Kennisbank

Zoekresultaten
Vul hierboven uw zoektermen in

Voorselectie:

Succesvol geld verdienen bij bookmakers

Details
Geplaatst op: 14 aug 2014
In categorie: Overige arti...
Gelezen: 15057 keer
Dit artikel delen:

U kunt natuurlijk gewoon voor de lol gaan wedden op voetbal. Maar als u de smaak eenmaal te pakken heeft, wilt u er toch ook wel graag wat geld aan overhouden. En inderdaad: er zijn mensen die regelmatig mooie geldbedragen winnen met het spelletje, al zijn er misschien nog wel meer gokkers die verlies lijden. Toch is het wel degelijk mogelijk om geld te verdienen bij de bookmakers. Met de juiste strategie vergroot u vanzelf uw kansen!

Denk kritisch na over elke weddenschap

Bookmakers bieden heel wat verschillende weddenschappen aan. Als u speelt om de winst, is het verstandig om kritisch na te denken voordat u geld in gaat zetten. De meest succesvolle gokkers gaan wat dat betreft zeer gedisciplineerd te werk. Kies alleen die weddenschappen uit waarbij de quotering gunstig is. Wint u de weddenschap dan lever het tenminste ook echt een mooi bedrag op. Daarbij is het verstandig om u niet alleen maar op één enkele bookmaker te richten. Verrassend genoeg zitten er soms grote verschillen tussen de noteringen die de bookmakers u bieden. Het loont dus zeker om u hierin te verdiepen voor u aan een weddenschap begint.

Maak een goede start

Bij het openen van een account bieden de meeste bookmakers een soort welkomstbonus aan. Vaak is dit een gratis gok of een verdubbeling van uw inzet. Wilt u het wedden op voetbalwedstrijden serieus aanpakken, dan moet u deze eerste gok niet verspelen door ondoordacht in te gaan zetten. Want u maakt een vliegende start als u de eerste weddenschap meteen al wint. En door de positieve geldbalans kunt u direct uw geluk weer proberen bij andere weddenschappen.

Herken de risico’s van live wedden

De bookmakers komen steeds weer met andere soorten weddenschappen om het spel boeiend te houden voor de trouwe gokkers. Om de spanning nog verder te vergroten, kunt u tegenwoordig ook bij de meeste bookmakers live gokken op voetbalwedstrijden. Bij deze weddenschappen raast de adrenaline door uw lijf. U ziet immers live of u aan de winnende hand bent of niet. Maar is het uw doel om zoveel mogelijk geld te verdienen met het wedden op voetbal, dan zijn live weddenschappen niet altijd de beste manier. U heeft namelijk maar weinig tijd om een beslissing te maken. Soms is het beter om u te richten op toekomstige wedstrijden zodat u voldoende tijd heeft om een plan van aanpak te bedenken. Live wedden op voetbal is prima, maar behoud rust en herken de risico’s van het live wedden.

Bij welke weddenschappen heeft u de meeste kans?

Bij de ene weddenschap heeft u meer kans om te winnen dan bij de andere. Asian Handicap is bijvoorbeeld zo’n type weddenschap waarbij winst heel goed mogelijk is. Bij Asian Handicap krijgt één team een virtuele voorsprong waardoor gelijkspel is uitgesloten. U heeft dus 50% kans om te winnen. Hoewel dit soort weddenschappen vaak wat minder geld opleveren, is het toch zeer de moeite waard om er eens naar te kijken. Een andere mogelijkheid is dat u zich richt op wedstrijden in een wat lagere klasse. Veel gokkers wedden graag op wedstrijden in Champions League of de Europa League. En dat is niet vreemd. Op dit podium verschijnen immers de beste internationale clubs op het veld. Maar het is juist die populariteit waardoor deze wedstrijden voor u wat minder interessant zijn. De focus van de bookmakers ligt namelijk net zo goed op deze populaire wedstrijden, want hier kunnen zij hun grote slag slaan. Bij kleinere wedstrijden zijn de noteringen voor u in verhouding vaak vele gunstiger.

Nog wat laatste tips!

Heeft u eenmaal de perfecte weddenschap gevonden en de strategie bepaald? Zet dan nooit meer geld in dan u zich kunt permitteren. Dit is de nummer één regel onder serieuze gokkers. Daarnaast is het ook niet verstandig om fanatiek te proberen om uw verloren weddenschappen goed te maken. Als u gaat wedden dan verliest u soms nu eenmaal. De kans is groot dat u ondoordachte beslissingen maakt als u probeert om de verliezen goed te maken. Met als gevolg dat u nog meer geld verliest. Houd in uw achterhoofd dat zelfs de beste gokkers regelmatig verlies lijden. De kunst is dat u uiteindelijk vaker wint dan verliest zodat de balans voor u positief uitvalt.

EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN