Odds staan klaar voor AS-Roma versus Paris St. Germain in International Champions Cup

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 juli 2017     4 REACTIES

Acht grote Europese topclubs gaan komende week in Noord- en Centraal Amerika en Azië op trainingskamp en spelen tegen elkaar in de International Champions Cup. Een match daarvan is AS Roma tegen Paris St. Germain. VoetbalGokken.be is erbij en heeft de hoogste odds en de beste speeltechnieken voor u geselecteerd.  

Nainggolan gewoon ‘mee’ met Roma

Het is zo ongeveer traditie: in de zomer- en winterstop wordt Rode Duivel Radja Nainggolan in verband gebracht met diverse toptransfer. Deze zomer werd Inter Milan en Manchester United genoemd. Toch is Nainggolan gewoon mee met AS Roma op de trip voor de Champions Cup. De Belg werd voordat het team naar Detroit afreisde getest en goedgekeurd. De voormalig speler van Tubantia Borgerhout, Germinal Beerschot, Piacenza en Cagliari zou zelfs een verbeterd contract gaan tekenen bij de ploeg uit Rome, zo meldt Sky Sports. De 29-jarige centrale middenvelder zou bijtekenen tot midden 2021. Daar hoort een salarisverhoging bij van 3 naar 4 miljoen euro per jaar.

Meunier moet verstek laten gaan, gaat hij naar Real?

Onze landgenoot treft in de eerste serieuze oefentest van zijn team het Franse PSG. Een confrontatie met Thomas Meunier zit er naar alle waarschijnlijkheid niet in. Meunier is nog altijd geblesseerd en mist de match tegen AS Roma. Ondertussen wordt de voormalige Club Brugge-sterkhouder in verband gebracht met Real Madrid. Zinedine Zidane ziet in hem de ideale doubleur voor Carvajal. Meunier is volgens de Spaanse krant Marca: “een sterke verdediger die graag de zijlijn opzoekt” en past daarmee perfect in de speelstijl van de Koninklijke.

Het bericht over de aanstaande transfer van de 25-jarige Belg volgt enkele dagen na het nieuws dat PSG Dani Alves heeft aangetrokken. Alves speelt op dezelfde positie als Meunier en zou daarmee een stevige concurrent worden voor onze landgenoot. Alves was jarenlang onderdeel van het succesvolle FC Barcelona en stapte vorig seizoen over naar Juventus. Dit seizoen verruilt hij de Calcio-A dus alweer voor de Franse Ligue-1. Alves zal tegen AS Roma zijn debuut maken in het shirt van de club uit Parijs: “Ik ben heel erg blij dat ik bij Paris Saint-Germain terechtkom”, zei Alves na het ondertekenen van zijn contract. “De voorbije jaren heb ik van buitenaf de enorme groei van de club kunnen zien. PSG is nu een vesting in het Europese voetbal. Het is heel inspirerend te mogen deelnemen aan dit groots project.”

Wedstrijdoverzicht

Veel geschiedenis kent de match niet. Beide elftallen speelde slechts eenmaal eerder tegen elkaar. In 2010 werd er vriendschappelijk gespeeld op het veld PSG. Destijds eindigde dat duel onbeslist: 1-1.

In de voorbereiding speelden PSG tot nu toe slechts een wedstrijd. Tegen het bescheiden Paris FC werd het 1-1. AS Roma had al meer goesting en nam al twee oefenmatches voor zijn rekening. Pinzolo kreeg als eerste slachtoffer directe een straffe pandoering te verwerken: 0-8! Drie dagen later deden Nainggolan en co het een stuk rustiger. Tegen Slovacko werd het 1-0. Beide matches werden overigens afgewerkt met voornamelijk speler van de reservebank.

Pre-wedstrijdquoteringen

De online bookmakers houden wel van een uitdaging. Ze PSG de meeste winstkansen. De pre-wedstrijdquoteringen voor een zege van AS Roma is misschien met een odd van x 4.00 wat hoog ingeschaald. Geen probleem natuurlijk als u wilt inzetten op winst van het team van Nainggolan. Voor een gelijkspel hanteren de bookies een quotering van x 3.65 aan en als PSG aan het langste eind trekt wordt uw inleg x 1.77 keer beloond.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De International Champions Cupwedstrijd AS Roma – Paris St. Germain wordt gespeeld op donderdag 20 juli om 02:00 uur in het Comerica Park te Detroit. Speelt u mee met deze fantastische oefenpartij? Zet dan in bij uw favoriete wedkantoor en maak kans op topprijzen via een inzet op VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

jupiler...
19 juli 2017

Ik pak de hoogste odd. Met Nainggolan in het veld kan AS Roma PSG dik verslaan.

7 jaar geleden

martijnj
19 juli 2017

Denk dat het PSG wordt ;)

7 jaar geleden

hansd
20 juli 2017

Lekker vriendschappelijk die 1-1. Er had veel meer in kunnen zitten. Helaas valt er voor mij dit keer ook niet te halen. :(

7 jaar geleden

kampioe...
20 juli 2017

Ik kon toch niet slapen door het weer vannacht dus ik heb de wedstrijd bekeken. Ik had ook even moeten inzetten. Volgende keer beter.

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN