Copa America: underdog Qatar treft zwalkend Argentinië in laatste poulewedstrijd

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 juni 2019     4 REACTIES

Niet de Argentijnen, maar de Colombianen zijn heer en meester in Groep B van de Copa America. Paraguay staat tweede en Argentinië moet het met de schamele vierde plek doen. Deze zondag wordt de laatste poulewedstrijd gespeeld. Daarin treffen de Argentijnen het derde land uit hun groep: Qatar. Beide landen hebben pas één punt en hopen als tweede door te kunnen stoten naar de knock-outfase. Er komt wel een beetje geluk bij kijken: want Paraguay moet zijn match tegen Colombia verliezen en Argentinië of Qatar moet winnen. De Belgische wedkantoren smullen van dit soort felbegeerde wedstrijden en hebben de pre-wedstrijdquoteringen alvast wat opgeschroefd!

Lionel Messi: “Overtuigd dat we van Qatar winnen”

Het was Lionel Messi die er deze week voor zorgde dat Argentinië niet puntloos achter bleef in Groep B. De Argentijnen speelden voorbije donderdag tegen Paraguay 1-1. De Paraguayanen kwamen in de 37ste minuut – door een treffer van Richard Sánchez – op voorsprong. De Argentijnen konden maar moeizaam meekomen en het duurde tot na de thee (51ste minuut) alvorens de tegentreffer viel. Een aanvankelijke gegeven hoekschop werd door ingrijpen van de VAR omgezet in een strafschop. Lionel Messi nam deze penalty en redde zijn land van de afgrond. Maar genoeg het is niet genoeg om zeker te zijn van een vervolg in dit toernooi. De Barcelona-ster zelve koppelt zijn zorgen aan hoop voor de wedstrijd tegen Qatar. “We zijn aangeslagen, maar ook overtuigd dat we van Qatar gaan winnen. We maken een moeilijke tijd door, maar we zijn mentaal gefocust op de zege”, aldus Messi tegenover de internationale pers.

“Eén wedstrijd waarin het moet”

De sterspeler vervolgt: “We moeten positief blijven en vertrouwen hebben. We moeten tegen Qatar beter voor de dag komen en ons zo goed mogelijk klaarmaken voor de volgende wedstrijd. Het is één wedstrijd, het is aan ons, we moeten winnen. Het zou gek zijn er niet voor te gaan.”

Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni: “We moeten winnen”

Ook de Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni heeft enorm veel behoefte aan een overwinning op Qatar komende zondag. “De oplossing is dat we moeten winnen, maar we leven gelukkig nog”, vertelt Scaloni na afloop van de wedstrijd tegen Paraguay. Volgens de bondscoach moet dat te doen zijn. “We moeten evenwichtiger spelen en dus in staat zijn om het spel te beheren tegen Qatar”, aldus de Argentijnse coach stellig.

Bondscoach Qatar: “Zeer taaie match”

Qatar werd als underdog gezien in Groep B van de Copa America, maar de ploeg van bondscoach Felix Sanchez moest pas in de 86ste minuut een doelpunt van koploper Colombia incasseren. Van Paraguay wist Qatar een gelijkspel uit het vuur te slepen (2-2).  Sanchez en zijn mannen zijn dan ook niet bang om tegen Argentinië alles te gaan geven en daardoor misschien wel doorgaan naar de knock-outfase. “Het zal een zeer taaie match worden, dus we gaan ons goed voorbereiden op onze taak tegen Argentinië”, aldus Sanchez na afloop van de wedstrijd tegen Colombia.

“Enorme potentie bij Argentinië”

De bondscoach van Qatar beseft dat ook de Argentijnen er alles aan zullen doen om niet nu al naar huis te hoeven. “Het zal enorm moeilijk worden vanwege de potentie van Argentinië”, zegt Sanchez die daarmee ook duidt op de kunsten van Messi. “We moeten nog zien hoe ze fysiek zijn. We zullen proberen om de aanvallen die ze kunnen opzetten te minimaliseren, zodat wij diegene zijn die mogen blijven spelen in deze Copa America”, aldus de bondscoach van Qatar.

H2H

Argentinië en Qatar hebben in het verleden nog maar weinig tegen elkaar gespeeld. Een vriendschappelijke ontmoeting in 2005 werd door de Argentijnen met 0-3 gewonnen, maar meer back-ups zijn er niet. Deze match kan dus een nieuwe graadmeter zijn voor beide landen die zondag beide met een volledig fitte selectie van start kunnen.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Qatar – Argentinie

De Belgische wedkantoren krijgen weer vertrouwen in de Argentijnen en dat is te zien aan de pre-wedstrijdquoteringen. Echter maakt Qatar natuurlijk ook een zegekans nu Argentinië zijn absolute topvorm nog niet gevonden heeft. Gaat u de gok wagen en speelt u op winst voor dwergstaat Qatar? Dan bent u spekkoper als ze fier overeind weten te blijven, want de beloning voor Qatarese winst staat op x 12.00 keer uw inleg. Dit is de hoogste odd van deze match! In het 1X2 spelsysteem wordt een gelijkspel met een odd van x 5.50 keer uw inleg ook goed beloond. Voor winst van Argentinië staat een quotering van x 1.25 keer uw inleg gereed.

   

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Copa America-match Qatar – Argentinië wordt gespeeld op zondag 23 juni om 21:00 uur in Arena do Grêmio te Porto Alegre in Brazilië. Tovert Messi met zijn team nu eindelijk een zege uit het vuur of snoept ook Qatar punten weg voor de Argentijnen? Maak uw voorspelling geld waard door de juiste uitkomst in te zetten bij de Belgische wedkantoren op weergeven op VoetbalGokken.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

bobgok
22 juni 2019

Als Argentinië dit niet wint, mogen ze zich pas echt kapot schamen!

5 jaar geleden

martijnj
22 juni 2019

2-0 voor Qatar ;)

5 jaar geleden

ysentje
22 juni 2019

Argentinië heeft nog altijd Messi!!!

5 jaar geleden

belga
23 juni 2019

De bookies kunnen vast een straf bedrag voor mij klaarleggen want ik gok op een gelijkspel

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN