Brazilië treft Venezuela in Copa America

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 juni 2015     6 REACTIES

Aanstaande zondag spelen Brazilië en Venezuela tegen elkaar in de Copa America. Voor beide teams een belangrijke wedstrijd, omdat de onderlinge verschillen in Groep C klein zijn. Net als Peru en Colombia staan Brazilië en Venezuela qua punten gelijk. Ieder land heeft twee matches gespeeld en het kan dus nog alle kanten op. Brazilië heeft nog niet kunnen laten zien wat we van de Gele Kanaries gewend zijn. Met nog één wedstrijden voor de boeg in de groepsfase zal er nog heel wat moeten gaan gebeuren om door te stoten naar de Knock-out fase.

Donkere wolken boven Brazilië

Het gebeurd niet vaak dat er wolken voor de zon komen in het tropische Brazilië. Het lijkt de Gele Kanaries niet mee te zitten. De Braziliaanse bondscoach Dunga was woest na de 1-0 nederlaag tegen Colombia en heeft de scheidsrechter Enrique Osses flink afgeblaft. De Braziliaanse bondstrainer was het er niet mee eens dat Neymar en Carlos Bacca met een rode kaart van het veld af moesten. Na het fluitsignaal deelde Neymar een kopstoot uit naar Pablo Armero en Bacca kwam met een forse duw verhaal halen. Osses pikte dit duidelijk niet en gaf beiden een rode kaart. Dunga gaf toe dat dit geen slimme actie was, maar geeft wel aan dat dit veroorzaakt werd door Colombia zelf. “Het is nooit goed als het na afloop over de scheidsrechter gaat. Maar als u de wedstrijd goed bekijkt, dan zie u dat wat er aan het einde gebeurt, te maken heeft met zijn optreden”, aldus de ontevreden oefenmeester.

Neymar geschorst

De hoofdrolspeler zelf was al even gepikeerd. “Ik heb het idee dat de regels altijd tegen mij worden gebruikt. Als ik de schuimlijn bij vrije trappen weghaal, krijg ik een gele kaart. Anderen mogen dat ongestraft doen”, aldus Neymar, die al in de eerste helft geel kreeg voor een vermeend opzettelijke handsbal. “Ik viel en raakte uit balans. Ik deed het dus niet opzettelijk.”

Over het slotincident was hij duidelijk. ‘Zet een slechte scheidsrechter op zo’n wedstrijd en dit soort dingen gebeuren. Of ik gek werd gemaakt? Nee,  ik word alleen pissig als scheidsrechters het niet goed doen.’ Neymar is nog in afwachting wat zijn schorsing gaat betekenen voor de Copa America. De komende wedstrijd tegen Venezuela zal de Barça-vedette in ieder geval niet mogen meespelen.

Venezuela zet door

Voor Venezuela is het goed slecht nieuws dat sterspeler Neymar deze wedstrijd niet mee zal mogen doen. De bondscoach Noel Sanvincente heeft met zijn elftal verloren van Peru: 1-0. Al na een half uur moest Venezuela verder met tien man na een rode kaart voor Fernando Amorebieta. De linksback mocht het veld verlaten nadat hij op de knie had gestaan van Paolo Guerrero. Peru nam de wedstrijd over en Claudio Pizarro, de spits van Bayern München, wist de drie punten binnen te slepen voor zijn land. De wedstrijd tegen Brazilië moet dus gewonnen worden om door te gaan naar de volgende ronde van de Copa America in Chili.

Wat voorspelt bookmaker Betfirst?

Voor Betfirst is het overduidelijk dat Brazilië deze wedstrijd met of zonder Neymar gewoon gaat winnen. Aan de quoteringen is dit goed af te lezen. Wil u echt een gokje wagen dan is Venezuela een dankbare kandidaat. Als dit land weet te winnen van de gele kanaries krijgt de gokker x 6,50 uitgekeerd. Een mooie bonus! Een gelijkspel is ook al flink wat waard: x 3,80. Zelfs een inzet op Brazilië is interessant te noemen bij een inzet van 100 euro wordt er 152 euro betaald bij winst van de Brazilianen: x 1,53 gemiddeld.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Brazilie – Venezuela in de Copa America wordt gespeeld op zondag 21 juni om 23.30 uur in het Monumental David Arellano in Chili. Welk team zal hier de drie punten pakken? Denkt u het te weten? Speel mee en win![/av_promobox]

 


Reacties

Nonni
21 juni 2015

Leuk potje. Al gaan de gele kanaries dit natuurlijk wel winnen.

7 jaren geleden

mancunians
1 juli 2015

Betfirst had mooie odds hier. Kijken of dat in de finale wederom zo is.

7 jaren geleden

fcbarce...
1 juli 2015

Die schorsing van Neymar breekt ze op uiteindelijk. Speelde ook onder zijn niveau helaas.

7 jaren geleden

progokker
1 juli 2015

Ik had deze wedstrijd gewoon Brazilie gespeeld en voor de wedstrijd tegen Chili wist ik dat het lastig zou worden. Dus 2x ingezet op Chili en 1x op Brazilie. Pakte goed in :)

7 jaren geleden

rodedui...
1 juli 2015

Toch genoten van de Kanaries. Was aantrekkelijker dan de Duivels tegen Wales ;)

7 jaren geleden

svballorig
1 juli 2015

Ik vind het heel jammer dat er geen duel Brazilie-Argentinie is gekomen op deze Copa. Maar gelukkig staan de Argentijnen wel in de finale.

7 jaren geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

1 december 2022     0 REACTIES

WK voetbal 2022 achtste finale Frankrijk – Polen

In het Al Thumama Stadion te Doha bekampen titelverdediger Frankrijk en uitdager Polen deze zondag de ac...

Lees meer
29 november 2022     0 REACTIES

WK voetbalwedden Qatar 2022: Kroatië – België

Deze donderdag is het erop of eronder voor de Rode Duivels op het WK 2022 in Qatar. De ploeg van bondsco...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe pre-odds WK voetbal kraker Spanje – Duitsland

Op het WK 2022 in Qatar staat zondag een match gepland die niet had misstaan als finale van het eindtoer...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds WK voetbal match België – Marokko

België treedt zondag op het WK 2022 in Qatar op tegen Marokko. De Rode Duivels staan eerste in Groep F e...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN