Belgische beker wedden op Royale Union SG – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 januari 2023     0 REACTIES

In de kwartfinale van de beker van België bekampen Royale Union SG en KAA Gent deze donderdag elkander. Beide clubs trachten in het Joseph Marien te Brussel een plaatsje in de halve finale van de Croky Cup te veroveren. Welk team sluit zich aan bij de laatste vier? Vergelijk de Belgische wedkantoren, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Karel Geraerts: “Grote match tegen KAA Gent”

Royale Union SG kan zich gaan opmaken voor de kwartfinale van de Croky Cup tegen KAA Gent. Volgens coach Karel Geraerts wordt dat geen gemakkelijke match. “Het is een grote match donderdag. Gent blijft een topploeg, één van de beste dit seizoen. We zullen op ons best moeten zijn om tegen hen de halve finale te halen”, vertelt de coach van Union SG.

“We zitten in een goede flow”

Royale Union speelt donderdag in de beker tegen AA Gent en moet zich daarna opmaken voor de thuismatch tegen Royal Antwerp. Een druk programma die coach Geraerts geen probleem moet zijn voor zijn team. “We zitten in een goede flow, maar we steken er met de staf ook heel veel energie in om ervoor te zorgen dat iedereen met de voeten op de grond blijft. De opeenvolging van wedstrijden is zwaar, maar we zullen er volledig voor gaan”, aldus coach Geraerts tot slot van zijn vooruitblik.

Hein Vanhaezebrouck: “We weten dat we Royale Union kunnen verslaan”

Ook KAA Gent heeft een druk programma af te werken. De Belgische beker winnen is één van de doelen die Gent-coach Hein Vanhaezebrouck voor ogen heeft. “We weten dat we Royale Union kunnen verslaan. Winnen is het enige dat telt. De manier waarop maakt niet uit, maar wij willen de finale van de beker halen”, zegt de T1 van de Buffalo’s.

“We doen nog op drie fronten mee”

Coach Vanhaezebrouck licht zijn ambities toe. “Ik ben een winnaar. Ik wil alles winnen waar ik aan mee doe. We gaan er vol voor, we gaan proberen zolang mogelijk en zo goed mogelijk mee te draaien wat er ook gebeurt. We doen nog op drie fronten mee en willen daarin alles geven. We wapenen ons zo goed mogelijk en doen dat door een zo ruim mogelijke kwalitatieve kern te hebben,” besluit de coach van KAA Gent zijn deel van de voorbeschouwing op de bekertopper.

Statistieken

Naast Royale Union en KAA Gent maken ook Zulte Waregem, Sint-Truiden VV, KRC Genk, Royal Antwerp en KV Kortrijk nog kans op een plaats in de halve finale. Na de match van Union SG – Gent is bekend welke vier ploegen er overblijven.

Head 2 Head

Royale Union SG en KAA Gent speelden op 19 oktober voorbij kalenderjaar voor de laatste keer tegen elkander. De Brusselse formatie zegevierde toen met 2-0 van de Buffalo’s. Een ontmoeting daarvoor werd een gelijkspel (0-0) in het Brusselse Joseph Marien stadion.

Huidige vorm Royale Union SG

In de vorige bekerronde moest Royale Union zien af te rekenen met KV Oostende. De ploeg van coach Geraerts slaagde daarin door met 2-1 te zegevieren van de kustploeg. Victor Boniface en Simon Adingra waren de doelpuntmakers voor de Brusselse ploeg.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent nam het in de achtste finales van de Croky Cup op tegen Cercle Brugge. De Buffalo’s hadden het zwaar tegen Bruggenaren en zegevierde pas na extra tijd. Het werd 2-0 in de Ghelamco Arena dankzij treffers van Hugo Cuypers en Malick Fofana.

Lappenmand

Bij Royale Union zijn geen blessuremeldingen. Ook zijn er geen spelers geschorst voor de kwartfinale van deze Croky Cup match.

KAA Gent komt donderdag zonder de geblesseerde verdediger Andreas Hanche-Olsen,  middenvelders Sulayman Marreh, Tarik Tissoudali en aanvaller Darko Lemajic.

Prognostiek

En dan onze prognostiek. Wie wordt de primus bij deze Belgische bekerwedstrijd Royale Union SG – KAA Gent? Bij de Belgische wedkantoren wijzen ze Union SG aan als favoriet in deze kwartfinale. Wij verwachten een gelijkspel binnen de reguliere speeltijd en zetten bij de online bookmakers in op een 0-0 gelijkspel in Brussel. Wat is uw voorspelling waard? Check het onderstaande prematch odds overzicht.

Quoteringen Royale Union SG – KAA Gent

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds het hoogst in bij een gelijkspel in het Joseph Marien stadion. De hoogste odd bij een gelijkspel na negentig minuten speeltijd staat op maximaal 3.50 keer de inleg ingedeeld.

Verwacht u dat KAA Gent wint en doorstoot naar de halve finale? Dan kunt u bij de wedkantoren tot maximaal 3.15 keer uw speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling op winst van de Buffalo’s.

De quoteringen bij een zege van Royale Union lopen ook straf op. De bookmakers op VoetbalGokken.be keren tot 2.23 keer de inleg uit als Union SG deze donderdag de primus wordt. Check de quoteringen in het 1X2 spelsysteem en sla toe op het beste moment.

De kwartfinale van de Croky Cup Royale Union SG – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 12 januari om 20:45 uur in het Joseph Marien Stadion te Brussel. Op welke ploeg wedt u bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be? Vergelijk de odds, zet in en win!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN