Belgische bekermatch KV Mechelen – KAS Eupen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 december 2021     0 REACTIES

Deze week worden de kwartfinales van de Belgische Beker gespeeld. Dat betekent dat er nog acht ploegen over zijn die dit seizoen deze trofee in huis kunnen halen. Deze woensdag staan KV Mechelen en KAS Eupen tegenover elkaar in het AFAS Stadion. Voorspel deze bekerwedstrijd in de Croky Cup via VoetbalGokken.be en scoor straffe odds.

Wouter Vrancken: “Wij willen de beker winnen”

Met KAS Eupen op het programma van de Belgische beker weet KV Mechelen-coach Wouter Franken dat er een moeilijke match gespeeld moet worden. “Als we het duel niet aangaan met KAS, dan wordt het tegen Eupen heel moeilijk, zij hebben een heel goede offensieve lijn. We moeten het gewoon match per match bekijken, maar wij willen de beker winnen”, zegt coach Vrancken over de kwartfinale in de Croky Cup.

“De groep is mentaal sterk”

KV Mechelen begon de week niet al te best. Er werd op verplaatsing verloren van SV Zulte Waregem met 3-2. Toch verwacht de coach dat zijn ploeg snel kan schakelen en zich kan focussen op de bekerwedstrijd tegen KAS Eupen. “We hebben vertrouwen in de club. De groep is mentaal sterk. We hebben een volwassen groep die goed aan elkaar hangt”, aldus coach Vrancken.

Stefan Kramer: “We moeten winnen van KV Mechelen”

De jongste weken wil het niet vlotten bij KAS Eupen. Ook de ploeg van coach Stefan Kramer begon niet goed aan de bekerweek. Van Sporting Charleroi werd in eigen huis met 0-4 verloren. Kramer hoopt op een beter resultaat in Mechelen. “We moeten hier snel van herstellen, want we hebben een heel erg belangrijke bekermatch tegen KV Mechelen en die moeten absoluut winnen”, zegt de Duitse coach van de Panda’s.

“Doorstoten naar halve finales”

Coach Kramer verwacht dat ook zijn team met goede moed deze woensdag naar het AFAS Stadion reist. “We hebben een goede mentaliteit”, zegt de coach van de club uit het Duitstalige deel van België. “We willen doorstoten naar de halve bekerfinales”, zo besluit de trainer van KAS Eupen.

Statistieken

De ploeg die wint in deze speelronde, kan in de halve finale gelood worden tegen onder andere KAA Gent, Standard Luik, RSC Anderlecht, KV Kortrijk, Club Brugge of OH Leuven. KV Mechelen en KAS Eupen zijn woensdagavond de eerste twee ploegen die om een plek in de halve finale strijden.

Head 2 Head

KV Mechelen en KAS Eupen speelden begin augustus voor de laatste keer tegen elkaar. KAS zegevierde met 1-3 Achter de Kazerne. Begin dit kalenderjaar wist KVM nog te zegevieren met 3-0. Een match daarvoor kwam er geen winnaar uit de bus. Het werd op 3 december 2020 met 1-1 een gelijkspel in Mechelen.

Huidige vorm KV Mechelen

In de voorbije bekerronde schakelde KVM het Cercle Brugge uit met 2-1. Gemakkelijk ging dat niet. De ploeg uit Mechelen had een verlenging van de match nodig om uiteindelijk door te mogen naar de kwartfinales. Voorbije weekeinde werd er in de Belgische Pro League verloren met 3-2 van Zulte Waregem. De ploeg van coach Vrancken staat op de achtste plaats van de competitie.

Huidige vorm KAS Eupen

KAS Eupen speelde in de voorbije ronde tegen Zulte Waregem. De ploeg uit Eupen speelde thuis, maar na negentig minuten speeltijd stond de stand nog gelijk 2-2. Ook KAS zegevierde pas in extra tijd. Voorbije weekeinde werd er met 0-4 verloren van Sporting Charleroi. De ploeg van coach Kramer staat in de Belgische Pro League op de tiende plaats.

Lappenmand

KV Mechelen mist in deze bekerronde verdediger Rob Stoofs, middenvelder Jordi Vanlerberghe en de aanvallers Hugo Cuypers en Gustav Engvall. Het viertal spelers is nog niet hersteld van een blessure.

KAS Eupen treedt waarschijnlijk aan zonder Jens Cools, Carlos Deom, Edo Kayembe, Tyreek Magee, Isaac Nuhu en Mamdou Kone. De spelers blijven achter door kwetsuren en gezondheidsproblemen.

Prognose

En dan tot slot nog de prognose voor KV Mechelen – KAS Eupen. Onze wedtip is een gelijkspel 2-2. Waardoor de primus in de extra tijd wordt bepaald. Wat is uw voorspelling voor dit duel Achter de Kazerne?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze kwartfinale match in de Belgische beker.

Quoteringen KV Mechelen – KAS Eupen

De Belgische wedkantoren schalen de hoogste quotering in bij een zege van KAS. Gemiddeld kunt u maximaal x3.80 keer uw speelbedrag verdienen bij een zege van de ploeg uit Eupen.

Een gelijkspel is goed voor een ferme bonus van de Belgische wedkantoren van x3.40 keer uw speelbedrag. Dat is niet veel minder dan bij een overwinning van KAS. Een zege van KV Mechelen staat in het 1X2 spelsysteem op x1.80 keer uw speelbedrag ingedeeld.

De Belgische bekermatch KV Mechelen – KAS Eupen wordt gespeeld op woensdagavond 22 december om 20:00 uur in het AFAS Stadion te Mechelen. Welke ploeg gaat volgens u de volgende bekerronde halen? Bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be vindt u de hoge pre-odds voor dit bekerduel. Wacht dus niet langer en laat uw voorspelling(en) achter bij uw favoriete Belgische bookmaker!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN