Unibet

Unibet
Registreer u hier bijwww.unibet.be
100%
Inschrijfbonus via onsBONUSVOORWAARDEN: Ontvang een 100% winstverhoging op je eerste weddenschap.

Wedden bij Unibet

Unibet is misschien wel de populairste bookmaker van België. Het van oorsprong Zweedse bedrijf biedt weddenschappen aan voor de hele Europese markt. Maar omdat Unibet ook een Nederlandstalige website heeft, heeft de bookmaker in België inmiddels een vaste schare voetballiefhebbers gekregen. En die prijzen allemaal de professionaliteit waarmee Unibet te werk gaat. Want door de gebruikersvriendelijkheid van de website en een toegankelijke klantenservice, voelt iedere gokker zich welkom bij Unibet.

Gebruiksvriendelijke Unibet omgeving:

Zodra u op de website van online bookmaker Unibet komt, krijgt u al meteen zin om een gokje te wagen. Het design van de website brengt u direct in een voetbalsfeer. Toch wordt hierdoor niet ingeleverd op gebruikersvriendelijkheid. De website is namelijk erg overzichtelijk en iedere bezoeker kan gemakkelijk door de verschillende menu’s navigeren. Nieuwe spelers kunnen gratis een account aanmaken bij Unibet. En bij de eerste storting profiteert u meteen van een welkomstbonus. Het bedrag dat u stort wordt namelijk verdubbeld door Unibet. Daarbij geldt een maximale waarde van 60,- euro. Wilt u later nog wat meer geld storten in uw account? Dan kunt u dit o.a. doen via het in België zeer populaire betaalmiddel Bancontact/Mister Cash. Unibet maakt het u graag gemakkelijk.

” Verdubbel bij Unibet de winst op je eerste weddenschap! “

Verdubbel je winst met Unibet 100% profit boost:

Unibet is een grote speler op de Belgische en Europese markt. Toch hopen ze altijd meer mensen binnen te halen. Daarom heeft de bookmaker standaard een aantrekkelijke stortingsbonus voor nieuwe klanten. Als nieuwe speler ontvangt u een 100% profit boost tot een maximum van 100 euro. U hoort het goed! Dit is een 100% bonus, welke tot uniek is voor de Belgische sportwedden markt. Dus als u 100 euro op uw nieuwe Unibet account stort, dan krijgt u in totaal 200 euro bonusgeld. Dit maakt een totaalbedrag van maar liefst 200 euro speeltegoed. Voor deze Unibet bonus geldt echter wel een maximumbedrag van 100 euro bonusgeld.

Deze Unibet bonus is aan een aantal spelregels en voorwaarden gebonden. Zo moet u als speler de weddenschap bijvoorbeeld plaatsen tegen een quotering van minimaal x 1.40 of hoger. Daarnaast bent u verplicht om het bonusbedrag drie keer rond te spelen tegen een quotering van x 1.40. Dit zijn in vergelijking met andere online bookmakers, redelijke bonusvoorwaarden die ook daadwerkelijk vrij te spelen zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een weddenschap met een lagere quotering, maar in dat geval moet u het bedrag nog vaker rondspelen. Pas bij het volbrengen van deze minimale inzetten met de Unibet bonus, wordt het potentiële gewonnen bedrag beschikbaar voor opname naar uw privé-rekening.

Mobiel wedden bij Unibet:

De tijd dat spelers alleen thuis achter de computer wilden wedden op voetbal is nu wel voorbij. Want ook als u op uw tablet of mobiel bent aangewezen, heeft u weleens zin om een weddenschap te plaatsen. En bij Unibet kan dat zonder problemen. Als u met uw telefoon of tablet naar de mobiele website van Unibet surft, dan merkt u amper een verschil met de ‘normale’ website. U navigeert gemakkelijk door de pagina’s en natuurlijk is het meteen mogelijk om geld in te zetten op de populaire sporten.

Naast de gewone mobiele website heeft Unibet een eigen Unibet app gelanceerd. Deze Unibet app is geschikt voor alle Android en Apple toestellen én er is zelfs een aparte Windows 8 app. Al deze apps werken snel zodat u altijd en overal kunt gokken bij Unibet.

Geld storten en uitbetalen:

Geld storten en laten uitbetalen is een belangrijk onderdeel van online gokken. Op het moment dat u geld in uw Unibet account wilt storten, heeft u tal van keuzes. Zo kunt u onder andere betalen via HIPAY, Bancontact/Mister Cash, Skrill (Moneybookers), Neteller en Paysafecard. Bij deze betalingsmogelijkheden is het geld bijna direct toegevoegd aan uw account. Let er wel op dat u per keer minimaal 5 euro moet storten. Het is bij Unibet ook mogelijk om via bankoverschrijving te betalen, maar in dat geval duurt het wel een paar dagen voor het geld beschikbaar is.Wilt u de winst laten uitkeren? Zodra u minstens 15 euro bij elkaar heeft gespaard dan krijgt u de mogelijkheid om een uitbetaling aan te vragen. Hier zitten geen aparte kosten aan verbonden.Unibet

Veilig en verantwoord online gokken:

Unibet is een gerenommeerde en professionele bookmaker. Het voldoet aan de strenge eisen van de Belgische Kansspelcommissie. Uw persoonlijke gegevens worden altijd via een beveiligde verbinding opgehaald en opgeslagen. U kunt er dus op vertrouwen dat u bij Unibet België veilig en verantwoord kunt inzetten op uw favoriete sportwedstrijden.

Online gokken op voetbal is een mooie hobby. Maar het gevaar van een gokverslaving ligt altijd op de loer. Wat dat betreft neemt Unibet zeker haar verantwoordelijkheid. Op de website is heel wat informatie te vinden over gokverslaving. Bij tekenen van verslaving is het zelfs mogelijk om contact op te nemen met de helpdesk van Unibet. De medewerkers hebben een speciale training gevolgd zodat ze u direct van advies kunnen voorzien.

image_tv-reclame

Extra hulp van de klantenservice:

Bij Unibet staat klantvriendelijkheid voorop. En dat is terug te zien in de toegankelijke klantenservice van deze bookmaker. De klantenservice is zowel via telefoon, mail als op de chat bereikbaar. Wilt u graag direct een medewerker spreken, bel dan gratis via het Belgische telefoonnummer 0800 74408. Ook kunt u uw vragen stellen via het e-mailadres [email protected]. Al uw telefonische en schriftelijke vragen worden gewoon in het Nederlands beantwoord. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de zogenaamde ‘live help’, welke vrijwel de hele dag beschikbaar is van 08:00 tot 02:00 in de nacht. Met deze knop krijgt u direct hulp als u het even niet meer weet en heeft u wederom te maken met een Nederlandstalige klantendienst.Unibet

Bekijk live de wedstrijden met Unibet TV:

Unibet TV is een van de opties waarmee deze bookmaker zich weet te onderscheiden van anderen. Bij Unibet kunnen bezoekers live voetbalwedstrijden bekijken waar ze ook meteen op kunnen wedden. Het grote voordeel van deze Unibet TV streaming-optie is dat u niet alleen live de wedstrijden kunt volgen die in België worden uitgezonden, maar dat u ook zicht heeft op bijvoorbeeld de Duitse Bundesliga of de Spaanse Primera Division. Het bekijken van live voetbal met uw spelers-account is bij de bookmaker al mogelijk met een tegoed van 0,10 euro op uw spelersaccount! Zo kijkt u dus live naar geweldige live topwedstrijden! Bijkomend maakt dit het gokken op deze voetbalwedstrijden via live wedden natuurlijk nog leuker en spannender!

Kiest u voor bookmaker Unibet?

Unibet is één van de populairste online bookmakers in België. Dat is niet voor niets. De website is namelijk zeer gebruiksvriendelijk en het aanbod aan weddenschappen is behoorlijk groot. Daarnaast zijn de noteringen aan de hoge kant, en het gewonnen geld krijgt u ook nog eens snel uitbetaald. Unibet biedt daarbij ook nog eens een zeer compleet aanbod aan weddenschappen op sport en voetbalwedstrijden, wat online gokken bij de bookmaker interessant maakt. En heeft u vragen? De professionele klantenservice van Unibet België staat altijd voor u klaar.

unibet

Wedden op voetbal bij Unibet? Registreer u vandaag nog bij Unibet en speel mee bij de grootste en populairste bookmaker van België. Unibet heeft een gezellige en professionele uitstraling, die bovendien erg simpel en gebruiksvriendelijk in de bediening. Spelers kunnen o.a. gebruik maken van het populaire betalingsmiddel Bancontact/Mister Cash, Paysafecard of via bankoverschrijving. Via onze website ontvangen nieuwe spelers uit België ook een inschrijf aanbieding bij Unibet. Je ontvangt via ons een  100% profit boost bonus bij Unibet. Hiermee verdubbel je de winst op je eerste weddenschap. Deze Unibet aanbieding wordt direct bovenop een gewonnen weddenschap verrekend.

www.unibet.be