Belgische beker: online wedden op RSC Anderlecht – KV Kortrijk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 december 2021     0 REACTIES

Deze donderdag beginnen RSC Anderlecht en KV Kortrijk aan de kwartfinale van de Belgische Beker. Anderlecht speelt thuis tegen KV Kortrijk in het Lotto Park Stadion. Het doel van deze match is een plek veroveren in de halve finale. Welke ploeg slaagt erin zich te voegen aan de laatste vier van de Croky Cup? Via VoetbalGokken.be kunt u wedden op bekermatches voor straffe pre-odds.

Vincent Kompany: “Echte bekermatch tegen KV Kortrijk”

RSC Anderlecht speelde voorbije weekeinde de klassieker bij Club Brugge. Op Jan Breydel waren beide teams aan elkaar gewaagd. Het werd met 2-2 een gelijkspel en dat geeft RSC Anderlecht vertrouwen voor de bekermatch tegen KV Kortrijk. RSCA-coach Vincent Kompany: “We hebben er goesting in. Het wordt weer een echt bekerduel tegen KV Kortrijk”, stelt de coach van Paars-wit vast.

“We gaan volle gas”

Mocht Anderlecht de beker winnen, dan kan het de weg naar Europees voetbal behoorlijk inkorten. Dat lijkt coach Kompany wel wat, want de concurrentiedruk in de Belgische Pro League is groot. “Ik blijf rustig. Het is één ding om te spreken over winnen, maar het doen is iets totaal anders. We moeten geduldig blijven, hard werken en progressie blijven maken. Maar we gaan volle gas, het maakt niet uit tegen wie we moeten spelen”, aldus coach Kompany.

Karim Belhocine: “Goesting om ginder iets neer te zetten”

Met RSC Anderlecht heeft KV Kortrijk een sterke tegenstander gelood. Bovendien speelt de ploeg van KVK-coach Karim Belhocine ook nog op verplaatsing in Brussel. Coach Belhocine is vastberaden er een goed resultaat te boeken. “Het neemt onze goesting niet weg om ginder iets neer te zetten. We willen vechten tot de laatste match”, verklaart de T1 van KV Kortrijk.

“We weten dat het moeilijk wordt”

Om de halve finales te halen, heeft de ploeg van coach Belhocine in één ontmoeting met RSCA kans op een ticket naar de laatste vier van de Croky Cup. “We weten dat het moeilijk wordt, maar we blijven ervoor vechten. Er zijn sterke ploegen overgebleven, maar we moeten in de eerste plaats zelf onze wedstrijden winnen”, aldus Belhocine.

Statistieken

Deze woensdag gaan KV Mechelen – KAS Eupen en KAA Gent – Standard Luik al uitmaken welke ploegen de halve finales bereiken. Donderdag worden er met de matches RSC Anderlecht – KV Kortrijk en Club Brugge – OH Leuven nog twee halve finalisten bekend.

Head 2 Head

RSC Anderlecht en KV Kortrijk troffen elkaar voor de laatste keer op 21 november dit kalenderjaar. De Jupiler Pro League match in het Lotto Park werd met 1-1 onbeslist. Een ontmoeting eerder wist KVK nog met 1-2 te zegevieren in Brussel. Ook begin 2020 kwam de ploeg uit Kortrijk zegevieren met 0-2. RSCA heeft het dus lang niet altijd gemakkelijk tegen KVK.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Nu RSC Anderlecht donderdag alweer aan de bak moeten, heeft de ploeg uit Brussel weinig tijd om de Klassieker van voorbije weekeinde te verwerken. Op Jan Breydel werd het met 2-2 een gelijkspel. RSCA heeft sinds begin november niet meer verloren. De ploeg van coach Kompany staat op de vierde plaats van de Belgische Pro league. In de voorbije bekerronde trof RSCA het RFC Seraing en versloeg de ploeg uit Luik met 3-4 met in de strafschoppen.

Huidige vorm KV Kortrijk

KV Kortrijk wist in de reguliere speeltijd van de voorbije bekerronde te winnen van KV Oostende. In Kortrijk werd het 1-0. In de Belgische Pro League werd voorbije vrijdag gewonnen met 0-2 van RFC Seraing. Mede hierdoor staat de ploeg van coach Belhocine op de zevende plek.

Lappenmand

RSC Anderlecht kan donderdag geen beroep doen op Hannes Delcroix. De verdediger van Paars-wit kampt al een tijdje met een knieblessure. Ook Killian Sardella treedt donderdag niet op voor zijn ploeg. Sardella heeft een beenblessure die hem aan de kant houdt.

Bij KV Kortrijk zijn de meeste spelers die geblesseerd zijn de aanvallers van de ploeg. Zo blijven Charles-Jesaja Herrmann, Rachid Alioui, Pape Habib Gueye en Eric Ocansey achter in Kortrijk door blessureleed.

Prognose

En dan de prognose voor RSC Anderlecht – KV Kortrijk. Onze wedtip is een overwinning van RSCA 2-1. Wat is uw voorspelling voor dit duel in het Lotto Park Stadion?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze kwartfinale in de Belgische bekermatch.

Quoteringen RSC Anderlecht – KV Kortrijk

De Belgische wedkantoren hebben ook voor dit bekerduel fraaie quoteringen voor u klaarstaan. De hoogste odd keren de weddies uit als de ploeg uit Kortrijk wint in Brussel. Maximaal wordt er dan x 5.85 keer uw speelbedrag uitgekeerd.

Een gelijkspel is bij de online wedkantoren gemiddeld x 4.30 keer uw speelbedrag waard. Een zege van RSCA is goed voor een bonus van x 1.48 keer uw speelbedrag. Bekijk voordat u een voorspelling plaatst wat de actuele quoteringen in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers zijn. Zo kunt u het maximale uit uw voorspellingen halen.

De Belgische beker match RSC Anderlecht – KV Kortrijk wordt gespeeld op donderdag 23 december om 18:45 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Staat u te popelen een voorspelling in te vullen bij de online bookmakers? Dat kan al vanaf vandaag. Laat u dan ook niet tegenhouden en zet in via VoetbalGokken.be op uw favoriet van deze Cup match!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN