbij via VoetbalGokken.be?

Philippe Clement: “Gefocust op match OH Leuven”

Voorbije zondag speelde Club Brugge op Jan Breydel tegen RSC Anderlecht. De Klassieker werd met 2-2 een gelijkspel. Deze donderdag speelt Club opnieuw thuis en dit keer zal het om de kwartfinales van de Croky Cup zijn tegen OH Leuven. Club-coach Philippe Clement blikte na de match tegen aartsrivaal Anderlecht direct vooruit naar dit duel. “Eén focus nu en dat is de volgende wedstrijd tegen OH Leuven in de Belgische beker”, zegt de coach die het jaar goed wil afsluiten. “Er zijn nog twee wedstrijden in 2021. Laten we het jaar proberen af te sluiten met twee overwinningen”, aldus Clement.

“Succesbeleving terug”

De Bruggenaren maakten voorbije maand een moeilijke periode door. Het Champions League seizoen ging verloren, maar Club behoort nog tot de laatste acht ploegen die strijden om een plaats in de halve finale van de beker. “Onze succesbeleving is eventjes weg geweest. We hebben een aantal momenten gehad de afgelopen weken dat we daar niet van kunnen proeven hebben. Maar een mens mag niet in momenten gaan leven: dat zeg ik ook tegen mijn spelers. We moeten door”, zegt de coach van Club die vertrouwen heeft in zijn team tegen OHL.

Marc Brys: “Club blijft sterkste ploeg”

Nog voor de Klassieker gespeeld werd tegen RSC Anderlecht speelde OH Leuven een week eerder ook nog tegen Club Brugge. OHL-coach Marc Brys zag zijn ploeg verliezen met 1-4 van de Bruggenaren. Nu de kwartfinale op Jan Breydel gehouden wordt, voorspelt de coach opnieuw een zware taak voor zijn mannen. “Nu de druk van de Champions League is weggevallen, ligt de focus van Club Brugge op de competitie en de beker”, zegt coach Brys. “Het blijft de sterkste ploeg van het land”, aldus de oefenmeester van OHL.

“Geloven in onze kwaliteit”

De coach van OH Leuven wil voordat de bekermatch begint niet de handdoek al in de ring gooien. Volgens Brys zijn er altijd kansen voor zijn team. “We moeten vooral rustig blijven en geloven in onze kwaliteiten, want die zijn er zeker”, besluit trainer Brys die na de bekermatch het jaar afsluiten met een competitieduel op verplaatsing bij Sporting Charleroi.

Statistieken

Club Brugge en OH Leuven zijn de laatste twee ploegen die nog kans maken op een plekje in de halve finales. Woensdagavond hebben KV Mechelen en KAS Eupen de kaarten voor de laatste vier al geschud. Dat geldt ook voor KAA Gent en Standard Luik. Donderdag vroeg in de avond strijden RSC Anderlecht en KV Kortrijk voor een ticket naar de volgende bekerronde.

Head 2 Head

Eind september speelden Club Brugge en OH Leuven voor de laatste keer tegen elkaar op Jan Breydel. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en er was die dag dus ook geen winnaar: 1-1. Een kleine twee weken geleden speelden de ploegen tegen elkaar in Heverlee. Club zegevierde met 1-4 op Den Dreef.

Huidige vorm Club Brugge

De Bruggenaren versloegen in de voorbije bekerronde het KRC Genk. De Genkies waren taai en Club zegevierde pas nadat de strafschoppen zijn genomen. Het werd 3-4 in Genk. Daarna werd er in de Belgische Pro League niet meer verloren door de ploeg van coach Clement. Club staat op de tweede plek in de competitie. In de Champions League werd de match tegen PSG begin december verloren met 4-1 in Parijs.

Huidige vorm OH Leuven

OH Leuven nam het in de beker nog niet op tegen een Pro Leagueploeg. In de voorbije ronde zegevierde OHL met 2-3 van Westerlo. Na dit duel gingen er drie competitiematches op rij verloren. Voorbije weekeinde werd er eindelijk weer gezegevierd. Standard Luik werd met 2-1 verslagen. In de Pro League staat de ploeg van coach Brys op de dertiende plaats.

Lappenmand

Bij Club Brugge zijn geen kernspelers geblesseerd. Coach Clement heeft zijn hele selectie dus compleet.

OHL-coach Brys heeft met de geblesseerde Runar Alex Runarsson een doelman minder ter beschikking.

Prognose

En dan de prognose voor Club Brugge – OH Leuven. Onze wedtip is een zege van Club Brugge: 3-1. Wat is uw voorspelling voor dit duel op Jan Breydel?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze kwartfinale in de Belgische beker.

Quoteringen Club Brugge – OH Leuven

Bij deze laatste bekermatch van de kwartfinales zult u de hoogste pre-odds vinden. In het 1X2 spelsysteem staat een bonus van maximaal x 10.00 keer uw speelbedrag voor u paraat als OH Leuven donderdag wint.

Een gelijkspel krijgt met x 6.10 keer uw inleg ook een zeer straffe pre-odd mee voor dit bekerduel. Een overwinning van Club Brugge en dus een plek in de halve finale is goed voor een uitkering van gemiddeld x 1.25 keer uw inleg.

De Belgische bekermatch Club Brugge – OH Leuven wordt gespeeld op donderdag 23 december om 21:00 uur op Jan Breydel te Brugge. Scoort u de hoogste pre-odd van de kwartfinales door een stunt van OH Leuven? Of speelt u save en wedt u op een zege van Club? Wat uw voorspelling ook is speel vandaag al mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN