WK 2018: Tunesië in Groep G tegen Engeland

Ook de twee andere landen uit Groep G gaan los als komende maandag De Rode Duivels het veld betreden voor de eerste groepsmatch tijdens dit WK. In de Volgograd Arena is Tunesië de tegenstrever voor onze grootste concurrent als het gaat om groepswinst in Groep G: Engeland. Pakken de Engelsen direct drie punten of zorgt Tunesië ervoor dat de The Three Lions puntverlies gaan lijden? De bookies verwachten een Britse zege. Wat denkt u?

Engelse bondscoach Southgate: “Nooit teams vooraf afschrijven”

Voor menig Belgische voetbalsupporter zal Tunesië een tamelijk onbeschreven blad zijn, dat is niet anders voor de Engelse bondscoach Gareth Southgate die de voorbije maanden veel research moest plegen om de Tunesische ploeg te doorgronden. Hij waarschuwt aan de vooravond van deze match dan ook voor onderschatting: “We zijn er altijd best goed in geweest om eerst teams af te schrijven om vervolgens te worden verslagen door diezelfde teams. Dat mag ons tegen Tunesië niet overkomen.”

Harry Kane: “Vanaf het begin agressief en dapper zijn”

Sterspeler Harry Kane benadrukt het belang van een goed resultaat in de openingsmatch. Volgens hem heeft iedereen in Engeland veel goesting in de WK-opener tegen Tunesië, de 24-jarige aanvaller wil maandag dan ook niets aan het toeval overlaten. “Onze insteek is om in balbezit vanaf het begin agressief en dapper te zijn”, aldus de spits van Tottenham Hotspur. “Er zullen ook moeilijke momenten komen. Soms ben je op een eindtoernooi gericht op niet verliezen en verdedigen, maar wij willen alleen maar aanvallen. Het is belangrijk dat we de eerste wedstrijd tegen Tunesië meteen winnen en in het toernooi groeien.”

Bondscoach Tunesië: “Zware poule of niet, we gaan vol voor plaats twee”

Nabil Maaloul heeft zich bij voorbaat niet verzoent met een bijrol. Ondanks de aanwezigheid van België en Engeland rekent hij op plaatsing voor de knock-outfase: “Zware poule of niet, we gaan vol voor plaats twee”, aldus Maaloul tegenover HLN.be. “Sinds maart 2017 verloren we geen enkele wedstrijd meer en onze plaats op de FIFA-wereldranglijst is historisch. Ik kan met een gerust hart stellen dat deze groep klaar is om tegen Engeland aan te treden en een uitstekend WK te spelen.”

Statistieken

Het is de veertiende keer dat Engeland deelneemt aan het wereldkampioenschap voetbal. De grondleggers van het veldvoetbal wonnen slechts een keer: in 1966 toen het WK in eigen land werd gehouden. Sinds 1990 geraakte de The Three Lions niet meer voorbij de kwartfinales. Als ze dit keer beter willen doen, is winst op Tunesië noodzakelijk. De Tunesiërs zullen daartegen weer blij zijn als het de groepsfase overleefd. Nooit eerder kreeg een elftal uit het Afrikaanse land dit voor elkaar en het is toch al de vierde deelname aan een eindronde. Wahbi Kharri wordt geacht deze historische prestatie mogelijk te maken. De sterspeler van Rennes ‘de Cavani van Bretagne’ genaamd scoorde al twaalf interlands goals op 36 matches.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Tunesië versus Engeland

De pre-wedstrijdquotering voor winst van Tunesië staat met x 8.80 keer de inleg zeer hoog! Een gelijkspel levert in het 1X2 spelsysteem x 4.55 keer het speelbedrag op. Zet u in op winst van Engeland? Dan krijgt u uw inleg x 1.45 keer uitgekeerd.

 

De match in Groep G tussen Tunesië – Engeland wordt gespeeld op maandag 18 juni om 20:00 uur in de Volgograd Arena te Volgograd. Hoe verloopt deze tweede wedstrijd in Groep G als De Rode Duivels het tegelijkertijd opnemen tegen Panama? Zet vandaag in en maak kans op mooie geldprijzen!

Zet nu in op uw favoriete ploeg en win! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…

 

5 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie