Halve finales Copa America: Argentinië – Paraguay

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 juni 2015     0 REACTIES

Aanstaande woensdag wordt de tweede ronde van de halve finales gespeeld. Wie van de twee landen gaat de laatste plek in de finale van de Copa America 2015 in beslag nemen. Argentinië en Paraguay strijden er op los om de voetbaldroom van zowel de voetballers als de supporters in vervulling te laten komen. Kampioen worden is het ultieme doel.

Messi vreest voor zijn benen

Argentinië zal zich weer van de goede kant moeten laten zien tegen de Paraguayanen. Sterspeler Lionel Messi heeft nog niet veel doelpunten gemaakt in het Amerikaanse voetbaltoernooi. De Argentijn heeft wel vaker laten zien dat hij ineens de smaak te pakken krijgt maar vreest in de Copa America voor zijn benen. Tegen de ruige Colombianen was Messi vaak het slachtoffer van ‘aanslagen’. Om hem van de bal te krijgen deed Colombia soms erg ruw. De Argentijn moet dan ook elke wedstrijd weer vrezen voor blessures. Hij vroeg dan ook aan de Mexicaanse arbiter van dienst waarom hij dit allemaal toestond. Het antwoord van de scheidsrechter was volgens de sterspeler: “Omdat dit Zuid-Amerika is en hier zo wordt gespeeld.” Hiermee kon de sterspeler het dus doen.

Messi heeft het afgelopen seizoen bij FC Barcelona de één na de andere doelpunten weten te maken. De aanvoerder van de Argentijnen scoorde pas één keer op de Copa América en wist tegen Colombia wederom niet tot scoren. “Het is onvoorstelbaar moeilijk scoren voor Argentinië”, gaf Messi toe aan Argentijnse media. “We speelden tegen Colombia onze beste wedstrijd van het toernooi en we creëerden erg veel kansen. Uiteindelijk hadden we geluk dat we de penaltyserie wonnen”, aldus de sterspeler.

Paraguay veegt Brazilië van het veld

Paraguay heeft Brazilië naar huis gestuurd en zit vol zelfvertrouwen. Dit is vier jaar geleden ook al gebeurd in de zelfde rondes van de Copa America. Paraguay laat zien dat het over een sterk elftal beschikt en het Argentinië moeilijk gaat maken. Het elftal van bondscoach Ramón Diaz maakt zich geen zorgen voor de wedstrijd tegen de Argentijnen. In de wedstijd tegen Brazilië was Derlis Gonzalez aanvaller van FC Basel de grote held.

Bookmakers Argentinië favoriet

De bookmakers zien Argentinië – ondanks dat Messi het doel weet te raken – doorstromen naar de finale van de Copa America. Zij verwachten dat de Argentijnen duidelijk sterker voor de dag komen. De quoteringen zijn dan ook erg hoog x 8.50. Bent u ervan overtuigd dat Paraguay dezelfde stunt gaat uithalen als tegen Brazilië. De uitkering hiervoor telt x 1.50. Gelijkspel is natuurlijk ook goed mogelijk en door de quotering x 4.20 maakt dit de wedstrijd nog spannender.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De halve finale van de Copa America Argentinië – Paraquay wordt gespeeld op woensdag 1 juli 2015 (Belgische tijd). Gaat Messi eindelijk laten zien wat hij bij FC Barcelona ook heeft gedaan of wordt het toch Paraguay die de finale bereikt. Doe mee en win! Ontvang als nieuwe klant bij Betfirst maar liefst 60,- euro gratis wed-tegoed… Registreer je hier bij Betfirst…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN