Belgische beker odds: Royal Antwerp FC – Royale Union

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 februari 2023     0 REACTIES

Op 2 maart treffen Royal Antwerp en Royale Union SG elkaar in de halve finale van de Belgische beker. De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds het hoogst in bij een gelijkspel tussen de twee teams. De heenwedstrijd wonnen de Brusselaren met 0-1. Vergelijk de Belgische wedkantoren en quoteringen op VoetbalGokken.be en zet in op de  match in het Bosuil!

Mark van Bommel: “Het is heel moeilijk om Union SG kapot te spelen”

Royal Antwerp FC verloor de heenmatch met 0-1 van Royale Union SG. Dat had volgens coach Mark van Bommel vooral te maken met dat Union SG goed compact speelden en de linies kort bij elkaar stonden. “De volledige ploeg van Union staat op dertig meter. Probeer daar maar eens doorheen te komen. Union is misschien wel top 3 van Europa in het omschakelen. Het is heel moeilijk om deze tegenstander kapot te spelen. Als je te open speelt, trap je in de val”, zegt de coach van RAFC.

“Maak van het Bosuil het San Siro stadion”

Royal Antwerp begint donderdag met een achterstand, maar coach Van Bommel is hoopvol over de kansen om door te bekeren naar de finale. “Er kan nog veel gebeuren, maar het wordt donderdag beslist. Als de kaarten voor de terugmatch in voorverkoop gaan, is het stadion binnen de twee minuten uitverkocht. Iedereen weet dat het bij ons kan stormen. Onze supporters kunnen zo veel lawaai maken dat de Bosuil op San Siro lijkt”, vertelt coach Van Bommel.

Karel Geraerts: “We hebben geen stap richting de finale gezet”

Voor Union SG kan de return tegen Royal Antwerp een historische avond worden. De ploeg uit Brussel kan zich namelijk voor het eerst sinds 1914 nog eens voor een bekerfinale plaatsen. Union coach Karel Geraerts is er klaar voor, maar voor de coach zegt de 0-1 voorsprong nog niet zoveel. “We hebben geen stap richting de finale gezet. Ik zei vooraf al dat ongeacht de score de terugmatch beslissend zou zijn. Na een minuut voetballen in de terugmatch kan het al 1-0 staan”, zegt de coach van Union SG.

“Op de Bosuil kan het stormen”

De coach blijft dus op zijn hoede voor de return in Antwerpen. “Uiteraard ben ik tevreden met deze overwinning, maar op de Bosuil kan het stormen. Dan speelt Antwerp met direct spel steeds naar voren, met ook een enthousiast publiek achter de ploeg. Dat zijn voor spelers en coaches schitterende matchen om mee te maken. Ik sta te trappelen”, aldus coach Geraerts.

Statistieken

Op  februari wordt ook de andere halve bekerfinale gespeeld. KV Mechelen en SV Zulte Waregem zijn de ploegen die dan gaan bepalen welke team de eindstrijd van de Croky Cup gaat spelen. De heenmatch werd 1-2 in Waregem. KVM heeft dus de beste papieren voor de return.

Head 2 Head

De heenmatch van de halve finale speelden Royale Union en Royal Antwerp in Brussel. Op 1 februari won Union SG met 1-0 in het Joseph Marien Stadion. Bart Nieuwkoop nam dit doelpunt voor zijn rekening.

Huidige vorm Royale Union SG

Na de heenmatch tegen Royale Union speelde de ploeg van coach Geraerts vier matches in de Jupiler Pro League. De Brusselaren zegevierden tweemaal en twee keer werden de punten gedeeld.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp werkte na de ontmoeting met Union SG ook vier speelronden af in de Belgische competitie. Eén duel werd gewonnen, eenmaal werden de punten gedeeld en tweemaal werden er punten gemorst.

Lappenmand

Royal Antwerp coach Van Bommels kan niet rekenen op de geblesseerde spelers Sam Vines, Faris Haroun, Koji Miyoshi, Anthony Valencia en Arbnor Muja.

Royale Union komt zonder de geblesseerde aanvaller Dennis Eckert Ayensa naar Antwerpen toe. Hij bekijkt deze returnmatch dus vanuit de lappenmand.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de return Royal Antwerp – Royale Union. De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan in deze wedstrijd. Wij verwachten een gelijkspel en zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 2-2 gelijkspel in Antwerpen. Wat is uw voorspelling voor de bekermatch bij Antwerp?

Quoteringen Royal Antwerp – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds bij de return in de Bosuil het hoogst in bij een gelijkspel. U kunt tot maximaal 3.38 keer het wedbedrag scoren en Royale Union gaat dan door naar de finale.

Een zege van Royal Antwerp staat in het 1X2 spelsysteem ingedeeld op een maximale pre-odd van 2.65 keer het speelbedrag.

Dan de quoteringen bij een overwinning van Royale Union SG. De bookmakers hebben de odds tot maximaal 2.70 keer de inleg ingedeeld als Union SG ook in Antwerpen winst van RAFC.

De halve finale van de Belgische beker Royal Antwerp FC – Royale Union SG wordt gespeeld op donderdag 2 maart om 20:45 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Vergelijk de bookmakers, zet in en win ferme odds bij een correcte voorspelling op deze return! Check de beste bookmakerdeals via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN