Halve eindstrijd Belgische beker inspireert bookmakers!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 januari 2020     4 REACTIES

Deze week staat in het teken van de heenwedstrijden in de Belgische beker. Midweeks zullen vier ploegen strijden om een finaleplaats: Club Brugge, Zulte Waregem, Royal Antwerp en KV Kortrijk zitten nog in het toernooi. De eerste twee ploegen trappen woensdag af, Antwerp – KVK spelen donderdagavond tegen elkaar. Op wie zet u uw geld?

Club Brugge – Zulte Waregem

Coach Philippe Clement maakt er geen geheim van graag de bekerfinale te halen, maar winnen van Zulte Waregem is een ander paar mouwen als het om de beker gaat. Clement: “Ik ben hier lang genoeg om te weten dat Club het altijd moeilijk heeft tegen Zulte Waregem. Ze hebben jongens met veel ervaring zoals Seck en De Fauw. Ik schat ze heel hoog in en er heerst een positieve dynamiek waarvoor wij moeten waken woensdag.”

Royal Antwerp favoriet voor winst
1.44
KV Kortrijk underdog bij bookmakers
6.50
Club Brugge favoriet voor winst
1.20
Extreem hoge odds voor winst Zulte Waregem
13.00
Exclusief voor Royal Antwerp - KV Kortrijk
ACTIE

“Club Brugge is heel sterk”

Ook bij Zulte Waregem ziet men graag een finale plaatsvinden waarin zij één van de hoofrolspelers zijn. Coach Francky Dury kende echter een lastig aanloop vanwege de nederlaag tegen KRC Genk: “We moeten eerst en vooral deze wedstrijd van ons afzetten”, aldus Dury. “We mogen die niet in onze bagage steken, want dan krijgen we een zware rugzak. Met een heen- en terugwedstrijd is het altijd anders in de beker, maar Club is heel sterk. De eerste analyse die we nu moeten maken, is dat we niet goed zijn. Dan pas kunnen we ons voorbereiden op die bekerwedstrijd.”

Royal Antwerp – KV Kortrijk

Royal Antwerp-trainer László Bölöni kan met vertrouwen uitkijken naar donderdag, als KV Kortrijk op bezoek komt in het kader van de Belgische beker. Antwerp won voorbije weekend van Cercle Brugge (1-2) en lijkt klaar voor de heenmatch van donderdag: “We kunnen ons niet, wat zeg ik, nóóit permitteren om te denken dat we perfect zijn. Soms, heel soms, komen we eens in de buurt van een wedstrijd zonder fouten. Maar perfectie bestaat niet. Dat moet iedereen hier beseffen. We mogen niet gaan zweven. Tussen winnen en niet winnen zit soms een heel dunne lijn.”

“Goed resultaat pakken voor terugmatch”

“Dat zagen we in de vorige bekerronden tegen Racing Genk en Standard en dat zullen we ook donderdag tegen KVK gaan zien”, ging hij verder. “Wij, Antwerp, moeten op elk gebied absoluut alles doen om te winnen. Als dat lukt, zal het meestal volstaan. Hopelijk kunnen we een goed resultaat pakken voor de terugmatch bij Kortrijk.”

Statistieken

Royal Antwerp rekende in de kwartfinale van de Belgische beker af met Standaard Luik. In Luik wist het Standard met 1-3 te kloppen, waardoor Antwerp nu mag aantreden tegen KV Kortrijk. Die ploeg versloeg in de achtste finale KAS Eupen met 2-1 en wist een ronde later op verplaatsing bij Union ook de match naar zich toe te trekken: 0-1.

Head 2 Head

Club Brugge won daags na kerst de Jupiler Pro League match met 4-0 van Zulte Waregem. Vorig seizoen had de fusieploeg nog verrast op Jan Breydel door met 1-3 te komen winnen.

Dan de H2H bij Antwerp – KVK. Eerder dit seizoen wist Antwerp in de competitie al met 3-1 te winnen van KVK. Een overtuigende zege die er vorig seizoen niet in zat. Toen moest Antwerp blij zijn dat het 0-0 bleef in het onderlinge duel. KV Kortrijk won in 2008 voor het laatst een match in het Bosuil-stadion. Op 26 januari van dat jaar werd het 1-2 voor KVK.

Huidige vorm Club Brugge

Voorbije weekend wist Club opnieuw te winnen van RSC Anderlecht. Dit keer op verplaatsing: 1-2. Het was de eerste officiële match sinds de winst op SV Zulte Waregem. De oefencampagne verliep wisselvallig: PSV Eindhoven werd met 1-2 verslagen, maar tegen Ajax Amsterdam ging het mis: 1-3.

Huidige vorm SV Zulte Waregem

De bezoekers kregen voorbije speelronde in de JPL een pandoering van KRC Genk: 0-3. In de oefencampagne had men nog afgerekend met PEC Zwolle: 1-3, maar dit bleek niet genoeg om ook Club Brugge het hoofd te bieden.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp ging voorbije weekend op pad naar Jan Breydel. In Brugge werd Cercle met 1-2 opzij gezet. Het was al de tweede zege van 2020, want ook het vriendschappelijke duel tegen Lugano werd een simpele prooi voor de ploeg van Francky Dury: 0-3.

Huidige vorm KV Kortrijk

KVK komt in mineur naar deze bekermatch in Antwerpen. Voorbije weekend werd er proper gespeeld, maar dat leverde geen punten op: Sint-Truiden bleek met 2-0 gewoon een maatje te groot voor dit moment. Sinds de bekerwinst op Union had KVK niet meer verloren, maar tot gezever leidt het niet. Want de oefencampagne was met een gelijkspel en een winstpartij goed en dat duidt toch op een pak goesting bij de bezoekers.

Lappenmand

Club Brugge kan de medische staf gerust een week verlof geven, want er zijn geen fysieke problemen in de selectie van The Blue Army. Wellicht is het zelfs mogelijk om het weekje vrijaf te combineren met de artsen van Zulte Waregem, want ook die hebben niets te doen. Essevee kent geen blessuregevallen van importantie.

Bij FC Royal Antwerp wél malheur. Centrale verdediger Matheus is al het hele seizoen out met een beenblessure. Sterkhouder Daniel Opare is al even lang lid van de lappenmand. Hij scheurde in juni 2019 de buitenbanden van zijn knie. Eind november kreeg het duo gezelschap van Koji Miyoshi. De Japanner verstuikte zijn enkel. De 22-jarige aanvallende middenvelder miste hierdoor al acht duels en zal ook deze halve eindstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan. Tot slot KV Kortrijk: ook daar een lege ziekenboeg, dus een fitte selectie voor deze halve bekerfinale.

Prognose

Wij verwachten dat deze heenwedstrijden gewonnen worden door de thuisspelende equipes: Club Brugge en Royal Antwerp. Ook denken wij dat dit de finalisten gaan zijn. Verwacht u dit ook of zit u aan een andere uitslag te denken? Check dan onderstaand odds overzicht en speel zelf ook mee via VoetbalGokken.be!

Quoteringen Club Brugge – SV Zulte Waregem

De quoteringen voor de wedstrijd in het Jan Breydel zijn door de Belgische wedkantoren als volgt voor u ingedeeld. Een zege van Zulte wordt met x 13.00 keer de inleg het hoogst beloond. Nog een straffe quotering van x 6.00 keer de inleg wordt uitbetaald bij een gelijkspel. Voor een overwinning van Club staat er x 1.20 keer het speelbedrag genoteerd in het 1X2 spelsysteem van de bookies.

Quoteringen Royal Antwerp – KV Kortrijk

De Belgische wedkantoren schroeven de quoteringen ook voor deze match hoog op. Een zege van KV Kortrijk staat met x 6.50 keer uw inleg het hoogst ingeschaald voor deze wedstrijd. Een gelijkspel wordt met x 4.50 keer het speelbedrag ook goed beloond. Een overwinning van Antwerp staat momenteel op een nette x 1.44 keer de inleg genoteerd.

De Belgische beker wedstrijden worden gespeeld op woensdag 22 en donderdag 23 januari. De wedstrijd Club Brugge – SV Zulte Waregem wordt woensdagavond om 20:45 uur gespeeld op Jan Breydel. Royal Antwerp – KV Kortrijk spelen vervolgens op donderdagavond om 20:45 uur in het Bosuil-stadion te Antwerpen. Welke twee ploegen zetten deze week alvast een stap in de finale van de Belgische beker? Speel op uw favoriete ploeg en win!


Reacties

bobgok
20 januari 2020

Leuke bekerpotjes en straffe odds. Hier ga ik zeker aan meedoen.

4 jaar geleden

casinoking
21 januari 2020

Inderdaad mooie matches, maar Brugge en Antwerp zijn de twee finalisten.

4 jaar geleden

bluearmy
23 januari 2020

Dan maar in Waregem een overwinning pakken!

4 jaar geleden

tooskla...
23 januari 2020

Vanavond speel ik op Antwerp ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN