Afrika Cup 2019: Kwartfinales zonder echte topfavoriet

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 juli 2019     2 REACTIES

De Afrika Cup of Nations 2019 lijkt een open strijd te worden tussen enkele gevaarlijke outsiders nu gastland en topfavoriet Egypte is uitgeschakeld. Ook het Guinee van de Belgische coach Paul Put mocht inmiddels al zijn koffers pakken. De vraag is nu welk land de titel gaat opeisen. Nigeria, Algerije, Ivoorkust en Senegal lijken over de beste papieren te beschikken, maar geen van die teams steekt er echt bovenuit. Wordt Zuid-Afrika, dat verantwoordelijk is voor de uitschakeling van Egypte, dan misschien dé verrassing? VoetbalGokken.be blikt vooruit op de kwartfinales van de Afrika Cup 2019.

Senegal – Benin

Bij Senegal is het vooral uitkijken naar Sadio Mané (Liverpool) en Kalidou Koulibaly (Napoli). Koulibaly kennen wij in België natuurlijk nog van KRG Genk, waar hij tot 2014 speelde. Ook Moussa Wague kennen we nog van zijn tijd bij KAS Eupen. Wague speelt inmiddels bij FC Barcelona B. In de selectie van Benin louter onbekende namen, maar hebben we met Frédéric Gounongbe wel een halve landgenoot. Gounongbe werd immers op 1 mei 1988 geboren in België en kwam enige tijd uit voor KVC Westerlo.

Pre-wedstrijdquoteringen Senegal – Benin

De pre-wedstrijdquoteringen voor de wedstrijd van Senegal tegen Benin zijn als volgt ingedeeld. Winst van Benin levert u in het 1X2 spelsysteem met x7.50 keer de inleg de hoogste beloning op. Een gelijkspel staat genoteerd op x3.80 keer uw inleg. Als Senegal doorgaat naar de halve finale wordt er x1.50 keer de inleg uitbetaald aan de spelers die hier vooraf op in hebben gezet.

Nigeria – Zuid-Afrika

De match tussen Nigeria en Zuid-Afrika zorgt duidelijk voor de meeste goesting bij de gokbazen. Nigeria knalde Kameroen uit het toernooi en Zuid-Afrika dompelde Egypte in rouw door de nationale trots uit te schakelen. Nigeria – ook wel Super Eagles genaamd – herbergen veel talent dat voornamelijk in de Engelse en de Franse competitie speelt. Bekendste namen zijn Ahmed Musa (voormalig Leicester City en momenteel speler van Al-Nassr) en Alex Iwobi (uitkomend voor Arsenal). Wilfred Ndidi kennen we nog van zijn tijd bij Genk en zijn gastouders Theo en Marleen van Vlierden. Hij verruilde de ploeg uit Genk in 2017 voor Leicester City, waar Ndidi nu nog steeds voor speelt.

Zuid-Afrika maakte dus vooral indruk door Egypte met 1-0 (Thembinkosi Lorch werd matchwinner, red.) te verslaan. In de groepsfase van de Afrika Cup of Nations verloor het echter van Marokko en Ivoorkust (beide met 1-0). En won het maar moeizaam van Namibië (weeral 1-0). Was de match tegen de Egyptenaren een uitschieter of gaat het land nu helemaal los op dit toernooi?

Pre-wedstrijdquoteringen Nigeria – Zuid-Afrika

De Belgische wedkantoren hebben in elk geval voor de match van Nigeria tegen Zuid-Afrika straffe odds klaargezet. Op winst van de Zuid-Afrikanen valt er met een odd van x4.33 keer de inleg voor deze wedstrijd het meest te verdienen. Verwacht u een gelijkspel? De bookies zijn bereid er x3.10 keer uw inleg voor uit te keren. Winst van Nigeria kan met x1.95 keer de inleg ook een leuk bedrag opleveren.

Ivoorkust – Algerije

Een winnaar voorspellen bij deze match is niet evident. Beide landen lijken op voorhand aan elkaar gewaagd. De Algerijnse sterspeler Riyad Mahrez zal vermoedelijk voor het verschil moeten zorgen, maar de bookies verwachten wel veel tegenstand van de Ivoorkust, dat voorbije weekend Mali uitschakelde: 1-0 dankzij een treffer van goaltjesdief Wilfried Zaha. 

Pre-wedstrijdquoteringen Ivoorkust – Algerije

Ook de pre-wedstrijdquoteringen voor de kwartfinale van Ivoorkust tegen Algerije zullen u zeer goed bevallen. Winst van Ivoorkust levert met x3.50 keer de inleg het meest op. Een gelijkspel na de reguliere speeltijd staat genoteerd op x3.00. Zegeviert Algerije door naar de halve finale, dan wordt er x2.25 keer uw inleg uitbetaald door de bookies. 

Madagaskar – Tunesië

De laatste match spreekt wellicht het minst tot de verbeelding, maar de odds bij deze kwartfinale zijn zeker de moeite waard. Ook het volgen waard is Youssef Msakni, die komend seizoen door zijn club Al-Duhail SC wordt uitgeleend aan KAS Eupen. Madagaskar versloeg in de achtste finales Congo met 3-2 en Tunesië stuurde Ghana met 1-2 naar huis.

Pre-wedstrijdquoteringen Madagaskar – Tunesië

De Belgische wedkantoren hebben voor deze match de volgende pre-wedstrijdquoteringen gereedstaan. Winst van Madagaskar wordt met x5.25 keer uw speelbedrag het hoogst beloond. In het 1X2 spelsysteem wordt er voor een gelijkspel x3.40 keer uw inleg uitgekeerd. Een zege van Tunesië is goed voor een odd van x1.72 keer uw ingelegde geldbedrag.

De kwartfinale van de Afrika Cup Senegal – Benin wordt gespeeld op woensdag 10 juli om 18:00 uur in het Cairo International stadion te Cairo. Nigeria – Zuid-Afrika trappen in datzelfde stadion af om 21:00 uur. Op donderdagavond 11 juli starten Ivoorkust – Algerije om 18:00 uur in het Suezstadion te Suez. De wedstrijd Madagaskar – Tunesië wordt die avond om 21:00 uur gespeeld in Al-het Salamstadion te Cairo. De halve finales staan geprogrammeerd op 14 juli en de finale vindt plaats op 19 juli.


Reacties

belgiumno1
10 juli 2019

Ik pak nog mooi even een extra centje mee met de Africa Cup ;)

5 jaar geleden

zlatan20
10 juli 2019

Jammer dat Egypte met Salah er al uit ligt. Nu maar spelen op winst van Ivoorkust!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN