Lazio Roma bezoekt Anderlecht in galawedstrijd!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 juli 2015     0 REACTIES

Op zondag 19 juli 2015 neemt Anderlecht het om 18:00 uur in het Constant Vanden Stockstadion op tegen Lazio Roma. De wedstrijd enkel toegankelijk voor de abonnees. Zij hoeven ook niet te betalen.
“Met deze galawedstrijd wil de club zijn trouwe abonnees danken voor hun jarenlange onvoorwaardelijke steun”, aldus Herman Van Holsbeeck. Een abonnement voor het seizoen 2015-2016 verschaft toegang tot het stadion. Op vraag van Lazio Roma worden geen Lazio-fans toegelaten.

Tranferperikelen bij Purple Dynamite

Het gonst van de geruchten bij Anderlecht. Het vertrek van Mitrovic, de komst van Ezekiel. Allemaal verhalen die de volgers van de club bezig houden. De roddels werpen hun schaduw over de galamatch tegen Lazio Roma. Voetbalgokken.be zet de transferbewegingen op een rijtje.

Ezekiel: De speler kon ook naar Lokomotiv Moscow en FC Porto maar verkiest toch het Astridpark. “Tenzij er een last minute zet komt door een Engels topteam zal Imoh voor Anderlecht spelen”, aldus zijn manager, Liammed Gafar.

“Lokomotiv Moscow bood meer dan een half miljoen euro als huurvergoeding om toch maar de deal binnen te halen maar het lijkt erop dat hij nog onafgehandelde zaken heeft in België”, besluit de manager

Mitrovic: Zowel Anderlecht als Newcastle hebben een akkoord omtrent de transfer van Aleksandar Mitrovic naar de Engelse club. Daar zou hij het nummer 11 dragen. Toch is de transfer nog niet rond door Iviça Mitrovic, de vader van de spits, hoopt dat Porto met een beter bod komt.

Belotti: Volgens tuttomercatoweb zou Anderlecht Andrea Belotti in het oog houden. Belotti komt uit voor US Palermo waar hij in 2014 een contract tekende voor vier seizoenen. Al in het seizoen 2013-2014 speelde hij voor Italiaanse club maar dan op huurbasis.

Volgens de site zou ook Torino interesse tonen in de aanvaller maar wil zijn huidige club koste wat het kost hem in Sicilië houden.

Lazio-Anderlecht Head-2-Head

Beide ploegen speelden in het verleden nog niet heel vaak tegen elkaar. De laatste keer is 14 jaar geleden. In Italië was het Lazio dat met 2-1 wist te winnen van het toenmalige Anderlecht. Dit duel werd gespeeld in de UEFA Champions League. Eerder dat seizoen had Anderlecht de Italiaanse ploeg in eigen stadion ontvangen. De Belgen wisten het thuisduel (22-11-2000) tot een goed einde te brengen: 1-0.

Bookmakers

Lazio opent op 8 augustus het seizoen in de Super Cup tegen Juventus. De Italiaanse bekerwinnaar staat dus minder ver als Anderlecht dat op 26 juli al de competitie opent tegen Waasland-Beveren. De bookmakers houden daarom een slag om de arm als het gaat om toebedelen van een favoriet. De hoogste odds worden bereikt bij een gelijkspel. Lazio heeft een lagere quotering dan Anderlecht, maar de meeste wedkantoren hebben nog wisselende noteringen voor dit oefenduel. Check daarom dagelijks de actuele odds via VoetbalGokken.be. Voor nieuwe inschrijvers hebben onze partners dan bovendien hoge geldbonussen beschikbaar.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Het duel Lazio Roma – Anderlecht wordt gespeeld op zondag 19 juli om 18:00 uur in het Constant Vanden Stockstadion. Zet in en win dit oefenduel met een juiste voorspelling! Ontvang als nieuwe klant bij Betfirst maar liefst 60,- euro gratis wed-tegoed… Registreer je hier bij Betfirst…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN