Betway

Betway
Registreer u hier bijwww.betway.be
€ 150
Inschrijfbonus via onsBONUSVOORWAARDEN: Vrijspelen op een quotering x 1.75, binnen 30 dagen!

Gokken bij Betway

Het Engelse bedrijf Betway is in de gokwereld bij vele al een bekende en gevestigde naam. Zo komt u Betway regelmatig tegen als sponsor van Premier League darts en als hoofdsponsor van de Engelse voetbalclub West Ham United. Sinds juli 2015 richt het bedrijf zich ook op de Belgische markt. Dit doet de bookmaker in samenhang met een officiële licentie, uitgegeven door de Kansspel Commissie in Belgie. U wed als Belgische speler dus legaal bij Betway!

Betway bonus t.w.v. 150 euro!

Belgische spelers die zich registreren bij Betway ontvangen een aantrekkelijke inschrijfbonus. Uw eerste storting wordt tot een maximaal bedrag van € 100,- met een 100% stortingsbonus verdubbelt. Deze bonus wordt automatisch en direct aan uw spelers-account toegevoegd. Als voorbeeld: U stort € 150,- en ontvangt vervolgens gratis € 150,- extra wed-tegoed. Dit maakt uw totale saldo € 300,- op het spelersaccount bij Betway. Een leuk start kapitaal om mee te wedden! Om de bonus vrij te spelen dient u de inschrijfbonus binnen 30 dagen in te zetten op een minimale quotering van x 1.75.

“Nieuwe spelers ontvangen 150 euro Betway bonus!”

Geld storten en uitbetalen

Betway biedt haar spelers een breed scala aan verschillende betaal mogelijkheden. Zo stort u eenvoudig via betrouwbare betaalmiddelen als: Bancontact / Mistercash, Ukash, Neteller of Hipay geld naar uw spelersaccount. Ook wordt de mogelijkheid geboden om via creditcard of bankoverschrijving geld over te maken naar uw account. Betway

Hoe gemakkelijk en snel het storten van geld bij Betway gaat, zo gemakkelijk en snel wordt er ook uitbetaald aan spelers! Snelle verwerking van uitbetalingen heeft een hoge prioriteit bij de bookmaker. Betway zorgt ervoor dat uitbetalingen ‘snel’ en binnen enkele werkdagen (meestal één of twee werkdagen) op uw privé-bankrekening beschikbaar zijn. U heeft dus altijd snel de beschikking over uw gewonnen geldbedragen.

image_tv-reclame

Klantenservice bij Betway:

Betway is erg servicegericht en staat via de klantenservice letterlijk 24/7 voor alle spelers klaar. Via verschillende manieren biedt de bookmaker de mogelijkheid contact op te nemen. U kunt rechtstreeks met de Betway klantenservice op de website van Betway.be contact opnemen. Hier wordt u dagelijks van 09:00 tot 01:00 in het Nederlands te woord gestaan. Stuurt u liever een e-mail? Dit doet u via: [email protected]. Ook kunt u de klantenservice bereiken via ‘Live Chat’, welke te vinden is op de website. Via deze Live Chat optie wordt u binnen enkele seconden door één van de medewerkers geholpen bij al uw vragen of problemen!

Betway: Een uitstekende keuze!

Sinds de zomer van 2015 is Betway de kersverse nieuwe aanwinst op de Belgische gokmarkt. Betway is een legale aanbieder, die kansspellen aanbiedt met een officiële vergunning uitgegeven door de Belgische kansspelcommissie. Zo beschikt online bookmaker over de A+ en F+ vergunningen, die het mogelijk maken om online casino spellen en zowel sportweddenschappen aan spelers uit Belgie aan te bieden.

Met een jarenlange betrouwbare reputatie dat het bedrijf in voornamelijk Engeland heeft opgebouwd, is Betway een uitstekende aanwinst voor de sportweddenschappen markt in Belgie. De bookmaker voorziet in een ongelooflijk aanbod aan voetbalwedstrijden, waarop met tal van verschillende weddenschappen en mogelijkheden gegokt kan worden. Betway biedt tevens er aantrekkelijke quoteringen, waardoor de winstuitkering van een gewonnen weddenschap veelal hoger ligt dan bij de andere concurrerende partijen.

Ook profiteren nieuwe spelers van een aantrekkelijke inschrijfbonus ter waarde van 150 euro. Door middel van deze Betway bonus kan een speler risicoloos een gokje wagen op een wedstrijd. Bestaande spelers worden ook niet vergeten! Zo worden bestaande spelers eveneens regelmatig beloond met leuke acties en bonussen. Al met al is Betway een serieuze en betrouwbare aanbieder van sport weddenschappen, die naar onze mening (VoetbalGokken.be red.) een heuse aanwinst is in het reeds beschikbare aanbod aan legale online Belgische bookmakers waar men kan wedden op voetbal.

betway

Wilt u gokken op voetbal bij Betway? Betway is een door de Belgische Kansspel Commissie goedgekeurde online bookmaker. U kunt dus legaal inzetten en wedden op voetbal. De website voorziet in een groot aanbod aan weddenschappen en heeft een zeer betrouwbare reputatie opgebouwd. Nieuwe spelers worden bij Betway verwelkomt met een welkomstbonus ter waarde van 150,- euro! Uw eerste inzetten zijn bij de bookmaker dus risicovrij! Nieuwsgierig geworden naar Betway? Meld u vandaag nog aan!

www.betway.be