Straffe odds tijdens finale Copa America Brazilië versus Peru

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 juli 2019     4 REACTIES

Zondagavond wordt in het Braziliaanse Maracanã in Rio de Janeiro de finale van de Copa America gespeeld. Thuisland Brazilië en Peru zijn de finalisten die gaan strijden om de hoofdvogel. De Brazilianen schakelden knap Argentinië – met Lionel Messi – uit en kunnen zich opmaken voor de eindstrijd. Peru moest afreken met Chili en deed dat met verve. De Braziliaanse ploeg van bondscoach Tite is de favoriet van deze finale, maar Peru mag zeker niet onderschat worden. Wie wint de Copa America 2019?

Bondscoach Brazilië: “We zijn hier om de finale te winnen”

Het is de tweede keer op dit toernooi dat Brazilië tegen Peru speelt. In de groepsfase stonden de landen ook al samen op het veld en was het thuisland met 0-5 winst veel te sterk voor de Peruaanse ploeg. Maar nu is het de finale en daarin kan alles weer anders zijn beseft ook bondscoach Tite. “Dat was een van onze beste wedstrijden van het toernooi, maar we spelen nu de finale en dan moet alles binnen het team goed zijn voor een goede prestatie. We zijn hier om  de finale te winnen”, zegt Tite tegen de Braziliaanse media.

“Toernooi geeft nodige vertrouwen”

De Kanaries kunnen wel met een zeer overtuigende zege gewonnen hebben van Peru in de groepsfase, maar Tite beseft ook dat Peru niet voor niets in de finale staat. “Voetbal is een spel dat moet worden voortzetten zoals we dat het hele toernooi al doen. We moeten ons voorbereiden op alle situaties en doorgaan in hetzelfde tempo, want dat is ons kenmerk. Dat geeft ons ook nu weer het nodige vertrouwen”, aldus de Braziliaanse bondscoach.

Bondscoach Peru: “We kunnen ook van Brazilië winnen”

Peru heeft zijn lesje wel geleerd na de verloren groepsmatch tegen de Brazilianen. Het team van bondscoach Ricardo Gareca heeft knap doorgevochten tot aan de eindstrijd en is dan ook niet bang om opnieuw tegen Brazilië te moeten spelen. “We moesten door moeilijke tijden, maar hebben op onze krachten wel de finale bereikt. We waren in staat om een grote tegenspoed te overwinnen, waaronder de harde nederlaag tegen Brazilië in de groepsfase. Maar het einde van dit toernooi heeft een totaal andere tint. Nu zijn we hier alleen nog maar om de finale van de Copa America te winnen”, aldus Gareca tegen de Braziliaanse media.

H2H

De Copa America wordt al heel wat jaren gespeeld en Brazilië doet het door de jaren heen altijd uitstekend. De grootste slokop is echter Uruguay met vijftien gouden medailles. Argentinië heeft die er veertien gewonnen en op de derde plaats komt Brazilië met acht hoofdprijzen. Peru staat pas zesde na twee keer gewonnen finales op de Copa America. Aan de Brazilianen is de laatste gouden prijs in 2007 overhandigd. Peru moet al wat verder in de geschiedenis boeken kijken. In 1975 behaalden de Peruaanse ploeg voor het laatst een gouden mediale tijdens de strijd om de Copa America. Beide landen speelden in 2016 ook tegen elkaar op dit toernooi. Toen was Peru met 0-1 nog te sterk voor de Kanaries.  

Pre-wedstrijdquoteringen voor Brazilië – Peru

Via de Belgische wedkantoren wordt er flink gespeculeerd op de finale van de Copa America. Wellicht verwacht men weeral een stunt van Peru? De pre-wedstrijdquoteringen zijn in elk geval torenhoog ingeschaald. Winst van Peru levert u met x 9.50 keer de inleg in het 1X2 spelsysteem het meeste op. Voor een gelijkspel noteren de bookies een odd van x 4.75 keer uw speelbedrag. Een zegekrans voor de Brazilianen wordt beloond met x 1.33 keer het ingelegde speelbedrag.

Wil je echt binnenlopen met de Copa America finale van 2019? Bij Ladbrokes hebben ze namelijk een waanzinnige actie voor spelers. Als Brazilie wint krijg je 12 KEER JE INZET uitbetaald door de bookmaker. Een gokje waard zou je zeggen…

De finale van de Copa America 2019 Brazilië – Peru wordt gespeeld op zondag 7 juli om 22:00 uur in het Jornalista Mário Filho stadion te Maracanã. Krijgen de Kanaries de eer om op eigen bodem de finale van de Copa America te winnen of gaat Peru er met de prijs vandoor? Laat de  bookmakers weten wat uw voorspelling is en pak ook een hoofdvogel door vandaag al mee te spelen via VoetbalGokken.be!


Reacties

tooskla...
5 juli 2019

Leuke actie bij Ladbrokes ;)

5 jaar geleden

riesjart
5 juli 2019

Ja goede deal bij Ladbrokes! Het meest logische is toch dat Brazilië wint. Daar wil ik wel het meeste uit halen.

5 jaar geleden

allesof...
7 juli 2019

Ik gok op Peru ;)

5 jaar geleden

hazarddd
8 juli 2019

Mooie weekend afsluiter. Brazilië gewonnen en de buit is binnen ;)

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN