Frankrijk speelt oefeninterland tegen Bolivia

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 mei 2019     2 REACTIES

In voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Turkije en Andorra speelt Frankrijk komende zondag een oefeninterland tegen Bolivia. Les Bleus draait weer lekker, na een toch wel mindere periode die volgde op wereldtitel van 2018. Onder meer tegen Duitsland en IJsland werd gelijkgespeeld en van Nederland werd zelfs 2-0 verloren. De bookmakers verwachten dat de Franse equipe zonder problemen de komende matches door gaat komen en dat resulteert in hoge odds voor de match tegen Bolivia!

Didier Deschamps: “We zullen gemotiveerde teams treffen”

De Franse bondscoach Didier Deschamps verwacht dat zowel Bolivia als de ploegen waartegen ze daarna spelen straffe kost gaan vormen: “We beginnen aan een nieuwe kwalificatiereeks. De wedstrijden zitten dichter op elkaar en we zullen als wereldkampioen gemotiveerde teams treffen”, vertelt hij op Billetterie Officiele dat geldt als het officiële communicatiekanaal van de Franse ploeg.

“Bolivia-match basis voor kwalificatiereeks”

Over het Franse elftal maakt Deschamps zich in zijn verklaring geen zorgen, volgens hem bulkt het elftal van de kwaliteit in alle linies. De keuzeheer houdt daarom vast aan de vaste namen, dat betekent dat sterkhouders als Alexandre Lacazette (speler van het jaar bij Arsenal) en Aymeric Laporte (Manchester City) opnieuw buiten de boot vallen. “Ik zie geen aanleiding om de selectie om te gooien. We hebben maar een wedstrijd verloren, in Nederland tegen een erg goed team. Toen zat de sleet er fysiek en mentaal ook op. Spelers blijven mensen, het blokkeerde even. We blijven daar alert op, ook als we tegen Bolivia gaan oefenen. Daar leggen we immers de basis voor de komende EK-kwalificatiereeks.”

Debutanten

Clément Lenglet (FC Barcelona) behoort nu wel weer tot de kern die Deschamps oproept voor het drieluik, ook Lenglet werd lange tijd genegeerd door de keuzeheren van Les Bleus. Debutanten in de kern voor de wedstrijd tegen Bolivia zijn Mike Maignan (doelman van Lille) en Leo Dubois (Olympique Lyonnais). Dubios verkaste voorbije zomer transfervrij van Nantes naar Lyon. Beide krijgen van de bondscoach de kans zich te bewijzen in de nationale selectie.

Bondscoach Bolivia: “Fier dat we tegen Frankrijk mogen spelen”

Waar Frankrijk zich voorbereid op de EK-kwalificatiereeksen is Bolivia druk bezig zich klaar te stomen voor de Copa America, die deze zomer wordt gehouden. Eduardo Villegas noemt de oefenmatch tegen de Fransen echter een hoogtepunt voor hem en zijn land: “Er is inderdaad wel een beetje zenuwen om naar Frankrijk te trekken, maar het is ook erg leuk. We zijn enorm fier dat we tegen hen mogen uitkomen”, aldus Villegas in de Boliviaanse media.

Boliviaanse sterkhouder Cordano: “Gek om tegen Frankrijk te voetballen”

Bolivia deed eerder dit jaar een tournee door Azië, waarbij het beide oefenwedstrijden tegen Zuid-Korea en Japan verloor. Volgens sterspeler Ruben Cordano is deze wedstrijd tegen Les Bleus een totaal ander paar mouwen: “Het is gek, maar we moeten ons gewoon zo goed mogelijk voorbereiden om Frankrijk partij te kunnen bieden”, liet hij weten in een verklaring. Hierbij moet ook aangetekend worden dat Bolivia momenteel in rouw is vanwege een enorme aardverschuiving begin mei.

Statistieken

Zoals gezegd worstelt Frankrijk een klein beetje met de vorm sinds met 4-2 van Kroatië werd gewonnen in de WK finale van 2018. De laatste drie matches gingen echter zonder problemen naar onze zuiderburen. Uruguay – met onder andere Luis Suarez – werd met 1-0 aan de zegekar geknoopt. Moldavië kreeg in een eigen huis zelfs een flinke pandoering te verwerken. Frankrijk won op verplaatsing met 1-4. En ook IJsland moest flink door het stof. De EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen de Fransen eindigden in een 4-0 overwinning voor de thuisploeg.

Bolivia beleefde dus geen beste campagne in Azië. Japan en Zuid-Korea waren beide met 1-0 te sterk voor het team van Villegas. Eerder dit jaar werd er tegen Nicaragua nog gelijk gespeeld: 2-2. Eind 2018 werden ook twee vriendschappelijke interland afgewerkt. Bolivia won ook deze twee matches niet: 0-0 tegen Irak en de Verenigde Arabische Emiraten. Voor een laatste juichwedstrijd moeten we al terug naar oktober vorig jaar. Toen versloeg Bolivia het nietige Myanmar met de overtuigende cijfers van 3-0.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Frankrijk – Bolivia

De bookmakers hebben dan ook totaal geen moeite gehad met het vaststellen van de favoriet voor dit duel. De odds zijn duidelijk in het voordeel van onze Franse vrienden. Weet Bolivia toch aan de haal te gaan met een zege? Dan zijn spelers op die uitslag zeker en vast uitzinnige. De wedkantoren moet volgens de huidige quoteringen dan namelijk x 17,00 de inleg uitbetalen! Veruit de hoogste odd bij deze oefeninterland. Een draw gaat ook voor flink wat uitkeringen zorgen: x 8,03 het ingelegde speelbedrag. Winnen de Fransen en maken ze hun favorietenrol ook deze zondag weer waar? Dan geldt er een pre-wedstrijdquotering in het 1X2 spelsysteem van x 1,15.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De oefeninterland Frankrijk – Bolivia wordt gespeeld op zondag 2 juni in Stade de la Beaujoire – Louis Fonteneau en begint om 21:00 uur. Gaan de Fransen weer eens flink uithalen en trakteren ze Bolivia op een pandoering of gaan de Zuid-Amerikanen juist enorm verrassen door de Fransen in mineur naar huis te sturen? Laat uw voorspelling nu achter op VoetbalGokken.be en doe mee!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

riesjart
29 mei 2019

Frankrijk verslindt Bolivia met huid en haar :-D

5 jaar geleden

heldenv...
31 mei 2019

Mijn inleg x17,00 voor winst van Bolivia is het overwegen wel waard

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN