Copa America: Brazilië moet vol gas in laatste poulematch

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 juni 2019     5 REACTIES

In de Copa America beginnen de poules al aardig hun vorm te krijgen. In Groep A beheert Brazilië de koppositie, maar de Gele Kanaries hebben het niet gemakkelijk. De volgende tegenstander is Peru. Een team dat net zoveel punten als Brazilië heeft en op de tweede plek bivakkeert. De laatste wedstrijd in de poule moet gaan uitmaken wie als groepswinnaar naar de knock-outfase gaat. VoetbalGokken.be blikt vooruit naar deze topmatch wedstrijd en heeft de strafste odds op een rij gezet.

Bondscoach Brazilië Tite: “Ik maak me zorgen”

Brazilië won de eerste wedstrijd van de poule nog zeer overtuigend van Bolivia met 3-0, maar tegen Venezuela bleef het sterrenteam van bondscoach Adenor Leonardo Bacchi beter bekent als TIte niet verder dan 0-0 gelijkspel. Dat bracht zijn ploeg op vier punten in Poule A net zoveel als de tegenstander van zaterdag, Peru. Tite is dan ook niet gerust over de laatste poulewedstrijd van Brazilië. “Ik maak me zorgen, ja. De spelers zijn niet ongevoelig, maar ze moeten wel weten hoe ze met tegenslagen moeten omgaan”, aldus de bondscoach op GOAL.

Doelpunten

De Braziliaanse supporters floten het team van Tite uit nadat er drie doelpunten werden afgekeurd (overtreding, handsbal en buitenspel) in de match tegen Venezuela. De coach beseft dat er tegen Peru alles uit de kast gehaald moet worden. “We moeten de supporters begrijpen, zij willen natuurlijk doelpunten zien.”

“Bal laten rondgaan tegen Peru”

Maar de coach weigert daarvoor zijn opstelling te veranderen. “Het heeft geen zin om op een andere manier te gaan proberen, dat past niet bij de eigenschappen van de spelers. Dit is hoe wij spelen. Ook tegen Peru moeten we de bal rond laten gaan en ruimte creëren. Maar we moeten wel weten hoe we onder druk moeten werken. Dat is één van onze uitdagingen zaterdag”, aldus Tite.

Bondscoach Peru: “Brazilië zal erg moeilijk worden”

Net als Brazilië kon ook Peru maar een punt incasseren van Venezuela door ook met 0-0 een gelijkspel te spelen. Van Bolivia werd er voorbije dinsdag met 3-1 gewonnen. Het ene tegendoelpunt zorgt ervoor dat het Peruaanse team op de tweede plek in Groep A staat. De deelname aan de knock-outfase is wel binnen, maar om als groepswinnaar door te gaan moet er zaterdag gewonnen worden van Brazilië. Bondscoach Ricardo Gareca ziet kansen voor zijn ploeg. “We hebben gezien hoe Brazilië tegen Venezuela speelden. Het is moeilijk te zeggen of wij ons kunnen wapenen tegen het Braziliaanse elftal. Het zal erg moeilijk worden. Tité heeft een team dat goed speelt en veel speelvolume heeft”, aldus Gareca bij RPP.

“Neymar is een van de beste spelers in de wereld en moeilijk te vervangen”

Het blessureleed is bij het Braziliaanse elftal behoorlijk straf te noemen. Met Costa, Danilo, Fabinho en Marcelo in de lappenmand heeft Tite zijn handen voor. Maar de grootste zorg is dat superster Neymar ook tegen Peru niet aan de start komt te staan. Een enkelblessure houdt de aanvaller aan de kant. Een gemis voor Brazilië en een opluchting van het Peruaanse team. Bondscoach Ricardo Gareca: “Neymar is een van de beste spelers in de wereld en moeilijk te vervangen, maar we zijn nog steeds van mening dat Brazilië veel professionele spelers heeft die het ver kunnen schoppen in de Copa America”, zo besluit Gareca die met Pedro Jesus Aquino Sanchez (middenvelder) slechts één sterkhouder moet missen.

H2H

Het zal u niet verbazen dat Brazilië in het verleden de onderlinge ontmoetingen met Peru het vaakst als winnaar afsloot. Deze eeuw speelden de landen elf keer tegen elkaar. Zeven matchen werden door Brazilië gewonnen. Peru won twee keer en er werd één keer gelijkgespeeld.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Peru – Brazilie

De Belgische wedkantoren willen ook voor deze wedstrijd in de Copa America weer diep in de portemonnee graaien. Omdat het niet evident is om van de Brazilianen te winnen wordt een zege van Peru in het 1X2 spelsysteem het hoogst beloond x 8.50. Nog een ferme uitkering volgt er bij een gelijkspel x 5.25 keer uw inleg. Braziliaanse winst levert elke speler hierop x 1.33 keer de inleg op.

   

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Copa America-match Peru – Brazilië wordt gespeeld op zaterdag 22 juni om 21:00 uur in Arena Corinthians te Sao Paulo in Brazilië. Wordt ook winnaar in de Copa America en zet de juiste voorspelling in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

teamspeler
22 juni 2019

Straffe odds! Die laat ik niet liggen ;)

5 jaar geleden

voetbal...
22 juni 2019

Geen Neymar nodig voor deze match!

5 jaar geleden

heldenv...
22 juni 2019

De hoogste odd is voor winst van Peru. Die ga ik pakken :-D

5 jaar geleden

martijnj
22 juni 2019

Peru is beter dan men denkt. Het wordt een gelijkspel.

5 jaar geleden

belga
23 juni 2019

Brazilië maakt er even 0-5 van tegen Peru. Ik zat er met mijn voorspelling een doelpuntje naast.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN