Kennisbank

Zoekresultaten
Vul hierboven uw zoektermen in

Voorselectie:

Wedden op voetbal met ‘Value Betting’

Details
Geplaatst op: 11 jul 2019
In categorie: Win strategi...
Gelezen: 2418 keer
Dit artikel delen:

Een weddenschap wordt pas echt leuk als er wat te winnen valt. Want hoewel het leuk is om een gokje te wagen, is het nooit verkeerd als u er een mooi geldbedrag aan overhoudt. Wilt u een zo hoog mogelijke winst najagen, probeer dan eens te wedden met value betting. Benieuwd geworden? VoetbalGokken.be legt u de spelregels uit.

Wat is value betting?

Iedereen die weleens gokt op voetbalwedstrijden, weet dat hij de odds scherp in de gaten moet houden. Dit getal bepaalt immers hoeveel winst er met uw inzet te behalen valt. Bij value betting neemt u de odds als uitgangspunt. Odds krijgen hun waarde door een inschatting van de bookmakers. Hoewel deze noteringen worden vastgesteld door kenners, kunt u de bookmakers met value betting toch te slim af zijn. Met een simpele kansberekening bepaalt u welke odds te hoog staan en waar u dus relatief gezien de meeste winst kunt behalen. Natuurlijk kunt u geen wiskundige formule loslaten op het wedden op voetbal. Maar toch zijn er manieren waarop u het spel handig kunt spelen.

Profiteer van de fouten van bookmakers

Bookmakers weten wat ze doen. Door kennis en ervaring weten ze heel goed in te schatten welke odds bij een wedstrijd horen. Maar een kleine rondgang langs de diverse bookmakers maakt u al direct duidelijk dat die inschattingen behoorlijk kunnen verschillen. En soms maken de bookmakers zelfs grove fouten, want zij zien ook niet alles. De kunst van value betting is om de juiste weddenschappen te vinden. Daarbij maakt u gebruik van uw eigen voetbalkennis en van de laatste nieuwtjes op voetbalgebied. Misschien is de belangrijkste aanvaller van het team geblesseerd geraakt of besluit de trainer voor een wedstrijd jonge spelers een kans te geven. Dit kan allemaal invloed hebben op de einduitslag. Wat vooraf een uitgemaakte zaak lijkt, kan zomaar anders gaan verlopen.

Verdiep u in de voetbalwereld

Bij het wedden op voetbal komt u met simpel gokken vaak al een heel eind. Zelfs als u weinig verstand heeft van het spel, kunt u de weddenschap zomaar winnen. Bij value betting ligt dat wel anders. Alleen als u goed geïnformeerd bent, kunt u goed inschatten bij welke weddenschappen de odds te hoog zijn. Veel value betters houden fanatiek de statistieken bij zodat ze precies weten hoe een club in eigen huis presteert. En behalen ze ook zoveel overwinningen als er uitgespeeld wordt? Daarnaast spelen blessures en schorsingen vaak een grote rol in het verloop van de wedstrijd. Hoe meer informatie u heeft, hoe beter u op zoek kunt naar value. Want dat is waar het allemaal om draait.

Op zoek naar winst

Value betters zijn voortdurend bezig met maar één vraag: kloppen de odds van de bookmakers met hun eigen berekeningen? Maken de bookmakers een andere inschatting dan zijzelf dan hebben ze value gevonden. Bij value betting worden de odds van de bookmakers omgezet in percentages. Een quotering zegt immers weinig. Stel u ziet ergens een quotering van 3.20. Om dit om te zetten naar een percentage maakt u gebruik van deze berekening: 1 / odd * 100. In dit voorbeeld van 3.20 betekent het dat de ploeg in de ogen van de bookmaker (1 / 3.20 * 100) 31,25% procent kans heeft om te winnen. Denkt u dat dit percentage toch zeker 40% moet zijn, dan heeft u een geschikte weddenschap gevonden om op in te zetten. Laat die winst maar komen!

EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN