Kennisbank

Zoekresultaten
Vul hierboven uw zoektermen in

Voorselectie:

Op zoek naar het ideale spelsysteem?

Details
Geplaatst op: 30 nov 2016
In categorie: Win strategi...
Gelezen: 9354 keer
Dit artikel delen:

Laten we u eerst even uit de droom helpen: het ideale spelsysteem bestaat niet! Wel kunt u een ideaal spelsysteem uitkiezen. Neem daarvoor het systeem die het beste bij u past. Er zijn vele varianten, dus bij elke weddenschap is een ideaal spelsysteem te vinden. We zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje. 

Geld kan maar één keer worden uitgegeven, dus als u besluit om op een voetbalmatch te spelen dan wilt u ook fier zijn op de uitkering. Niemand weet van tevoren wat de uitslag wordt, maar de wedkantoren bieden diverse spelsystemen aan. Door het juiste systeem toe te passen bij de juiste match worden de winstkansen beduidend groter.

1×2-Spelsysteem

Wereldwijd en in België wordt verreweg de meeste keren gespeeld volgens het 1X2-spelsysteem. Denkt u dat de thuisploeg de beste kans heeft om te winnen, vul dan een ‘1’ in op het wedformulier. Heeft u meer vertrouwen in het team dat op verplaatsing speelt? Speel dan op ‘2’. Denkt u dat de beide ploegen de punten eerlijk gaan verdelen? Zet dan geld in op een gelijkspel, door een X in te vullen.

Dubbele kans-methode

Het 1×2-systeem is zo populair omdat de uitkeringen bij een goede voorspelling vaak heel hoog zijn. In de meeste gevallen ontvangt u minimaal een verdubbeling van uw inleg retour bij een correcte voorspelling. Helaas hebben ook veel mensen het fout en verliezen dan hun volledige inleg. Ook hieraan kunt u iets doen: de dubbele kans-methode. Dit speltype is afgeleid van de 1×2-methode. Alleen in dit geval kruist u twee opties aan. Bijvoorbeeld 1X of X2. Als u 1X invult dan keren de bookies uit als de thuisploeg (1) wint en wanneer de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Bij X2 moeten de bookmakers de portemonnee trekken als er een gelijkspel of winst voor de uitploeg uit de bus rolt. Omdat u meer kans maakt op een goede voorspelling, zijn de uitkeringen wel een stuk lager dan in het reguliere 1×2-spelsysteem.

Wedstrijddetails

Daarnaast zijn er legio opties om te spelen op wedstrijdgebeurtenissen. Denk hierbij aan het gokken op de doelpuntenmakers, maar ook het feit of er een rode kaart wordt gegeven, welk team het eerste scoort of hoeveel hoekschoppen er worden genomen. Een populaire tactiek is de ‘Both to Score’-methode. In dit spelsysteem beantwoord je vooraf de vraag: komen beide teams tot scoren: ja of nee? Je hebt dus altijd minimaal 50 procent kans om te winnen! Vooral voor echte voetbalvolgers met een bak aan kennis is dit een gemakkelijke methode om in korte tijd veel geld te verdienen. Vergeet alleen niet dat je ook telkens 50 procent kans hebt om te verliezen. Weet je het niet of heb je geen tijd gehad je goed voor te bereiden? Kies dan voor een minder risicovol spelsysteem.

De halftime/fulltime weddenschap is dan een mooi alternatief. U wedt nu niet alleen op de eindoverwinning, maar u voorspelt ook de ruststand. Met deze weddenschap is het bedrag dat u kunt winnen meteen hoger dan wanneer u simpelweg op de eindwinst inzet. Bijvoorbeeld: Lokeren – Waregem. Koploper Essevee is ondanks dat ze op verplaatsing spelen de favoriet ten opzichte van Lokeren, dat onderin bungelt. Door HT/FT te spelen worden de odds voor winst van Waregem extra hoog. In het reguliere 1×2-spelsysteem zijn de quoteringen x 2,20 voor winst van fusieclub Zulte Waregem. Door ook de ruststand door te geven, kan de uitkering twee keer zo hoog worden!

Handicap

Is een gewone weddenschap plaatsen voor u allang niet meer uitdagend genoeg? Overweeg dan eens om gebruik te maken van een vooraf ingebouwde handicap. Hierbij geeft bij het begin van de wedstrijd één van beide teams een 1-0 voorsprong of achterstand.

Stel u speelt op het duel Anderlecht – Eupen (18 december om 20:00 uur). Gezien de uitslagen uit het verleden lijkt Anderlecht de uitgesproken favoriet in deze match. Wilt u toch graag inzetten op Eupen: geef dan de ploeg met de handicap al bij aanvang een virtuele voorsprong van 1-0. Zelfs als het gelijkspel wordt, is Eupen door deze virtuele voorsprong alsnog de winnaar.

U kunt ook Eupen een voorsprong geven door het geldbedrag op te schroeven. Want als Anderlecht de grootste kans maakt, is de notering voor Brusselse winst ook vrij laag. Geeft u Anderlecht een virtuele achterstand dan heeft dat direct gevolgen voor deze notering, die hierdoor omhoog gaat. Maar dan moet u wel erg zeker zijn van de zaak. De club moet namelijk met minimaal 2 doelpunten verschil winnen, wil het bij de handicap weddenschap als winnaar genoteerd worden. Eupen heeft namelijk altijd nog dat virtuele doelpunt extra.

Wekelijkse voorbeschouwingen en bookmakersacties

VoetbalGokken.be heeft wekelijks voorbeschouwingen om u te helpen bij het bepalen van de juiste strategie en het meest geschikte spelsystemen. We zetten daarin de actuele vorm, verwachtingen van spelers en trainers en het aantal geblesseerde spelers voor u op een rijtje. Kies daarbij zelf het ideale spelsysteem, bepaal de hoogte van uw inzet en vervolgens moet het op het voetbalveld gebeuren. Dat hebben wij en u niet in de hand, maar dat maakt het juist zo leuk en spannend!

Bezoek regelmatig deze website voor de actuele nieuwtjes in de voorbeschouwingen en ontdek de actuele acties van de diverse wedkantoren bij VoetbalGokken.be!

EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN