Welkom op ons VoetbalGokken Forum

Welkom op ons VoetbalGokken Forum! Ons forum is de plek om populaire of actuele voetbalwedstrijden en weddenschappen te bespreken. Uiteraard kunt u hier ook terecht met onderwerpen als: online bookmakers, weddenschap strategieën of wat dan ook, als het maar enigszins te maken heeft met het onderwerp ‘gokken op voetbal’. Zoals er op (bijna) ieder forum regels zijn, zijn er ook hier op VoetbalGokken een aantal regels. Lees deze regels even door bij het onderdeel ‘Mededelingen’ voordat u daadwerkelijk begint met posten. Alvast bedankt en veel plezier op het forum!

U bevindt zich in » Forum » Online Bookmakers » Circus.be sportsbook


Onderwerp: Circus.be sportsbook
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • #45799

  Spelen er hier mensen bij Circus betting? Website oogt in mijn ogen een beetje ‘lame’ t.o.v. de andere beschikbare legale bookmakers in Belgie. Wel is de bonus zeer hoog en aantrekkelijk. Kan iemand mij vertellen of deze bookmaker een beetje deugt of goed is?

  #46202
  betweter
  Bijdrager

  Ik speel niet bij circus.be. Puur omdat ik genoeg andere ‘betere’ keuzes heb. Persoonlijk zou ik zelf toch voor de wat meer professioneel ogende online wedkantoren gaan als Unibet of Betfirst. Deze hebben hun betrouwbaarheid wel bewezen. En natuurlijk ook gewoon erg fijn voor het plaatsen van een weddenschap.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Dicussieer mee

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!


Nog geen gratis account aangemaakt? Registreer u hier!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.