Gold Cup finale: Mexico – Verenigde Staten

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 juli 2019     4 REACTIES

Als wij in België op twee oren slapen om bij te komen van de Tourstart in Brussel gaan Mexico en de Verenigde Staten om 03:00 Belgische tijd strijden om de eindzege in de Gold Cup 2019. Mexico was vooraf al aangemerkt als topfavoriet en de USA zou weleens de grootste uitdager kunnen zijn. Dit scenario komt perfect uit met deze finale tussen twee echte voetballanden. De bookmakers houden vast aan de voorspellingen voor dit toernooi en bombarderen de Mexicanen tot topfavoriet, ook al speelde de Verenigde Staten een pak overtuigender in de aanloop naar de eindstrijd.

Bondscoach Mexico: “Wij gaan altijd voor het allerhoogste”

De Mexicaanse ploeg moest dit toernooi behoorlijk wat hobbels overwinnen. Zo was sterspeler Erick Gutierrez (PSV Eindhoven) geblesseerd bij de start van het toernooi. Na de zevenklapper tegen Cuba (7-0) stokte de doelpuntenmachine ook. Van het nietig Martinique werd door problemen in de defensie maar moeizaam gewonnen (2-3). Dat probleem zette zich voort in de knock-outfase. Costa Rica werd pas in de extra tijd naar huis gestuurd (2-1) en ook tegen Haïti had Mexico niet genoeg aan de negentig minuten reguliere speeltijd. De bevrijdende treffer viel pas in de extra tijd (93 minuten) en werd gemaakt door Wolves-spits Raul Jimenez die met een benutte elf meter zijn land naar de finale schoot.

“Tegen USA hetzelfde spelen als altijd”

Bondscoach Gerardo Martino – bijnaam Tata – zweette dus al heel wat peentjes tijdens deze Gold Cup editie, maar is niet bang voor de Amerikaanse ploeg. Martino: “We zijn voor niemand bang en spelen tegen Cuba en Martinique hetzelfde als tegen Amerika. Ons spel en onze visie is dat we altijd voor het allerhoogste gaan en dat is het winnen van de finale. Daar gaan we nu dus ook voor”, aldus de keuzeheer op ESPN.

Bondscoach USA: “Wij gaan de Gold Cup winnen”

Zo stellig als de Mexicanen zijn, zo vastberaden en ambitieus zijn ook de Amerikanen. Dat belooft voor dit klassieke affiche. Bondscoach Gregg Berhalter: “We verwachten resultaten van onszelf en dan moet je een toernooi als deze ingaan met de instelling om hem te winnen. Er zijn een hoop dingen die je gedurende zo’n toernooicyclus niet in hand hebt, maar we werken elke dag keihard om ons doel te bereiken.”

“Mexico heeft een heel goed team”

Door het behalen van de finale is het einddoel alvast een pak dichterbij gekomen voor de Verenigde Staten. Berhalter weet dan ook wat er te doen staat: afrekenen met de Mexicanen. “Mexico heeft een heel goed team, met sterke spelers. We hebben hun wedstrijden in de afgelopen dagen gezien en gemerkt dat ze snel druk zetten. Dat is tegelijkertijd ook hun zwakte, omdat je dan met veel ruimte in de rug speelt. Daar hopen we ze pijn te doen”, verklapt Berhalter een deel van het tactisch plan voor de aanstaande Gold Cupfinale op de website Univision.com.

H2H

De twee voetbalgrootmachten van het Noord-Amerikaanse continent maken er vaak straffe potjes van als ze tegen elkaar uitkomen. De verschillen zijn veelal zeer miniem. In een vriendschappelijk duel – vorig jaar – trokken de Amerikanen nog aan het langste eind: 1-0. Gedurende de WK-kwalificatiecyclus voor het WK in Rusland kwam Team USA er niet aan te pas. Op verplaatsing in Mexico speelde het nog verdienstelijk gelijk: 1-1, maar in eigen land verloor USA met 1-2 van de El Tri.

Gold Cup 2015

Tijdens de Gold Cup 2015 stonden beide landen ook tegenover elkaar. Toen won Mexico in de extra tijd met 3-2, nadat de stand na negentig minuten 1-1 bedroeg. Chicharito opende namens Mexico al vroeg de score: 10e minuut. Cameron trok de stand al snel gelijk: 1-1 (15e minuut). Peralta en Aguilar bezorgde Mexicanen in de verlenging alsnog de Cup, de treffer van Wood (USA) bracht daar geen verandering in.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Mexico – Verenigde Staten

De bookies hebben duidelijk goesting in deze confrontatie tussen Mexico en de VS. Pakken de Mexicanen de toernooiwinst, dan kunnen spelers die in het 1X2 spelsysteem een 1 hebben aangevinkt x 2,00 keer hun inleg verwachten. Bij een draw gaan de wedkantoren nog een stapje verder: x 3,30. Maar de hoogste odd bewaren ze voor een zege van de Verenigde Staten van Amerika: x 3,80!

De Gold Cupfinale 2019 Mexico – Verenigde Staten wordt gespeeld in de nacht van zondag op maandag en begint op 8 juli om 03:00 uur (Belgische tijd). Zet nu in en speel mee met Mexico – USA!


Reacties

kampioe...
5 juli 2019

Deze match wil ik niet missen. Gokken op Mexico heeft mij het hele toernooi al rijker gemaakt. Ook nu speel ik op de Tricolors.

5 jaar geleden

allesof...
7 juli 2019

Alles op een zege van de USA

5 jaar geleden

bobgok
7 juli 2019

Straffe odds bij de bookies!!!

5 jaar geleden

casinoking
8 juli 2019

Geen verassing dat Mexico wint, maar met een doelpuntje is wat weinig.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN