Bookmakers

  • Sorteren

  • Reset filter
Bookmakers maken het mogelijk een weddenschap op een sportwedstrijd aan te gaan. Hieronder weergeven wij van VoetbalGokken.be een selectie uit de beste bookmakers voor online gokken in België. Zo streven wij naar een zo objectief mogelijke weergave van geautoriseerde en betrouwbare online bookmakers. Dit zijn bookmakers die allen tevens in het bezit zijn van een officiële licentie afgegeven door de Belgische Kansspelcommissie. Hierdoor speelt u alleen bij betrouwbare en veilige Belgische online bookmakers.
Bekijk ons filmpje

De beste bookmakers voor België

De beste Bookmakers voor België

TIP: Draai uw scherm voor tabelweergaveboxweergave
Plus-/Minpunten Storten Beoordeling Review Naar website
Geen bookmakers om te tonen, pas de filter aan.
Geen bookmakers om te tonen, pas de filter aan.
Pagina 2 van 0

Belgische bookmakers voor wedden op voetbal

Unibet, Betfirst, Betway en Ladbrokes: het zijn allemaal namen van online bookmakers. Deze bookies zijn onmisbaar als u online wilt wedden op voetbalwedstrijden. Ze regelen namelijk alles van A tot Z. Een bookmaker zorgt ervoor dat er interessante weddenschappen online komen en dat u probleemloos uw voorspellingen kunt doorgeven. Daarnaast zijn ze ook verantwoordelijk voor de noteringen die achter de weddenschappen staan. Die noteringen zijn dan weer extreem belangrijk voor de hoogte van de winst. En wat te denken van de financiële kant van het wedden? Betalingen lopen via een beveiligde verbinding en met één druk op de knop vraagt u al een uitbetaling aan. Bookmaker nemen veel verschillende taken op zich. Hierdoor hoeft u zich alleen maar te concentreren op uw weddenschappen.

Dit zijn de voordelen van wedden bij een online bookmaker

Er zitten veel voordelen aan het wedden bij een online bookmaker. Toch zijn gokkers grofweg in te delen in twee groepen: zij die op zoek zijn naar extra spanning en zij die gaan voor zoveel mogelijk winst. Dankzij de bookmakers kunt u geld verdienen met uw voetbalkennis. U weet wat er speelt op de Belgische, Europese of Zuid-Amerikaanse velden. Waarom zou u die kennis niet gebruiken om wat winst te maken? U kunt de bookmakers ook gebruiken om de wekelijkse competitiewedstrijden een stuk spannender te maken. Normaal gesproken zit u misschien niet aan de buis gekluisterd als Moeskroen en Zulte-Waregem het tegen elkaar opnemen in de Jupiler Pro League. Maar dat verandert onmiddellijk als u een weddenschap open heeft staan. Zelfs wedstrijden uit de Engelse League One of een voetbalcompetitie uit Azië zijn opeens interessant als u erop kunt wedden. Online bookmakers maken het wedden op voetbal bovendien erg gemakkelijk. U hoeft de deur niet meer uit, want u kunt gewoon vanuit uw eigen huis een voorspelling doorgeven. En heeft u een lange treinreis voor de boeg of zit u te wachten tot uw afspraak verschijnt? Ook dan hoeft u zich dankzij de online bookmakers niet te vervelen. Via het mobiele platform kunt u namelijk altijd en overal een weddenschap plaatsen. Online wedkantoren zijn voortdurend bezig met het vernieuwen van de gokmarkt te vernieuwen. Er komen regelmatig nieuwe functies bij, zoals Add2Bet en de cash-out optie. Dit soort functies maken het wedden nóg spannender, interessanter of juist eenvoudiger. Niet elke bookmaker is even vernieuwend. Wilt u dus altijd gebruik kunnen maken van de nieuwste opties? Houd hier dan rekening mee tijdens uw zoektocht naar een bookmaker.

Bookmakers vergelijken: een belangrijke eerste stap

Elke bookmaker volgt zijn eigen koers. Er zijn dan ook meer verschillen dan zo op het eerste oog lijkt. Als u even kort bij een paar bookmakers kijkt, vallen vooral de overeenkomsten op. Overal zijn voetbalweddenschappen te vinden, er zijn meerdere betaalopties en ook dat mobiele platform is inmiddels bij alle bookmakers aanwezig. Maar als u wat langer de tijd neemt, ontdekt u meteen de vele verschillen. De ene website is bijvoorbeeld handiger ingedeeld dan de andere. Of wat te denken van de noteringen, stortingslimieten of de bereikbaarheid van de klantendienst? Het verschilt per bookmaker waar de nadruk op ligt. Kies dus nooit ergens voor vanwege de bekende naam. Het is veel belangrijker dat het platform echt bij u past. Er is maar één manier om erachter te komen of u op de juiste plek zit: vergelijken! Kies een paar bookmakers uit en kijk gewoon in alle rust rond. Het kost even tijd, maar uiteindelijk heeft u veel profijt van deze eerste, voorbereidende stap. In uw gokcarrière gaat u immers nog heel wat uur doorbrengen bij de bookmaker van uw keuze.

Aan welke eisen moet uw bookmaker voldoen?

Vergelijken is makkelijker gezegd dan gedaan. Want u moet wel weten waar u precies op moet letten. De eisenlijst voor de bookmaker is heel persoonlijk. U moet zich dus afvragen wat u écht belangrijk vindt. Misschien vindt u het prettig dat er een livestream aanwezig is zodat u alles uit uw live weddenschappen haalt. Of wilt u juist een bookmaker die extra veel wedopties aanbiedt voor het Belgische voetbal? Beginnende spelers die puur voor de extra spanning wedden, verkiezen een 24/7 bereikbaarheid van de klantendienst vaak boven de hoogste winst. Een lage stortings- en uitbetalingslimiet is dan ook erg prettig. Wilt u met grote bedragen wedden, dan zoekt u eerder een bookmaker met hoge limieten. Met uw persoonlijke eisenlijst in de hand kan het vergelijken echt gaan beginnen. Voor u het weet, heeft u het perfecte platform gevonden.

In een aantal stappen bent u klaar voor die eerste weddenschap

Zodra u de juiste bookmaker heeft gevonden, wilt u zo snel mogelijk beginnen met wedden. Toch zijn er nog een aantal stappen die u moet nemen voordat u zover bent. Allereerst bent u verplicht om een spelersaccount aan te maken. Als u niet bij de bookmaker geregistreerd staat, kunt u simpelweg geen online weddenschappen plaatsen. Voor wedkantoren is dit een manier om toezicht te houden op de gokkers. Zo weten ze zeker dat u oud genoeg bent om te mogen gokken, en ook probleemwedders zijn er nu gemakkelijk uit te filteren. Zie het als een extra manier om u te beschermen. Het is heel eenvoudig om een spelersaccount te creëren. Want waar u ook bent op het gokplatform, bovenin het scherm staat altijd de optie ‘registeren’. Via de registratieknop komt u vanzelf uit bij een korte invullijst. Het gaat vooral om gegevens zoals naam, adres, e-mail, geboortedatum en bankrekeningnummer. Zorg wel dat u alles eerlijk invult, anders kunnen er op een later moment problemen ontstaan met de uitbetaling. Kijk overigens niet gek op als de bookmaker om extra documenten (zoals een kopie van uw paspoort) vraagt. Dit is puur bedoeld als controle. De bookmaker wil wel zeker weten dat u bent wie u zegt dat u bent. Heeft u een spelersaccount en staat u ingelogd? Dan kunt u zo door naar de betaalpagina. Aan elk account zit namelijk een digitale portemonnee gekoppeld, waarvanuit u alle weddenschappen betaalt. U financiert uw weddenschappen dus niet rechtstreeks met het geld op uw bankrekening, maar met uw speelsaldo bij de bookmaker. Er zijn volop manieren om uw speelsaldo aan te vullen. Bancontact, creditcard, PayPal en e-wallets zoals Skrill en Neteller: online wedkantoren bieden allerlei opties aan. Meestal staat het geld ook meteen in uw account zodat u geen tijd verliest. Zodra het geldpotje is aangevuld, bent u klaar voor de eerste weddenschap. Tijdens het wedden merkt u vanzelf dat de bookmaker nog een paar handige extra’s aanbiedt, zoals wedstrijdstatistieken of een blog met wedtips. Maak hier gebruik van! Dit helpt u namelijk om succesvol te zijn met uw weddenschappen.

Niet onbelangrijk: speel op veilig en kies voor een legale bookmaker

Wedden bij een bookmaker is leuk en spannend, maar het moet daarnaast ook veilig zijn. Denk maar eens na over alle gegevens die u achterlaat. Als u een account aanmaakt, wil de bookmaker al allerlei persoonsgegevens hebben. Naam, adres, geboortedatum… u vult het allemaal in voordat u daadwerkelijk aan het gokken gaat. En wat te denken van uw financiële gegevens? U geeft uw bankrekeningnummer door, stort geld in uw account en uiteindelijk vraagt u weer een uitbetaling aan. U moet dus zeker weten dat u op een veilig en betrouwbaar gokplatform zit. Gelukkig houdt de Belgische kansspelcommissie een oogje in het zeil. Er zijn veel online bookmakers actief in ons land en daar komen nog regelmatig nieuwe namen bij. Bedrijven die sportweddenschappen willen aanbieden, moeten allereerst een licentie aanvragen bij de kansspelcommissie. Deze kansspelautoriteit kijkt vervolgens of de bookmaker aan de juiste eisen voldoet. Deze eisenlijst is opgesteld om u als gokker te beschermen. Zo moet het platform bijvoorbeeld goed beveiligd zijn. Niemand kan ongevraagd bij uw persoonsgegevens en ook over uw betalingen hoeft u zich geen zorgen te maken. Daarnaast controleert de Belgische kansspelcommissie of de bookmaker de wettelijk vastgestelde minimale leeftijd respecteert. De controle houdt niet op als een bookmaker de vergunning voor de Belgische gokmarkt eenmaal binnen heeft. De kansspelautoriteit blijft namelijk streng toezicht houden. Komen er veel klachten binnen of houdt de bookmaker zich gewoon niet aan richtlijnen, dan kan de commissie de vergunning weer intrekken. Online wedkantoren zullen er alles aan doen om dat te voorkomen. Een licentie geeft u dus de zekerheid dat u ergens veilig en probleemloos kunt wedden op voetbal. De lijst met legale wedkantoren is in de afgelopen jaren steeds langer geworden. Toch zijn er nog steeds tientallen websites die zich duidelijk op de Belgische gokmarkt richten (o.a. door de taal en publiciteit), maar die wel illegaal zijn. Moet u dan zelf op zoek naar de gegevens over een vergunning? Zeker niet! Op VoetbalGokken.be staan namelijk alleen bookmakers die goedgekeurd zijn door de Belgische kansspelcommissie. U kunt bijvoorbeeld legaal gaan wedden bij Betfirst, Unibet, Bet777 en Circus. Of gaat u liever voor een bedrijf als Ladbrokes of Betway? De keuze is aan u, zolang u maar gaat voor een bookmaker met een officiële licentie.
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN

Gokken op voetbal is erg populair! Vrijwel iedere voetbalfanaat heeft weleens een weddenschap op een voetbalwedstrijd geplaatst. Het geeft de wedstrijd net dat beetje extra spanning. En misschien nog wel het belangrijkste aspect: Er kan veel geld verdiend worden met voetbal wedden! Op VoetbalGokken.be streven we voor een volle 100% naar het succesvol en winstgevend wedden op voetbalwedstrijden. Zo bieden wij een overzicht met betrouwbare bookmakers uit België en zijn wij met het laatste nieuws altijd up-to-date. Discussiëren of het delen van interessante wedtips doet op u ons forum. Ook vindt u op onze website tal van voetbal gokken strategieën,speluitleg en nog veel meer…

© VoetbalGokken.be 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.