Copa America 2019: Venezuela – Argentinië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 juni 2019     4 REACTIES

De Copa America is inmiddels aanbeland in kwartfinales. Favoriet Argentinië begon het toernooi zeer moeizaam, maar zit nog altijd in het toernooi. Superster Lionel Messi gooide in de groepsfase de reddingsboei uit door tegen Paraguay de 1-1 binnen te werken. Na de 2-0 zege in de match tegen Qatar (Aguero en Martinez scoorden aldaar) was plaatsing voor de kwartfinale zeker. Wordt ook Venezuela aan de zegekar gebonden of eindigt het Argentijnse avontuur in Maracanã tegen de Venezolanen?

Lionel Messi: “Vanaf nu begint een andere Copa”

Sterspeler Lionel Messi houdt vertrouwen in de winstkansen van zijn land. “Het is moeilijk om te spelen met de plicht om te winnen en de vrees van de uitschakeling, maar we deden wat we moesten doen. We speelden een goeie wedstrijd en we wonnen van Qatar waardoor we nog steeds meedoen”, tekende Sporza op in de mixed zone. “Dat was belangrijk. We hadden zo’n match nodig om aan vertrouwen en kalmte te winnen. Het team groeit met elke match die we spelen. Vanaf nu begint er een andere Copa”, besloot Messi op zijn verjaardag zijn voorbeschouwing op de match van deze vrijdag.

Bondscoach Argentinië: “Venezuela is een hele lastige ploeg”

Ook de bondscoach beseft dat het in de knock-outfase beter moet, want Venezuela wordt alweer een ander paar mouwen dan Qatar. Doorgaan zal dan ook niet evident worden, verwacht bondscoach Lionel Scaloni die bij TyC Sports vooruitblikt: “We hebben pas nog tegen ze gespeeld en dat ging niet goed. Ze hebben veel Braziliaanse invloeden in dat land en in hun voetbal. Ze zijn bovendien al heel lang samen: het is een hele lastige ploeg.”

Bondscoach Venezuela: “We willen pas vertrekken als de finale is”

Bondscoach Rafael Dudamel van Venezuala behaalde met zijn elftal in de groepsfase al een knap gelijkspel – met hulp van de VAR – op gastland Brazilië en nu wil het land (dat in een politieke en economische crisis verkeert) meer. Sterker nog Dudamel neemt alleen nog genoegen met het allerhoogste: “We willen pas op 7 juli als de finale gespeeld wordt hier vertrekken”, vertelt hij aan de verzamelde wereldpers. “We hebben 23 kampioenen in onze selectie en die zijn allemaal voorbereid om te winnen. We zijn hier niet alleen om iets laten zien, we zijn hier om een hoofdrol op te eisen”, waarschuwt Dudamel de Argentijnse ploeg vast.

Statistieken

Venezuela pakte dus een straf gelijkspel tegen Brazilië (0-0) en wist te winnen van Bolivia: 1-3. Dankzij een draw op Peru – ook 0-0 – kwalificeerde Venezuela zich in de Groep A als tweede voor de knock-outfase. De Argentijnen kende – zoals inmiddels bekend – een moeilijke groepsfase. Hierdoor gingen ze als nummer twee door naar de kwartfinales. Colombia liet de Argentijnen in Groep B achter zich, mede dankzij de 2-0 overwinning in de openingswedstrijd tegen datzelfde Argentinië.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Venezuela – Argentinië

De Belgische wedkantoren maken het meespelen op deze kwartfinale extra spannend met hun straffe odds. Winst van Venezuela levert met x 5.75 keer de inleg de hoogste beloning van deze wedstrijd op. Een gelijkspel wordt met x 4.20 keer het speelbedrag ook hoog ingeschaald. Zegevieren de Argentijnen? Speel dan op winst van de ploeg van Messi en ontvang uw speelbedrag x 1.50 keer terug als u gelijk krijgt.

   

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De kwartfinale van de Copa America Venezuela – Argentinië wordt gespeeld op vrijdag 28 juni om 21:00 uur in het Jornalista Mário Filho stadion te Maracanã in Brazilië. Pakken de Argentijnen opnieuw de winst door Venezuela naar huis te sturen? Speel op uw favoriet van deze match en profiteer van de straffe Copa America-odds op VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

allesof...
27 juni 2019

De Argentijnen zijn los. Niets houdt ze nu nog tegen ;)

5 jaar geleden

bobgok
27 juni 2019

Onderschat Venezuela niet want zij kunnen Messi wel aan.

5 jaar geleden

sporza
27 juni 2019

Hier zit wel een beloning in ;) Gokje op een gelijkspel 1-1

5 jaar geleden

goktopper
1 juli 2019

De Argentijnen begonnen niet lekker aan dit toernooi, maar zijn nu op de goede weg. Ik denk dat ze het nog ver kunnen schoppen.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN