Kwartfinale Gold Cup: Mexico – Costa Rica

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 juni 2019     4 REACTIES

Bij de Gold Cup zijn we inmiddels aangekomen bij de kwartfinales. De grote favoriet voor de eindzege Mexico neemt het daarin op tegen Costa Rica. Normaal gesproken moet dit geen probleem zijn voor El Tri, maar zoals elke ervaren gokker weet: in voetbal is alles mogelijk. VoetbalGokken.be zet de strafste odds voor je op een rij en laat enkele hoofdrolspelers aan het woord over hun winstkansen. Waar speelt u op dit keer?

Bondscoach Mexico: “Defensief moet het beter”

Met Gerardo ‘Tata’ Martino op de bank versloeg Mexico Chili met 3-1 en Venezuela met dezelfde score, won het met 4-2 van Paraguay en versloeg het ook Ecuador met 3-2 in de vriendschappelijke wedstrijden voorafgaand aan dit toernooi. Tijdens deze editie van de Gold Cup overtuigde Mexico nog meer door in hun groep met 7-0 van Cuba te winnen en ook Canada (3-1) en Martinique (3-2) aan de zegekar te binden. Toch is Tata niet tevreden en maakt zich zorgen met het oog op het duel tegen Costa Rica: “Zondag moet het beter, vooral defensief laten we te veel steken vallen. Zodra we onder druk worden gezet gaan we anders spelen, daar ben ik niet blij mee. In de komende wedstrijd(en) zullen we tegen sterke teams spelen en die straffen dat direct af”, vertelt hij aan ProSoccer USA.

Oude bekenden in Mexicaanse selectie

Martino moet het dit toernooi dan ook doen zonder sterspeler Hirving Lozano, die nog altijd onder contract staat bij PSV. De vleugelaanvaller is nog steeds geblesseerd. Wel speelt Erick Gutierrez (eveneens PSV) mee tijdens de Gold en doet Martino tegen Costa Rica waarschijnlijk ook weer gewoon een beroep op voormalig PSV’ers Andres Guardado, Hector Moreno en Carlos Salcido, ook FC Groningen-speler Uriel Antuna mag wederom hopen op een basisplaats.

Ambitieus Costa Rica

Voor de Costa Ricaanse ploeg van bondscoach Gustavo Matosas is het duel tegen de Mexicanen eigenlijk al de finale. Costa Rica is gekomen om de Gold Cup te winnen en Mexico is misschien wel het sterkste land in de CONCACAF-divisie. Dit maakt de Mexicanen een serieuze bedreiging voor de Tricolor in hun streven om de Cup voor de eerste keer te winnen. Het record tussen beide teams, in de 11 eerdere bijeenkomsten in dit toernooi, is zes Azteekse overwinningen, vier gelijkspel en slechts één overwinning voor het nationale team.

Bondscoach Costa Rica: “We hebben nog niet ons beste spel getoond”

Het nationale team, onder het commando van Gustavo Matosas, presteerde met drie overwinningen en vier nederlagen wisselvallig. Het elftal versloeg Jamaica met 1-0 in een vriendschappelijke interland. De 4-0 tegen Nicaragua en de 2-1 tegen Bermuda tijdens deze Gold Cup gaven moed, maar de nederlaag tegen de Verenigde Staten (0-2) en Guatemala 0-1 en Peru met dezelfde score , beloven weinig goeds voor een land dat als doel heeft eindwinnaar te worden. Toch maakt Matosas zich in de aanloop naar de match tegen Mexico niet druk: “We hebben nog niet de beste versie van ons ‘Sele football’ getoond”, geeft hij aan te beteren tegen de Mexicaanse elf.

Statistieken

Mexico was historisch de steen in de schoen van het nationale team in de Gold Cup, de Amerikanen versloeg de Tricolor – na penalty’s – in de halve finale in de editie van 2009 en ze gaven het land in 2011 terug een pandoering mee: 4-1 nederlaag. In totaal heeft Mexico het Costa Ricaanse netwerk veertien keer verslagen, terwijl de Ticos in dit toernooi slechts zes keer tegen El Tri hebben gezegevierd.

Het Martino-team komt in de wedstrijd tegen Costa Rica met een gemiddelde van 3.71 gescoorde doelpunten ook als beste uit bus, Costa Rica komt op slechts 1.12 goals per duel op een stuk lager gemiddelde uit.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Mexico – Costa Rica

De Belgische wedkantoren maken van deze match een echte sensatie. De odds lopen hoog op. Vooral bij een overwinning van Costa Rica wordt er veel uitbetaald. De quotering bij winst van Costa Ricanen staat op x 5.18 keer de inleg. Een gelijkspel is goed voor een odd van x 3.72 keer het speelbedrag. Een zege van Mexico levert u x 1.65 op.

   

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De kwartfinale van de Gold Cup Mexico – Costa Rica wordt gepeeld op zondag 30 juni om 03:30 uur in het NRG Stadion te Houston in Texas. Speel mee met de  kwartfinales van de Gold Cup en laat je voorspelling achter bij uw favoriete bookmaker op VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

riesjart
27 juni 2019

Die Mexicaantjes weten wel wat voetballen is. Ik gok er alvast op dat zij de Cup winnen ;) Haha! Kassa!

5 jaar geleden

sporza
27 juni 2019

Dikke portemonnee als Costa Rica wel wint.

5 jaar geleden

hansd
1 juli 2019

Pfffhh, Dit was echt op het nippertje. Ik zag mijn centen al wegvliegen, maar dankzij Mexico kwam het toch nog goed!

5 jaar geleden

belga
1 juli 2019

Ze krijgen het nu wel erg moeilijk. Maar de halve finale tegen Haïti dat moet toch te doen zijn.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN