Copa America: Brazilië in kwartfinale tegen Paraguay

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 juni 2019     6 REACTIES

De Braziliaanse ploeg plaatste zich voorbije week dankzij een eclatante 0-5 zege op Peru met gemak voor de kwartfinales van de Copa America. Paraguay verloor zijn laatste poulematch met 1-0 van Colombia, maar mag dankzij twee gelijke spelen tegen Argentinië en Qatar alsnog aantreden bij de laatste acht. Gaan de Brazilianen over Paraguay heen walsen of vindt die ploeg verborgen krachten om de Kanaries het leven zuur te maken? VoetbalGokken.be zet de odds voor alle scenario’s op een rij.

Bondscoach Brazilië: “De druk is hoog”

De Braziliaanse coach Adenor Leonardo Bacchi bijnaam ‘Tite’ heeft de swingende sambaploeg nog niet op volle kracht kunnen krijgen. Tegenover de 5-0 tegen Peru staat bijvoorbeeld ook een 0-0 tegen Venezuela, een ploeg van vergelijkbare kwaliteit als Paraguay. Bacchi voelt dan ook de druk voor de aankomende match: “Als we niet presteren, komen de fluitconcerten. Ik begrijp dat fans dat niet snappen en daarop reageren. Dat gebeurt bij grote clubs ook. Wij moeten daar in het veld op antwoorden, maar de druk is hoog om hier te presteren. Als wij de bal naar voren spelen en kansen creëren, dan oogsten we applaus. Dus daar moeten we voor gaan tegen Paraguay”, licht Tite vanuit Sao Paolo de internationale pers toe.

Dani Alves: “Van landen als Paraguay moeten we winnen”

Ook PSG-ster Dani Alves – die overigens komend seizoen niet meer in Parijs actief zal zijn – snapt dat er in de knock-outfase andere dingen worden gevraagd van hem en zijn ploeg: “Tegen Paraguay zal het anders zijn”, verwittigde hij de pers. “We willen met dit team verder komen op dit toernooi en dan moet je van landen als Paraguay winnen.”

Fit

Ook de andere sterkhouders: Alisson Becker (doelman Liverpool), Thiago Silva (PSG), Casemiro (Real Madrid), Philippe Coutinho (FC Barcelona) en Roberto Firmino (Liverpool) zijn fit om aan te treden tegen de Paraguyaanse elf.

Bondscoach Paraguay: “We kunnen Brazilië aan”

Na de straffe 1-1 tegen Argentinië kan Paraguay de hele wereld aan. Dat is althans de mening van bondscoach Eduardo Berizzo die met veel zelfvertrouwen naar de kwartfinalematch tegen Brazilië trekt: “We hebben aangetoond dat we teams van het niveau Brazilië aankunnen. We zijn een team in opbouw en leggen hier tijdens de Copa America het fundament voor de toekomst en de wedstrijden die nog komen gaan”, klinkt het op de website van organisatie.

Vertrouwen

Daar geeft Berizzo ook aan dat zijn verdediging de basis vormt voor het succes en zijn optimisme: “Tegen Argentinië heeft onze defensie een zeer solide wedstrijd op de mat gelegd. We wonnen alle duels tegen sterke aanvallers als Lionel Messi, dat geeft vertrouwen richting de kwartfinales.”

Statistieken

De uitslagen in de onderlinge duels tonen aan dat het lang niet altijd evident is voor de Brazilianen om van Paraguay te winnen. In 2015 nog wist ze een straffe stoot uit te delen door tijdens de Copa America 2015 met 1-2 te winnen van Brazilië. Ook nadien gaf de ploeg van Berizzo goed tegenstand. Tijdens de Worldcup kwalificatie in 2016 werd het nochtans 2-2. De laatste match tussen beide landen eindigden dan weer in een afgetekende 3-0 overwinning voor de Gele Kanaries.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Brazilië – Paraguay

De Belgische wedkantoren hebben het Braziliaanse elftal hoog zitten en dat levert hoge pre-wedstrijdquoteringen op. Zo wordt er bij winst van Paraguay x 13.00 keer uw inleg uitgekeerd. Hiermee heeft u de hoogste odd van deze match te pakken. Nog een straffe odd is te vinden in het 1X2 spelsysteem bij een gelijkspel x 7.00 keer uw speelbedrag. Zegevieren de Gele Kanaries? Speel dan op winst van Brazilië en ontvang uw inleg x 1.18 retour bij de juiste voorspelling.

   

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De kwartfinale van de Copa America Brazilië – Paraguay wordt gespeeld op vrijdag 28 juni om 02:30 uur in Arena do Grêmio te Porto Alegre in Brazilië. Verwacht u een ruime overwinning van de Braziliaanse ploeg of weten de Paraguezen af te rekenen met hun gastland van de Copa America? Laat de bookmakers u verrassen en zet de juiste voorspelling vandaag nog bij ze in.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

kampioe...
27 juni 2019

Alles op winst van Brazilië.

5 jaar geleden

goktopper
27 juni 2019

Het is mij de odd wel waard om te gokken op winst van Paraguay.

5 jaar geleden

sporza
27 juni 2019

Straffe odds voor deze match in de Copa America ;)

5 jaar geleden

hansd
1 juli 2019

Zweten geblazen. Brazilië maar net door!

5 jaar geleden

heldenv...
1 juli 2019

Helaas geen Paraguay! :(

5 jaar geleden

mignole...
1 juli 2019

Heerlijk is dat om goede gegokt te hebben!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN