Kennisbank

Zoekresultaten
Vul hierboven uw zoektermen in

Voorselectie:

Voetbalwedden met de 79e minuut strategie

Details
Geplaatst op: 8 okt 2019
In categorie: Win strategi...
Gelezen: 2624 keer
Dit artikel delen:

Sla toe wanneer de wedstrijd bijna voorbij is…

Bij een live voetbalweddenschap heeft u 90 minuten de tijd om in te zetten. U kunt natuurlijk uw voorspelling doorgeven als de wedstrijd pas een kwartier bezig is. Maar het spreekwoord ‘hardlopers zijn doodlopers’ gaat hier zeker op. Want wie snel begint met wedden, heeft een gewoon grote kans dat de inzet verloren gaat. Zelfs als de thuisclub binnen 10 minuten de 1-0 scoort, is dat nog geen garantie op winst. Dus wilt u uzelf verzekeren van een winnende weddenschap? Kies dan eens voor de 79e minuut strategie. U wacht tot de wedstrijd bijna voorbij is en dan slaat u toe. Laat de winst maar komen!

Afwachten is soms de beste strategie

De 79e minuut strategie zegt u misschien niets. Toch kan het zomaar zijn dat u deze strategie al eens onbewust hebt toegepast. De 79e minuut strategie verwijst namelijk naar alle weddenschappen die u in het laatste deel van de wedstrijd aangaat, met als doel om uzelf bijna te verzekeren van de winst. Dit werkt heel eenvoudig. Stel u gaat wedden op de klassieker tussen Paris-Saint Germain en Olympique Marseille. De wedstrijd is vanaf de eerste minuut razend spannend en beide clubs krijgen al de nodige kansen. Bij rust is het nog 0-0, maar in de 50e minuut valt dan eindelijk dat eerste doelpunt. Ondanks die 1-0 voorsprong voor PSG valt er nog weinig over de rest van de wedstrijd te zeggen. Er is maar één verstandige zet mogelijk: afwachten. Zelfs als het tien minuten later 2-0 wordt, heeft je nog geen enkele duidelijkheid. Olympique kan zomaar terugkomen in de wedstrijd, zeker als de club uit Marseille volop druk blijft zetten. Daarom blijf u afwachten tot de 75e, 80e of zelfs 88e minuut aanbreekt. Op dat moment kunt u namelijk wél goed inschatten hoe de wedstrijd eindigt. Blijft het 2-0 en komt de 88e minuut in zicht? De kans is erg klein dat Olympique Marseille er in die korte tijd alsnog een gelijkspel uitsleept. Met de 79e minuut strategie gaat u voor zekerheid, voor zover dat tenminste mogelijk is in de gokwereld. 

Een hoge winkans leidt tot lage quoteringen

Wanneer u kiest voor de 79e minuut strategie, kiest u voor winst. Hoe langer u afwacht, hoe duidelijker het wordt hoe de wedstrijd zich ontvouwt. En die kennis kunt u natuurlijk strategisch inzetten om de weddenschap te winnen. De winkansen groeien zelfs met elke minuut die u langer wacht. Daar staat wel een groot nadeel tegenover. De bookmakers kijken mee met de wedstrijd en passen de quoteringen voortdurend aan. Dat betekent dat u geen verdubbeling of verdrievoudiging van de inzet moet verwachten. Sterker nog, u mag al heel blij zijn als de quoteringen uitkomen op 1.40.

Met de 79e minuut strategie moet u gemiddeld rekenen op een waarde van 1.10 tot 1.40 per weddenschap. Het moment van inzetten is van cruciaal belang voor de exacte quotering. De 79e minuut strategie richt zich namelijk op de laatste 20 minuten van de wedstrijd. Het zal u niet verbazen dat u meer winst maakt wanneer u inzet in de 71e minuut dan wanneer u wacht tot de 84e minuut. Maar toch moet u voorzichtig zijn en het doel van de 79e minuut nooit uit het oog verliezen. Het draait om winst maken, de quoteringen zijn van ondergeschikt belang. 

Lage quoteringen veranderen in een mooi winstbedrag

Elke weddenschap die u aangaat, kunt u winnen of verliezen. Met een slimme tactiek zoals de 79e minuut strategie vergroot u uw winkansen. Dat betekent dat u qua inzet best wat meer risico durft te nemen. Waar u normaal gesproken misschien 20 euro inzet op een live weddenschap, verhoogt u dat nu wellicht naar 50 euro. Met quoteringen van slechts 1.25 maakt u dan alsnog 12,50 euro winst. En dat is helemaal niet verkeerd voor een weddenschap die u bijna zeker wint.

Wanneer u genoegen neemt met lagere quoteringen, dan richt u zich hoogstwaarschijnlijk op de langere termijn. Het is absoluut mogelijk om in één dag veel geld te verdienen met het wedden op voetbal, maar daarvoor moet u wel heel wat risico nemen. De kans is dus groter dat u verliest dan dat u inderdaad dat hoge winstbedrag binnensleept. Wat dat betreft is het echt geen slecht idee om uw bankroll rustig op te bouwen met de 79e minuut strategie. Zo stijgt uw ROI en kunt u op de langere termijn tevreden terugkijken op uw voetbalweddenschappen. 

De perfecte wedstrijd voor de 79e minuut strategie

Het lijkt misschien alsof u alleen maar af hoeft te wachten als u met de 79e minuut strategie aan de slag gaat. Toch blijft het belangrijk dat u zich goed voorbereidt op uw weddenschappen. Let er bijvoorbeeld op hoe een voetbalclub de wedstrijd meestal opbouwt. Een elftal dat vaak goed van start gaat, kan de touwtjes zomaar laten vieren als de laatste 20 minuten van de wedstrijd ingaan. Andersom gebeurt natuurlijk ook. Er zijn genoeg clubs te vinden die in het laatste deel van de wedstrijd nog wat extra gas geven en de druk opvoeren. Dankzij die strijdlust buigen ze een bijna verloren voetbalmatch soms nog om naar een gelijkspel. Als dit soort clubs een wedstrijd spelen, moet u oppassen. De uitslag is te onvoorspelbaar en zelfs de 79e minuut strategie biedt niet genoeg zekerheid. U kunt dus beter op zoek naar een andere voetbalmatch.

Interessant zijn vooral wedstrijden waarbij de strijd gestreden lijkt. Het vuur is uit de wedstrijd en de bal wordt maar een beetje rondgetikt om de tijd vol te maken. Er is weinig kans dat er nog iets verrassends gebeurt. Kijk daarnaast ook naar de verwachtingen van de clubs. Als beide elftallen tevreden mogen zijn met een gelijkspel, dan verandert er in het laatste kwartier waarschijnlijk weinig meer aan die 1-1 stand op het scorebord. De spelers zijn meer bezig met verdedigen dan met het opzetten van een aanval. Dat biedt mooie kansen voor een weddenschap. U bent overigens niet verplicht om de 79e minuut strategie toe te passen op een 1×2 weddenschap. Wedopties als hoger/lager, even/oneven en zelfs de correcte score zijn zeer geschikt voor deze wedstrategie.

EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN