Algemene voorwaarden puntensysteem

Spaar als member op VoetbalGokken.be, met onze coins voor te gekke gadgets, goodies en gratis wed-tegoed bij diverse online bookmakers. Coins spaar je als member op VoetbalGokken.be eenvoudig door deel uit te maken van onze community. Dit doe je bijvoorbeeld door een reactie(s) te plaatsen of mee te discussiëren op ons forum. Hoe actiever jij als member bent, hoe meer coins je spaart! De coins worden automatisch aan jouw VoetbalGokken gebruikersaccount bijgeschreven. Je hoeft hier dus verder niets voor te doen!

Algemene Voorwaarden voor deelname

1.    Begrippen
2.    Deelname aan het Coins puntensysteem.
3.    Coins sparen
4.    Puntenrekening
5.    Coins inwisselen
6.    Onrechtmatige Coins
7.    Verboden te spammen
8.    Uitsluiting
9.    Gegevensbescherming
 
1.      Begrippen

a. VoetbalGokken spaarpunten, in het vervolg te noemen: Coins.
b. VoetbalGokken spaarpuntensysteem, in het vervolg te noemen: puntensysteem.
c. Bezoeker, geregistreerd lid, deelnemer, klant, in het vervolg te noemen: participant.
d. De websites VoetbalGokken.nl en VoetbalGokken.be, aanbieders van dit product, in het vervolg te noemen: VoetbalGokken.

2.      Deelname aan het Coins puntensysteem.

Deelname aan het systeem gebeurt vrijwillig en is geheel kosteloos. Na elke reactie, discussie of andere vorm van interactie op VoetbalGokken.be bestaat er de kans dat de participant automatisch Coins toegewezen krijgt. Coins kunnen alleen bijgeschreven worden op de Coins puntenrekening op voetbalgokken.nl wanneer een bezoekers zich geregistreerd is op de website van VoetbalGokken.be en zijn volledige naam en adresgegevens bij VoetbalGokken.be bekend zijn.

3.      Coins sparen

De participant krijgt direct na interactie op VoetbalGokken.be Coins op zijn persoonlijke VoetbalGokken account toegewezen. Er kunnen ook Coins in het kader van deelname aan speciale acties worden verkregen. Vanaf het moment dat de Coins op het account van de betreffende geregistreerde lid zijn bijgeschreven, kunnen ze bij het bereiken van de juiste hoeveelheid coins, worden ingewisseld tegen aangeboden producten in de VoetbalGokken.be winkel. Een Coin heeft een fictieve aankoopwaarde en is onder geen beding om te zetten in echt geld en kan alleen worden besteed in onze winkel op VoetbalGokken.be. De participant krijgt een of een aantal Coins toegewezen afhankelijk van het soort interactie dat de participant verricht op zowel VoetbalGokken.be of VoetbalGokken.nl doet. Het gebruikersaccount is gekoppeld aan beide websites, waardoor de gespaarde Coins op beide websites te spenderen zijn. Er bestaat de mogelijkheid dat ervoor bepaalde interacties op VoetbalGokken.be geen Coins verdiend of toegewezen worden. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleent worden. Dit betreft ook een technisch mankement of tijdelijke storing.

4.      Puntenrekening

Bezoekers die zichzelf geregistreerd hebben op de site van VoetbalGokken.be, VoetbalGokken.nl, kunnen onder het kopje “Mijn profiel”, een overzicht zien van het totaal aantal verdiende, reeds uitgegeven en bezittende Coins. Coins zijn niet overdraagbaar. Verkregen Coins zijn tot op heden inwisselbaar. Mocht hier echter later verandering en/of wijzigingen in komen, behoudt ons dit het recht te doen. Indien en wanneer mogelijk zullen wij dit ruimschoots van te voren op onze website en aan onze geregistreerde leden kenbaar maken.

5. Coins inwisselen

De participant kan zijn Coins uitsluitend inwisselen tegen aangeboden producten wanneer hij voor het desbetreffende product voldoende Coins bezit. Als inwisselbare producten gelden,

a.      Alle leverbare producten uit het Voetbalgokken assortiment, te vinden in de ontwikkelde winkel.
b.      Het is niet mogelijk om een product gedeeltelijk met Coins te betalen.
c.      Een contante uitbetaling van Coins en de aankoop van Coins tegen contanten is niet mogelijk
d.      Deze verzendkosten neemt Voetbalgokken voor haar rekening. Echter kan hier van afgeweken worden en kunnen hier geen rechten aan worden ontleent.

6. Onrechtmatige coins

Wanneer de participant een reactie of enige vorm van een interactie op de website ongedaan maakt (b.v. door het verwijderen van een forum bericht of reactie), dan worden de verkregen Coins (van de verwijderde interactie) afgetrokken van het totaal aan Coins. Mocht dit door welke oorzaak of welke reden dan ook niet automatisch gebeurt zijn en dit wordt later alsnog ontdekt, zijn deze Coins onrechtmatig verkregen. Deze Coins hebben geen enkele waarde en kunnen niet worden ingewisseld tegen producten op de website.

7.    Verboden te spammen

Het is niet toegestaan om te spammen. Spammen is het reageren met een nutteloze reactie waar niemand iets aan heeft. Dit is bijvoorbeeld het reageren met een quote waar alleen een smilie of iets dergelijks onder staat. Ook het posten van dubbelposts is verboden, gebruik de edit knop als je nog iets toe te voegen hebt aan je voorgaande bericht. Er zijn echter uitzonderingen, denk hierbij aan iets belangrijks mededelen terwijl de topic al helemaal is weg gezakt. Verkregen coins voortkomend uit spam berichten worden door VoetbalGokken.be ongeldig verklaard.

8.    Uitsluiting

Verder behoudt de redactie van VoetbalGokken zich het recht voor om met gegronde redenen personen uit te sluiten van deelname. VoetbalGokken behoudt zich het recht voor om zonder verdere aanwijzing het systeem en de voorwaarden aan te passen, aan te vullen c.q. te wijzigen, dan wel de voortgang te staken. Dit met inachtneming van een gangbare termijn.

9. Gegevensbescherming

VoetbalGokken mag persoonsgegevens van de participant, voor zover nodig om de contractverhouding met de participant over de deelname aan het systeem inclusief de inhoudelijke vormgeving daarvan te  wijzigen, uitvoeren, vastleggen, verwerken en gebruiken. Indien VoetbalGokken ervoor kiest om bij het bonussysteem ook gebruik te maken van aanbiedingen van bedrijfspartners, staat het VoetbalGokken vrij de persoonsgegevens voor deze doeleinden in te zetten (bijvoorbeeld bij aankoop van een freebet, waarbij de desbetreffende bookmaker in kennis gesteld dient te worden van het toewijzen van de aangeschafte freebet of freebets). Het behoort tot het recht van de participant hiervan uitgesloten te blijven, onverminderd het recht van deelname.

All content © by VoetbalGokken.be 2014 – 2015.

Geen ander dan VoetbalGokken.be en de betreffende partners & affiliates zijn gerechtigd om het materiaal op deze website te her-fabriceren, gebruiken, publiceren of te distribueren. Het gebruik of misbruik van dit materiaal is verboden tenzij expliciet toegestaan. VoetbalGokken.be handhaven hun intellectuele eigendomsrechten zo ruim mogelijk als de wet toestaat.

Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN