Bookmakers odds bij Nederland – België in UEFA Nations League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 september 2022     0 REACTIES

Deze zondag speelt België de laatste UEFA Nations League poulematch tegen Nederland. In juni jl. wisten de Rode Duivels in eigen huis niet te zegevieren van onze noorderburen, maar krijgen nog een kans dat op verplaatsing wel te doen. De lage landenderby wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Speel mee en win straffe odds bij een correcte voorspelling bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Louis van Gaal: “Duel België de beste wedstrijd om spelers te beoordelen”

De Nederlandse bondscoach Louis van Gaal ziet de match tegen de Rode Duivels vooral als de laatste voorbereiding om zijn ploeg klaar te stomen voor het WK2022 in Qatar. “Wij zitten in een proces richting het WK. Ik wil in de match tegen België nog veel spelers aan het werk zien. Een duel tegen België is wel de beste wedstrijd om spelers te beoordelen”, zegt bondscoach Van Gaal.

“Kwetsuren Depay en Berghuis voorspelt niet veel goeds”

Voorbije donderdag tegen Polen geraakten Memphis Depay de aanvaller van FC Barcelona en Steven Berghuis (Ajax) geblesseerd. De bondscoach is bang het tweetal te moeten missen tegen België. “Dat voorspelt niet veel goeds. Ik denk niet dat Memphis zondag zal spelen. Berghuis zal denk ik ook niet spelen, omdat een rugblessure doorgaans wat langer duurt dan slechts een aantal dagen. Klaassen speelt daarentegen waarschijnlijk wel omdat ik hem op de positie van Gakpo wil zien”, aldus de Nederlandse bondscoach die duidelijk fier is op zijn mannen.

Roberto Martinez: “Ik verwacht twee ploegen die willen winnen”

Bondscoach Roberto Martinez kreeg rood in de match tegen Wales voorbije donderdag en zit tegen Nederland op de tribune. Het houdt de bondscoach echter niet tegen zijn team goed voor te bereiden op de derby tegen de noorderburen. “Voor mij maken deze wedstrijden deel uit van onze voorbereiding op het WK, maar ik verwacht zondag weer twee ploegen die willen winnen. Het zal een fantastische wedstrijd worden”, vertelt bondscoach Martinez.

“Veel leren van duel Nederland”

Voor de Rode Duivels is de match tegen Nederland het laatste duel richting het WK. “Dit zijn matches waarin we veel kunnen leren voor het WK in Qatar. Na deze match hebben we hopelijk genoeg lessen geleerd en stappen vooruit gezet met het oog op het WK”, besluit de keuzeheer van de Rode Duivels.

Statistieken

België kan nog eerste worden in Groep 4 van de League-A. De Belgen haalden 10 op vijf en Nederland dertien op vijf. De Rode Duivels moeten dan wel zegevieren in Amsterdam. Ook het doelsaldo moet nog wat opgekrikt worden. Nederland maakte dertien goals en kreeg er zes tegen. ‘Onze jongens’ scoorden elfmaal en kregen er zeven tegen. Voor Polen en Wales is er geen kans meer de tweede plaats te halen.

Head 2 Head

De Rode Duivels speelden begin juni voorbije zomer thuis tegen Nederland. De ploeg van bondscoach Roberto Martinez verloor de derby met 1-4 in het Koning Boudewijn Stadion. In 2018 troffen de interlands elkander in een oefenduel. In Brussel waren de teams aan elkander gewaagd en werd het 1-1. In 2012 wonnen de Belgen voor het laats van onze noorderburen. Ook toen betrof het een oefenmatch waarin de Belgen met 4-2 te sterk waren voor het Nederlands elftal.

Huidige vorm Nederland

Nederland is al een geruime tijd ongeslagen. Onder begeleiding van bondscoach Van Gaal zelfs nog niet één keer. Voorbije donderdag wist Oranje na lange tijd ook de nul te houden. Tegen Polen werd met 0-2 gewonnen in Warschau.

Huidige vorm België

Ook de Rode Duivels zegevierden voorbije donderdag. De match in het Koning Boudewijn Stadion tegen Wales werd met 2-1 gewonnen. Kevin De Bruyne bracht België al op voorsprong in de tiende minuut van de match. Nog voor de thee maakte Michy Batshuayi het tweede doelpunt voor België.  Na de rust wist Welshmen Kieffer Moore zijn kans te pakken door te scoren in het net van Rode Duivel Thibaut Courtois.

Prognose

En dan de prognostiek. Wat wordt Nederland – België? De bookmakers wijzen Nederland aan als de meeste logische primus in dit duel. Wij voorspellen dat de Rode Duivels deze zondag aan het feest zijn en zetten in op een 1-2 overwinning op het Nederlands elftal. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft een indicatie van de maximale prematch quoteringen die de online bookmakers voor Belgische fans gereed hebben staan. Check ze, zet in en speel mee!

Quoteringen Nederland – België

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds het hoogst in bij een gelijkspel. Als de Rode Duivels de punten delen met Nederland, keren de wedkantoren tot maximaal x 3.55 keer uw speelbedrag uit.

Zegevieren de Belgen dit keer wel van de noorderburen en worden zij groepswinnaar van de Nations League, dan kunt u bij de bookmakers een beloning van maximaal x 3.00 keer het speelbedrag scoren.

Wint het Nederlands elftal in Amsterdam? De bookmakers keren tot maximaal x 2.35 keer het wedbedrag uit als Oranje de derby wint. Wilt u alle pre-odds in het 1X2 spelsysteem nog eens terugzien? Check de wedkantoren op de bookmakerspagina.

De UEFA Nations League match Nederland – België in Groep 4 wordt gespeeld op zondag 25 september om 20:45 uur in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Wordt België nog eerste in Groep 4 van de League-A? Meespelen voor straffe odds doet u bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be! Wilt u Live gokken? Dan kan de ganse match. Check hiervoor de Voetbalgokken bookmakerspagina en scoor ook daar ferme odds.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN