Woman’s Euro 2017: Noorwegen – België

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 juli 2017     6 REACTIES

De Red Flames proberen aanstaande donderdag tegen Noorwegen de schade te herstellen in poulefase A van de Womans’ Euro 2017. Na een mismatch tegen Denemarken (0-1) is winnen nu van immens belang om toch in de volgende ronde te geraken. De wedkantoren verwachten veel wilskracht bij de dames, hetgeen voor straffe pre-wedstrijdquoteringen zorgt.

Ives Serneels: “Het wordt interessant”

Het Woman’s Euro 2017 is voor de Red Flames niet begonnen zoals gehoopt. De eerste wedstrijd zorgde al voor puntverlies. Tegen Denemarken kwamen de Belgische dames al naar zes speelminuten op achterstand. De Deense Sanne Troelsgaard schopte de bal in het net van stadion de Vijverberg. Dit verlies komt bijzonder hard aan bij Red Flames-bondscoach Ives Serneels. “Dit was zonder twijfel een van de grootste ontgoochelingen in mijn carrière”, vertelt de bondscoach in HLN.be. Serneels ziet dit verlies nochtans wel als een leerproces. “Nu moeten we daar iets mee doen. Het wordt interessant om te kijken hoe mijn speelsters daarmee omgaan, want we moeten donderdag winnen van Noorwegen. En daarna is alles mogelijk. Maar als wij de druk al voelen, moet Noorwegen zeker drie keer winnen tegen ons. Hun teller staat immers ook op nul punten. Ik ben er ook zeker van dat we kunnen winnen”, zegt de bondscoach hoopvol.

“Wullaert wellicht een linie terug tegen Noorwegen” 

De nederlaag was mede te danken aan het gebrek aan een echte leidster binnen het team. Tessa Wullaert wordt als de perfecte kandidaat hiervoor gezien, maar is als diepe spits niet afdoende in het spel betrokken. “Tessa is onze vedette, maar zij is bescheiden en gedraagt zich niet anders. Af en toe stapt ze wel naar mij toe om te ventileren, dus dan neemt zij wel de leidersrol op zich. Maar het klopt dat het voor de diepe spits moeilijk is om tijdens de wedstrijd als leider aanwezig te zijn. Tessa kan ook een rijtje lager spelen, op die manier kunnen we de Noren ook pijn doen. We denken daar zeker over na”, aldus Serneels.

Tessa Wullaert: “Noorwegen teert vooral op hun twee spitsen”

Tessa Wullaert wil zelf de positieve ervaring uit de verloren wedstrijd mee te nemen naar de aankomende match tegen de Noren. “Ik ben trots dat we het als ploeg erg goed hebben opgenomen. Ik hoop dat dit ons elan is voor de volgende wedstrijden”, zegt de vedette. “We moeten ons nu zeker niet minder voelen. Als we voetballen zoals in de tweede helft tegen Denemarken, moeten de Noren respect hebben voor ons. Noorwegen teert vooral op hun twee spitsen, maar er is zeker wel iets mogelijk. Het geloof is er nog. Met iets meer geluk kunnen we een punt of meer halen tegen Noorwegen”, aldus de Red Flame.

Lenie Onzia: “We kunnen resultaat halen”

Er zijn misschien genoeg punten die beter kunnen binnen het nationale vrouwenteam, maar opgeven doen de Red Flames weldegelijk niet. Sterker nog, ze zijn strijdvaardiger dan ooit voor de match van donderdag tegen Noorwegen; dat ook heeft verloren (van Nederland met 1-0, red). “We moeten evenwel niet de openingsfase, maar wel onze reactie na de rust onthouden”, zegt middenveldster Lenie Onzia in HLN.be. “We kregen voldoende kansen voor minstens een punt. Mits initiatief kunnen we resultaten halen, dat hebben we bewezen”, aldus Onzia.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Noorwegen tegen België

De Belgische wedkantoren hebben winst van de Red Flames hoog ingeschaald. Dat betekent een dikke portemonnee en een groot feest als de Belgische dames winnen. De quotering staat namelijk op x 8.37 keer het ingelegde geldbedrag. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is inzetten op winst van België en dan moeten de dames het vervolgens waar gaan maken.

Een gelijkspel is niet genoeg voor ons team, maar diegenen die hierop inzette zijn zeker en vast te spreken over de pre-wedstrijdquotering die hier tegenover staat. Bij een gelijkspel hoort namelijk een straffe odd van x 4.32 keer het ingelegde geldbedrag. Winst van Noorwegen levert met x 1.39 het minste op.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Woman’s Euro-wedstrijd Noorwegen – België wordt gespeeld op donderdag 20 juli om 18:00 uur in het Rat Verlegh stadion te Breda. Profiteer van de beste quoteringen en speel mee met de Belgische dames op WEURO2017.

 Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

jupiler...
19 juli 2017

De Red Flames moeten nu echt gaan winnen. Gok dat het nu 0-1 voor ons gaat worden.

7 jaar geleden

sporza
19 juli 2017

Ik houd mijn hart vast, want Noorwegen is nog moeilijker om van te winnen dan van Denemarken.

7 jaar geleden

belga
20 juli 2017

Ik heb hier wel een goed gevoel over. De flames gaan winnen! Ik speel op 1-2 voor ons.

7 jaar geleden

goktopper
20 juli 2017

Hopelijk heeft Wullaert er goesting in om flink te gaan scoren.

7 jaar geleden

bobgok
20 juli 2017

Ik gok via UniBet en hoop dat de Red Flames de rest voor me doen.

7 jaar geleden

ysentje
21 juli 2017

De Red Flames zijn geweldig. Als ze van Noorwegen kunnen winnen moet dat ook van Nederland lukken. Ik heb er vertrouwen in en gok op winst!

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN