Kennisbank

Zoekresultaten
Vul hierboven uw zoektermen in

Voorselectie:

Britse vrouw wint 650K met twee euro voetbalweddenschap!

Details
Geplaatst op: 7 sep 2019
In categorie: Overige arti...
Gelezen: 2464 keer
Dit artikel delen:

Enige tijd geleden kwam er weer een jaloersmakend bericht in het nieuws. Met een inzet van slechts 2 euro wist een Britse vrouw namelijk een bedrag binnen te slepen van ruim 650.000 euro. Het opmerkelijkste feit van dit nieuwsbericht? De manier waarop ze haar wedbriefje had ingevuld. Want deze Britse dame had wel een heel bijzondere tactiek gevonden om haar voetbalweddenschappen te winnen.

Laat die voetbalkennis maar varen!

We hameren er steeds weer op: u moet zich goed voorbereiden als u gaat wedden op voetbal. Bekijk de statistieken, volg het sportnieuws en maak tot slot slim gebruik van uw eigen voetbalkennis. Als alles dan perfect samenvalt, kunt u zomaar een groot geldbedrag winnen. In dit rijtje zijn we misschien nog één factor vergeten. U moet namelijk ook een beetje geluk hebben voor het winnen van uw voetbalweddenschappen. Dat geldt zeker voor de populaire combi bets.

Deze Britse winnares trok zich duidelijk niets van ons advies aan. Van een degelijke voorbereiding was geen sprake, en eigenlijk wist ze ook maar weinig van het voetbal af. Maar omdat haar man en zoon fanatiek naar de Premier League en The Championship keken, wilde ze toch een beetje lol beleven aan die weekenden die gevuld waren met Engels voetbal. Gewapend zonder enige kennis ging ze samen het haar zoon door de lijst met competitiewedstrijden. Daarbij focuste ze zich maar op één ding: de naam van de voetbalclubs. Noem het intuïtie of noem het gewoon puur geluk, maar de mooiste klinkende namen leverden haar een behoorlijk groot geldbedrag op. Met een inzet van bijna 2 euro mocht ze een cheque met een bedrag van omgerekend zo’n 651.000 euro ophalen bij het wedkantoor van William Hill.

Dit is de reeks met winnende namen

Het komt vaker voor dat voetbalgokkers een groot geldbedrag winnen met een inzet van slechts een of twee euro. De basis van het verhaal is altijd hetzelfde. Want in plaats van een single bet kiezen deze gokkers stuk voor stuk voor een combi bet. Zo ook deze Britse vrouw. Zij richtte zich op maar liefst twaalf duels, en van al die voetbalwedstrijden koos zij de winnaar uit op basis van hun naam. Dit leverde het volgende lijstje op:

 • Sheffield United – Hull: ingezet op winst voor Sheffield. Het werd 4-1.
 • Nottingham Forest – Queens Park Rangers: ingezet op winst voor Nottingham. Het werd 4-0.
 • Millwall – Burton: ingezet op winst voor Burton. Het werd 0-1.
 • Ipswich – Preston North End: ingezet op winst voor Ipswich. Het werd 3-0.
 • Derby County – Reading: ingezet op winst voor Reading. Het werd 2-4.
 • Bolton Wanderers – Norwich City: ingezet op winst voor Bolton. Het werd 2-1.
 • Barnsley – Birmingham: ingezet op winst voor Barnsley. Het werd 2-0.
 • Aston Villa – Sheffield Wednesday: ingezet op winst voor Sheffield. Het werd 1-2.
 • Swansea – Brighton: ingezet op winst voor Brighton. Het werd 0-1.
 • Southampton – Burnley: ingezet op winst voor Burnley. Het werd 0-1.
 • Newcastle – Bournemouth: ingezet op winst voor Bournemouth. Het werd een heel nipte overwinning van 0-1.
 • Huddersfield – West Bromwich: ingezet op winst voor Huddersfield. Het werd 1-0.

Deze lijst van twaalf voetbalwedstrijden waren tot ieders verrassing goed voor een winnende combi bet. Voor haar man zal die winst toch een beetje zuur zijn geweest. Hij probeerde namelijk al 40 jaar lang om met combi bets een fortuin te verdienen. Maar met al zijn kennis van het Engels voetbal moest hij het toch afleggen tegen een vrouw die zich puur liet leiden door de namen. Hoe mooi het verhaal ook is, het is absoluut niet verstandig om vanaf nu uw voetbalkennis overboord te gooien en zo’n zelfde tactiek toe te passen als deze Britse.

Combi bets: risicovol, maar o zo winstgevend

Combi weddenschappen zijn zeker interessant als u voor het grote geld gaat. De inzet is vaak laag, terwijl er juist extreem veel te winnen valt. Bookmakers vermenigvuldigen namelijk de quoteringen van alle weddenschappen die op uw wedbriefje staan. Zo kan die inzet van 2 euro uiteindelijk dus 650K waard zijn.

Voordat u zelf aan de slag gaat met combinatieweddenschappen, moet u zich goed bewust zijn van de risico’s. De kans is gewoon erg klein dat u dat hoge bedrag dat op uw wedbriefje staat, daadwerkelijk verzilvert. De Britse vrouw heeft veel geluk gehad, al scheelde het maar weinig of die mooie overwinning ging alsnog aan haar voorbij. Nadat de ene na de andere wedstrijd voor haar perfect verliep, was het tijd voor het duel tussen Newcastle en Bournemouth. De club uit Bournemouth móest winnen, anders was de weddenschap over. Maar na bijna 90 minuten voetbal stond er nog steeds een teleurstellend 0-0 op het scorebord. Gelukkig was daar Steve Cook. De centrale verdediger van Bournemouth scoort normaal gesproken weinig. Toch was hij het die de club uiteindelijk de winst bracht. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd was daar die verlossende 0-1. Bournemouth had gewonnen en de weddenschap was gered. Die 650.000 euro was binnen.

Wordt u rijk met uw volgende combi bet?

De voordelen van een combi bet zijn duidelijk. U kunt veel geld verdienen zonder dat u meteen honderden euro’s moet investeren. Risico’s zijn er ook. En die risico’s zijn behoorlijk groot. Voor deze weddenschap moest Britse alle twaalf wedstrijden juist voorspellen. Oké, ze hoefde niet de exacte uitslag door te geven. Dat maakt het al een stukje eenvoudiger. Al blijft het lastig om van maar liefst twaalf wedstrijden te voorspellen wie er wint. Eén verkeerde weddenschap en u bent de inzet kwijt. Dat is meteen het grote gevaar van combi bets.

Wie voor het grote geld gaat, eindigt vaak met een verloren inzet. Het is dus verstandiger om een combinatie te maken van hooguit drie of vier weddenschappen. Bovendien kunt u slim gebruikmaken van weddenschappen met lage quoteringen. Deze brengen relatief weinig risico met zich mee, wat ze perfect maakt voor een combi bet. Zelfs al voegt u alleen maar weddenschappen toe met een waarde van 1.45. Met een combinatie van drie van deze voetbalweddenschappen kunt u de inzet gemakkelijk verdrievoudigen. Die 650K moet u dan wel uit uw hoofd zetten, want zoveel geluk komt maar af en toe voor.

EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN