Red Flames moeten alles geven tegen Nederland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 juli 2017     5 REACTIES

Aankomende maandag is het erop of eronder voor de Belgische voetbaldames in de Woman’s Euro 2017. De Red Flames tankten zelfvertrouwen tegen Noorwegen door ze een propere 1-0 zege. Nu is de koploper uit de poule – en gastland – Nederland de tegenstander. De Belgische bookmakers zien ons damesteam niet meer als de underdog en hebben aantrekkelijke pre-wedstrijdquoteringen vastgesteld.

Ives Serneels: “De groep is gegroeid”

Het Belgische nationale vrouwenteam staat momenteel op de derde plek in poule A. Een plaats die nergens toe leidt, maar de Belgen hebben met drie punten net zoveel gesprokkeld als de nummer twee Denemarken. Er kan dus nog van alles gebeuren. Die hoop is er ook bij bondscoach Ives Serneels: “Ik ben heel trots op wat de vrouwen hier gepresteerd hebben. De groep is na de eerste wedstrijd opnieuw gegroeid”, aldus de oefenmeester bij Sporza.

Janice Cayman: “Tegen Nederland gaan we er opnieuw vol voor”

Red Flame-sppelster Janice Cayman maakte tegen Noorwegen het tweede doelpunt. De treffer van de aanvalster kwam in de 67 minuut nadat Elke Van Gorp het eerste doelpunt acht minuten de score had geopend. De wedstrijd tegen Noorwegen was volgens Cayman een goed vooruitzicht op de match tegen Nederland. “Dit kwam heel dicht bij de perfecte match. Tegen Nederland gaan we er opnieuw vol voor”, zegt de aanvalster strijdvaardig.

Justine Odeurs: “Laat de Nederlanders nu maar komen”

Ook doelvrouw Justine Odeurs is er klaar voor om de ballen van het Nederlandse team buiten de palen te rammelen. “We zijn met zoveel grinta en kracht aan de wedstrijd tegen Noorwegen begonnen. Het was als doelvrouw ongelooflijk om te zien hoe iedereen voor iedereen werkte. Het was een felle wedstrijd. Ik ben half gebroken, maar dat is niet erg. Laat de Nederlanders nu maar komen.”

Davina Philtjens: “Eigenlijk verdient het hele team die titel”

Aanvalster Davina Philtjens kijkt al iets verder vooruit dan de match van komende maandag. “We hebben als team heel hard gevochten en dit is echt verdiend. Ook met al die supporters. Dat gevoel kenden we nog niet. Eigenlijk verdient het hele team die titel”, aldus Philtjens tegen Sporza.

Sarina Wiegman: “We gaan geen dingen veranderen”

De Nederlandse vrouwen hebben in poule A gewonnen van Noorwegen en Denemarken. Hierdoor staan de Leeuwinnen met zes punten aan de leiding. Toch zijn de Nederlandse vrouwen met zes punten nog niet zeker van de kwartfinale. Een gelijkspel is voor de Leeuwinnen genoeg, maar mochten De Red Flames winnen maandag en wint Denemarken van Noorwegen dan zijn er drie landen die zes punten hebben gehaald. Het kan dus maar zo om doelpuntsaldo gaan. Zoveel mogelijk scoren is dan ook het devies. De Nederlandse Bondscoach Sarina Wiegman: “We gaan geen dingen veranderen en gaan het duel tegen België in om te winnen. Dat hoort bij ons spel”, zegt de bondscoach.

Pre-wedstrijdquoteringen voor België tegen Nederland

De Belgische wedkantoren zijn behoorlijk gul als België doorgaat naar de kwartfinales. Daarvoor moet er wel gewonnen worden. Durft u daar op te gokken? Dan mag u x 6.80 keer uw inleg rekenen als dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Een gelijkspel krijgt met x 4.60 een evenzo mooie quotering mee. Winst van Nederland staat genoteerd op x 1.38 keer uw inleg. 

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De laatste poulewedstrijd van de Woman’s Euro België – Nederland wordt gespeeld op maandag 24 juli om 20:45 uur in het Koning Willem II Stadion te Tilburg. Mis deze belangrijke match van De Red Flames niet en speel via VoetbalGokken.be op uw favoriet van deze WEURO-2017 match.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

svballorig
22 juli 2017

Maandag wordt onze dag. De Nederlanders hebben moeite om te scoren. We kunnen ze hebben ;)

7 jaar geleden

belga
23 juli 2017

Ik gok op 2-0 @Circus.be

7 jaar geleden

hansd
23 juli 2017

Onze dames zijn de beste!

7 jaar geleden

kampioe...
24 juli 2017

De Red Flames begonnen niet al te best, maar eindigen met een knaller.

7 jaar geleden

bobgok
26 juli 2017

Ik baal er nog steeds vreselijk van dat de Flames eruit liggen. Dit EK had zo mooi kunnen zijn :(

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN