Kennisbank

Zoekresultaten
Vul hierboven uw zoektermen in

Voorselectie:

Weddenschappen plaatsen op uw mobiele telefoon

Details
Geplaatst op: 4 okt 2019
In categorie: Algemeen
Gelezen: 1239 keer
Dit artikel delen:

Bent u zo iemand die voortdurend zijn smartphone bij de hand heeft? U bent niet de enige! We gebruiken onze telefoon werkelijk overal voor. En dat is de bookmakers natuurlijk niet ontgaan. Zij bieden inmiddels volop mogelijkheden aan om mobiel te wedden op voetbal. Dus pak uw smartphone erbij en maak u klaar voor uw eerste mobiele weddenschap.

Mobiel wedden op voetbal: waar en wanneer u maar wilt

Er zijn steeds meer gokkers die de telefoon gebruiken voor hun voetbalweddenschappen. De meest genoemde redenen? Het gemak en de flexibiliteit. Mobiel wedden betekent dat u altijd geld kunt inzetten op voetbalwedstrijden, ongeacht waar u bent. Het maakt niet uit of u thuis op de bank hangt of dat u zit te wachten tot uw zakelijke afspraak verschijnt. Misschien zit u zelfs in het stadion en ziet u een mooie wedkans voor uw ogen ontstaan. Dankzij het mobiele platform van de bookmaker hoeft u zich nooit te vervelen. Elk loos moment vult u gewoon met het zoeken naar spannende wedstrijden en interessante quoteringen.

Over quoteringen gesproken… als de bookmaker hoog inzet, moet u er vaak snel bij zijn. Voor u het weet, wordt de quotering naar beneden bijgesteld en bent u te laat om van die mooie deal te profiteren. Mobiel wedden biedt uitkomst. U kunt namelijk snel reageren als er een weddenschap met hoge quoteringen online komt, zelfs als u de hele dag buitenshuis bent.

Liefhebbers van live wedden kunnen niet zonder mobiel

Voor een pre-match weddenschap heeft vaak ruim de tijd. Natuurlijk, de quoteringen kunnen gedurende de week veranderen. Er zijn dus weddenschappen waarbij u snel moet toeslaan, maar er zijn ook genoeg voetbalwedstrijden waarvoor u rustig de tijd kunt nemen. Bij live wedden is dat wel anders. U heeft slechts 90 minuten om een weddenschap te plaatsen. Maar misschien heeft u helemaal geen tijd om de wedstrijd van begin tot eind op tv te volgen. Laat u dan echt die spannende kraker uit de Premier League aan u voorbij gaan omdat u toevallig niet thuis bent? Dat is helemaal niet nodig als u via uw mobiel wedt.

Een bookmaker app is onmisbaar voor iedereen die van live wedden houdt. Zo kunt u gewoon geld inzetten op die ene belangrijke wedstrijd, zelfs als uw avond gevuld is met allerlei afspraken. U hoeft bovendien niets te missen als u buitenshuis bent. Biedt uw bookmaker een livestream aan? Via de app kunt u de beelden rechtstreeks bekijken. Het is ook geen probleem als de tijd ontbreekt om de livestream te volgen. De real-time statistieken geven u continu houvast tijdens de 90 minuten durende match. Natuurlijk neemt uw telefoon ook mee als u uw favoriete club aanmoedigt in het stadion. Een 2-0 voorsprong is een mooie reden om nog snel een klein beetje winst mee te pakken. Uw favoriete team bezorgt u zo een fantastische voetbalavond.

Regel alles eenvoudig via uw smartphone

Weddenschappen plaatsen op uw mobiel is heel eenvoudig. Maar voor u kunt beginnen, moet u eerst een spelersaccount creëren. Bookmaker apps zijn gewoon uitgerust met een registratieknop. Het aanmaken van een account is dus zo geregeld. Heeft u al een account die u gebruikt voor uw laptop of pc? In dat geval kunt u direct inloggen op uw mobiel. Uw spelersaccount is namelijk geldig op alle platforms van de bookmaker.

De mobiele app heeft precies dezelfde functies als u van de gewone website gewend bent. Geld storten of een uitbetaling aanvragen is bijvoorbeeld geen enkel probleem. Daarnaast start u via uw mobiel eenvoudig de live chat op. Zo kunt u snel een vraag stellen aan de klantenservice als u toch nog even op uw afspraak moet wachten. Dit soort loze momenten zijn ook ideaal om door het uitgebreide aanbod van de bookmaker te scrollen. Op het mobiele platform vindt u exact dezelfde weddenschappen als op de gewone website. Wedden op de Jupiler Pro League, de Champions League, de Australische A-League of de Argentijnse Superclásico tussen Boca Juniors en River Plate: het kan allemaal. Uiteraard zijn ook alle bekende wedopties beschikbaar. Via uw smartphone of tablet selecteert u gewoon de Asian Handicap, hoger/lager weddenschap of halftime/fulltime weddenschap. Mobiel wedden doet niets onder voor wedden op een laptop of pc. Sterker nog: u kunt zomaar profiteren van een paar extra voordelen als u uw telefoon gebruikt.

Een bonus incasseren bij uw eerste mobiele weddenschap

Bookmakers werken graag met bonusacties. Er ligt een bonus voor u klaar wanneer u een account aanmaakt of wanneer u voor het eerst geld stort. De start van het EK of de klassieker tussen Anderlecht en Standard Luik kan voor de bookmaker net zo goed reden zijn om een interessante bonus weg te geven. Maar daar blijft het niet bij. Ook uw eerste mobiele weddenschap levert vaak iets extra’s op. Denk bijvoorbeeld aan een risicovrije weddenschap of een free bet ter waarde van 5 euro. U merkt het al: u moet zich niet meteen rijk rekenen met een mobiele bonus. Toch is dit een mooie kans om het mobiele platform eens vrijblijvend uit te proberen. Wie weet zorgt die eerste kennismaking ervoor dat u nog regelmatig gaat wedden via uw mobiel.

Ontvangt u al live notificaties via uw mobiel?

Mobiel wedden biedt veel vrijheid. Want waar u ook bent, u kunt gewoon inzetten op live voetbalwedstrijden. Maar als u tijdens die mooie Champions League-avond niet thuis bent, is de kans groot dat u veel van de wedstrijd mist. Terwijl Real Madrid de openingsgoal scoort, bent u nog fanatiek bezig in de sportschool of begint u net aan de laatste gang van dat o zo belangrijke zakendiner. Betekent dat dat u die live weddenschap uit uw hoofd moet zetten? Zeker niet! De bookmakers houden u namelijk graag op de hoogte via mobiele notificaties.

Via de app of mobiele website van de bookmaker kunt u zich aanmelden voor zogenaamde live alerts. Dit is dé manier om essentiële informatie binnen te krijgen over doelpunten, kaarten en eindstanden. U kunt zelf aangeven welke notificaties u wilt ontvangen. Misschien bent u geïnteresseerd in Europees voetbal of wilt u alleen live op de hoogte blijven van de Jupiler Pro League. Door uw voorkeuren aan te geven houdt u zelf de touwtjes in handen. De live notificaties kunnen natuurlijk aanleiding geven om alsnog een weddenschap te plaatsen. Als Real in de 72e minuut met 0-1 achter komt te staan, durft u misschien wel aan om een gokje te wagen. Dankzij de notificaties weet u dat twee spelers geel hebben gekregen, dus het is al een lastige wedstrijd voor de Madrilenen. Zonder de match van begin tot eind te volgen, bent u toch goed op de hoogte van wat er op het veld gebeurt.

Waar moet een goed mobiel platform aan voldoen?

De laatste jaren is er volop geïnvesteerd in mobiel wedden. Maar hoe tevreden de bookmakers ook zijn, dat wil nog niet zeggen dat het mobiele platform bij uw wensen past. Iedere gokkers stelt namelijk zijn eigen eisen aan de bookmaker app. Bent u van plan om uw smartphone er vaak bij te pakken, dan moet u zeker weten dat u het perfecte platform vindt. Dat begint al met overzichtelijkheid. U wilt in één oogopslag zien welke interessante wedstrijden er zijn en hoe hoog de quoteringen per weddenschap zijn. En die onmisbare statistieken? Ook die moet u in een fractie van een seconde kunnen vinden. Niets is zo vervelend als dat u te laat bent met inzetten, simpelweg omdat u nog op zoek bent naar de juiste informatie. Een goede app concentreert zich niet alleen op de weddenschappen. Als uw saldo te laag is, wilt u bijvoorbeeld snel geld kunnen storten. De bonuspagina moet al net zo makkelijk te vinden zijn. Een logische indeling van het platform is dus essentieel, zeker omdat u met een klein scherm werkt.

Bedenk u goed dat elke bookmaker een andere invulling geeft aan de app. Het dus verstandig om verschillende platforms met elkaar te vergelijken voordat u een keuze maakt. De reviews op VoetbalGokken.be helpen u daar natuurlijk bij.

Wedden via de app óf de mobiele website

Bij uw zoektocht naar een goed mobiel platform is er nóg een belangrijk punt om rekening mee te houden. Er zijn namelijk een aantal bookmakers die geen aparte app hebben ontwikkeld. Zij houden simpelweg vast aan de mobiele versie van de website. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, al werkt een app vaak net wat sneller dan een mobiele website. Vooral bij live wedden op voetbal telt elke seconde. U heeft gewoon een platform nodig dat vlekkeloos werkt en waar u direct kunt reageren op wat er op het voetbalveld gebeurt. Een mobiele website die traag is of hapert doet uw weddenschappen geen goed.

Werkt uw bookmaker met een aparte app dan kunt u deze gewoon downloaden in de App Store of Google Play Store. Tenminste, meestal. Soms heeft de bookmaker namelijk een link op de website staan die u naar de juiste plek leidt. Als de app eenmaal op uw telefoon staat, kunt u volop gaan wedden op voetbalwedstrijden.

EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN