Zware oefencampagne Duitse Mannschaft

Van alle landen die deze week oefenen speelt Duitsland komende week de meest interessante en zwaarste oefenpotjes. Eerst ontvangt het thuis Engeland, waarna het op verplaatsing opneemt tegen Frankrijk. Een serieuze test dus op weg naar het WK in Rusland.

Joachim Low: “Er valt nog veel te verbeteren”

Hoewel de Duitsers hun meest succesvolle kwalificatietoernooi uit de geschiedenis heeft gespeeld heeft bondscoach Joachim Low bewust gekozen voor een zwaar oefenprogramma: “Met het WK voor de boeg zijn er nog heel veel dingen die verbeterd moeten worden bij het Duitse elftal. Vooral het vermogen om de tegenstander te beletten scoringskansen te creëren moet nog sterk worden verbeterd. Ik streef naar perfectie.”

Southgate: “We kunnen het de Duitsers erg moeilijk maken”

Low heeft in Engeland dan een goede tegenstander gevonden. Met maar liefst zes topschutter in de selectie kan de Engelse bondscoach Gareth Southgate de Duitse defensie eens goed gaan testen. Southgate: “De zes spitsen die ik geselecteerd heb, zijn de zes meest scorende spitsen in de competitie. Met Abraham, Sterling, Vardy en Rashford kunnen we het de Duitsers erg moeilijk gaan maken. En dan te bedenken dat Rooney geen international meer is en dat Kane en Welbeck geblesseerd zijn”, aldus Southgate die tot de tanden gewapend het oefenduel zal in gaan. Onder meer topspitsen Alex Oxelade-Chamberlain, Chris Smalling, Jack Wilshire en Daniel Sturrigde zijn door de Engelse keuzeheer gepasseerd voor de oefentrip.

“Duitsland wordt een echte testcase”

Joe Gomez (Liverpool), Ruben Loftus-Cheek (Crystal Palace) en Tammy Abraham (Swansea City) staan mogelijk voor een debuut in hun landenploeg. “Dit soort oefenwedstrijden geven ruimte voor nieuwe spelers en misschien een andere speelstijl”, zegt Southgate die blij is met de regerend wereldkampioen Duitsland als tegenstander: “We kunnen zulke dingen ook testen tegen zwakkere tegenstanders, maar dan weten we nog niet waar we staan. Duitsland wordt wel een echte testcase.”

Frankrijk – Duitsland

Na de zware pot op vrijdag tegen Engeland, wacht enkele dagen later (woensdag 14 november om precies te zijn) een herhaling van de halve finales op het EK van 2016: Frankrijk – Duitsland. Low bewaard weinig goede herinneringen aan die verloren halve eindstrijd: 0-2. “Toen waren wij eigenlijk de betere ploeg, maar verloren ongelukkig vanwege een penalty en het ontbreken van een beetje geluk”, aldus Low terugkijkend op het EK van vorig jaar.

Franse-coach Deschamps: “Duitsland heeft meer ervaring”

Didier Deschamps tekende afgelopen week bij en blijft in ieder geval tot aan het EK in 2020 bondscoach van de Fransen. Hij ziet in Duitsland één van de topfavorieten voor het komende wereldkampioenschap in Rusland. “Natuurlijk hebben wij ook ambities, maar landen als Portugal, Brazilië en Duitsland zijn verder dan wij. Zij hebben meer ervaring.” Hiermee doelt de Fransman onder meer op de jeugdige Mbappe, die door menig voetbalvolger als het talent van dit moment wordt gezien. “Het kost tijd om de juiste balans te vinden. Naast Mbappe kan ik voorin ook beschikken over Griezmann, Giroud en Lacazette. Oefenwedstrijden zijn cruciaal voor ons om het juiste team samen te stellen, maar gelukkig hebben we nog even tot aan het WK.”

Pre-wedstrijdquoteringen voor Engeland – Duitsland

De Belgische bookmakers hebben de pre-wedstrijdquoteringen als volgt ingedeeld. Winst van Engeland staat genoteerd op x 2.75 keer uw inleg. Voor een gelijkspel hanteren de wedkantoren een odd van x 3.20 keer uw ingelegde speelbedrag. Een zege van Duitsland wordt in het 1×2-spelsysteem op een quotering van x 2.50 keer uw inleg gezet.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Frankrijk – Duitsland

De Belgische wedkantoren keren x 2.20 keer de inleg uit als Duitsland winst. Voor een Franse zege houden de bookies een quotering van x 3.05 keer de inleg aan. Een gelijkspel staat genoteerd op x 3.40 keer het speelbedrag.

 

De oefeninterland Engeland – Duitsland wordt gespeeld op vrijdag 10 november om 21:00 uur in het Wembley Stadion te Londen. Frankrijk – Duitsland wordt woensdag 14 november om 20:45 uur in Rhein Energie Stadion te Keulen gespeeld. Wint Duitsland beide oefenmatches? Pak de hoogste odd voor uw voorspelling en zet in op uw favoriet.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…

 

5 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie