WK vrouwen: Engeland – Argentinië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 juni 2019     5 REACTIES

Het wereldkampioenschap vrouwen is al enkele dagen volop bezig en langzaam maar zeker tekenen de favorieten zich af. De Engelse dames behoren ook tot de kanshebbers voor de eindzege. Komende vrijdag speelt het tegen de Argentijnse vrouwen. Dat elftal bevat geen vrouwelijke Lionel Messi en dus zijn de Engelsen huizenhoog favoriet bij de bookmakers. Verwacht u ook een zege van de Engelse vrouwen of gaat u voor het Zuid-Amerikaanse voetbalvernuft? Ga nu naar de bookmakerspagina en doe mee!

Engelse vrouwen: “We zijn goed voorbereid”

De Engelse vrouwen zijn het WK goed begonnen met een 2-1 zege op Schotland. Winst in deze beladen derby geeft de dames een prima uitgangspositie richting het duel tegen de Argentijnen. Bondscoach Phil Neville was na afloop in de wolken: “Dit is geweldig, een grootste overwinning voor ons land”, riep hij enthousiast volgens The Guardian. “Maar de focus gaat nu naar vrijdag als we onze volgende wedstrijd spelen. Ik weet mijn opstelling en tactiek tegen Argentinië al, want we zijn goed voorbereid. Ik hou van een strakke voorbereiding, het is nu alleen nog hopen dat het gaat werken”, aldus de voormalig speler van onder meer Manchester United.

Argentijnse vrouwen: “Vrijdag zal een heel ander paar mouwen worden”

Grootste kracht van de Argentijnse vrouwen is de teamgeest. Kwalificatie voor dit eindtoernooi was voor coach Carlos Borrello al een enorme overwinning, de 0-0 in het openingsduel tegen Japan geeft de ploeg extra vertrouwen voor de komende duels: “We mogen dromen over een plekje in de knock-outfase”, liet Borrello weten aan de Argentijnse media. “Maar Engeland behoort wat mij betreft wel tot de topfavorieten voor de eindzege, dus vrijdag zal een heel ander paar mouwen worden. De Engelse vrouwen zijn samen met Amerika, Duitsland en Frankrijk de sterkste teams op dit WK.”

Statistieken

Beide landen zijn hun WK-campagne dus al begonnen en gaan beide met een goed gevoel naar de match van vrijdag. Toch geldt voor beide elftallen ook dat de voorbereiding op dit WK niet vlekkeloos verliep. Engeland verloor de uitzwaaiwedstrijd van Nieuw-Zeeland (0-1) en moest in april ook al buigen voor Canada (0-1). Dat er wel van Denemarken (2-0) en Spanje (2-1) werd gewonnen was slechts een kleine pleister op de wonden.

De Argentijnse dames pakten op de valreep nog een mooi overwinning op Uruguay: 3-1, maar kende verder een weinig succesvolle voorbereidingscampagne. Achtereenvolgens werd er verloren van Zuid-Korea (0-5), Nieuw-Zeeland (2-0) en Australië (3-0). Dit betekende niet alleen drie nederlagen op rij, maar ook een duizelingwekkend slecht doelsaldo van 0 voor en 10 tegen. Wat dat betreft was de zege op Japan – voorbije weekend – meer dan welkom.

H2H

Eenmaal eerder speelden beide landen al tegen elkaar. Op 17 september 2007 lieten de Engelsen al zien over de betere papieren te beschikken door Argentinië met 6-1 af te drogen. Deze straffe pandoering zal de Argentijnen flink wat angst inboezemen voor deze vrijdag, want plezant was de onderlinge ontmoeting voor de Zuid-Amerikaanse dames met de Engelsen ruim tien jaar geleden allerminst.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Engeland – Argentinie op WK-vrouwenvoetbal

De Belgische wedkantoren volgen het WK-vrouwenvoetbal op de voet en hebben de pre-wedstrijdquoteringen straf ingedeeld. De hoogste beloning van deze WK-wedstrijd wordt uitgekeerd bij winst van het Argentijnse vrouwenteam x 26.50 (!) keer uw inleg. Dit is dan ook de hoogste odd in het 1X2 spelsysteem voor deze match. De quotering voor een gelijkspel staat met x 11.00 keer het spelbedrag ook hoog aangestipt. Voor winst van de Engelse vrouwenploeg keren de bookies x 1.07 keer de inleg uit.

   

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De WK-wedstrijd Engeland – Argentinië wordt gespeeld op vrijdag 14 juni om 21:00 uur in Stadion Océane in Le Havre. Krijgen de Engelse vrouwen de tegenstander uit Argentinië onder de duim of zijn het de Argentijnse vrouwen die toeslaan in de Groep D? Sla zelf ook toe en profiteer van de hoogste odds bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

belga
11 juni 2019

De Engelse vrouwen zijn denk ik de sterkste van de twee.

5 jaar geleden

allesof...
11 juni 2019

Best leuk om eens op damesvoetbal te gokken ;)

5 jaar geleden

teamspeler
14 juni 2019

Argentinië gaat nog verrassen op het WK

5 jaar geleden

weddens...
14 juni 2019

Ik heb er goesting in! Laat ze maar beginnen ;) Mijn voorspelling is 2-2!

5 jaar geleden

heldenv...
15 juni 2019

Dat ene doelpuntje is voor mij goud waard!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN