Copa America 2019: Brazilië – Bolivia

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 juni 2019     6 REACTIES

Deze week start de Copa America, het belangrijkste voetbaltoernooi van Zuid-Amerika. Uiteraard is Brazilië als gastland één van de topfavorieten, al schittert superster Neymar door afwezigheid. De Brazilianen krijgen direct straffe kost voorgeschoteld, want in de eerste poulewedstrijd wacht Bolivia. Voorbije week wist dat land het Frankrijk nog erg lastig te maken in een oefeninterland. Gaan de Brazilianen direct van start met sambavoetbal of troeft Bolivia het gastland af in de openingswedstrijd van de Copa America 2019?

Bondscoach Brazilië: “Neymar groot gemis”

De Braziliaanse bondscoach Adenor Leonardo Bacchi voelt de druk van het thuispubliek op zijn schouders, want Brazilië organiseert deze 40e editie van de Copa America. Bovendien mist hij zijn sterspeler: Neymar jr, die privé nog wat zaakjes heeft af te handelen. “Het niet meespelen van Neymar is een groot gemis voor ons land, maar we hebben nog steeds een sterke selectie en zijn klaar voor de openingswedstrijd tegen Bolivia”, zo meldt hij afgelopen week aan de verzamelde wereldpers.

Oorspronkelijk zou de Copa in samenwerking met Chili worden georganiseerd, maar omdat de Brazilianen het WK van 2014 en de Olympische Spelen van 2016 al mochten organiseren heeft Chili de Copa van 2015 voor zijn rekening genomen en mag Brazilië deze editie hosten. De Braziliaanse doelman Alisson (Liverpool) heeft alle vertrouwen in een goede afloop van deze jubileumeditie: “We hebben met Liverpool de Champions League veroverd, dus ik ga met veel goesting naar deze Copa wedstrijden toe. Het publiek zal achter ons staan en dat gejuich vanaf de tribunes zal ons helpen om naar grote hoogtes te stijgen”, vertelt hij aan de Braziliaanse media.

Ook aanvaller Willian is vol vertrouwen, ook al doet zijn collega-spits Neymar niet mee. De speler van Inter zegt op het clubkanaal van het Italiaanse team: “We leven met hem mee tijdens deze moeilijke tijd, hij heeft belangrijkere dingen aan zijn hoofd momenteel. We moeten tijdens deze Copa proberen als team door te groeien en van zege naar zege te werken. Alleen zo kunnen we het niet meespelen van Neymar vergeten.”

Bolivia

Het Boliviaanse nationale voetbalelftal gunde zichzelf geen gemakkelijke aanloop richting de Copa America. Waarschijnlijk ingegeven door de lastige duels die ze te wachten staan tijdens deze eindronde. Te beginnen met Brazilië, dé topfavoriet voor velen. De fans zullen niet erg fier zijn op de reeks die hun team neerzette: 1-0 verlies Zuid-Korea, 2-0 verlies Japan en 2-0 verlies Frankrijk. Die laatste wedstrijd was in feite nog de beste. Superster Antoine Griezmann moest zich er hoogstpersoonlijk mee te bemoeien om de Bolivianen op de knieën te krijgen. Griezmann verzorgde de assist bij de 1-0 en maakte zelf de tweede treffer.

Statistieken

Terugkijkend naar de wedstrijdstatistieken van de onderlinge duels zal het niemand verbazen dat de naam Brazilië het meest voorkomt bij de winnaars. Sinds de eerste onderlinge interland in 1930 wonnen de Boliviaanse voetballers slechts vijf keer. De eerste twee keer daarvan waren tijdens de Copa America, de laatste maal tijdens de WK-kwalificatie voor het wereldkampioenschap van 2010 in Zuid-Afrika. Bolivia pakte dankzij goals van Moreno en Olivares een 2-1 zege op de Gele Canarisch.

Sinds die overwinning in 2009 speelden bijna landen nog vier keer tegen elkaar. Driemaal won Brazilië (5-0, 4-0 en 0-4) en één keer eindigde het in een draw: 0-0 en dat was tevens ook het laatste treffen (5 oktober 2017).

Pre-wedstrijdquoteringen voor Brazilie – Bolivia

De Belgische wedkantoren schalen de pre-wedstrijdquoteringen voor deze match in de Copa America wel heel straf in. Een stunt van Bolivia tegen het voetballand Brazilië levert u als speler hierop x 31.56 (!) keer de inleg op. Een flinke duit dus. Een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem met x 9.25 keer het speelbedrag nog een hoge odd voor deze wedstrijd mee. Voor winst van de Gele Kanaries uit Brazilië staat er een beloning van x 1.09 keer de inleg klaar.

   

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Copa America-wedstrijd Brazilië – Bolivia wordt gespeeld op zaterdag 15 juni om 02:30 uur in Stadion do Morumbi te Brazilië. Wint de Braziliaanse ploeg zonder Neymar van underdog Bolivia? Laat de bookmakers vandaag nog weten wat uw voorspelling is door mee te spelen via VoetbalGokken.be!  

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

teamspeler
14 juni 2019

Alles op winst van Brazilië ;)

5 jaar geleden

kaagent
14 juni 2019

Stel dat Bolivia toch eens zegeviert. :-D $$$$ :-D

5 jaar geleden

hazarddd
15 juni 2019

Dankzij de Gele Kanaries werd ik vanmorgen een stukje rijker wakker!

5 jaar geleden

heldenv...
15 juni 2019

Even dacht ik dat Bolivia er goed vanaf zou komen, maar na de thee kwam Brazilië pas echt goed los.

5 jaar geleden

tooskla...
15 juni 2019

Ook zonder Neymar is het Braziliaanse elftal een inleg waard.

5 jaar geleden

allesof...
17 juni 2019

Brazilië was voortreffelijk!!!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN