WK 2018: Topaffiche met Portugal – Spanje

Het WK gaat deze vrijdag echt los als Portugal en Spanje elkaar bekampen. Veel voetbalsupporters zullen goesting hebben deze match te volgen en velen zullen ook hun eigen favoriet hebben. Speelt u mee met deze straffe voetbalpot in de eerste ronde van het WK 2018? VoetbalGokken.be zet de pre-wedstrijdquoteringen voor Portugal – Spanje voor u op een rij en laat de WK koorts nog hoger stijgen!

UPDATE: Spanje zit één dag voor het WK 2018 zonder bondscoach. De Spaanse bondsvoorzitter Luis Rubiales ontsloeg afgelopen woensdag Julen Lopetegui op staande voet. Dit door het onverwachte en bekend gemaakte vertrek van de trainer naar Real Madrid. Spanje is momenteel opzoek naar een opvolger, die wordt gezocht uit de huidige technische staf.

Cristiano Ronaldo: “Spanje is één van de favorieten voor de eindzege”

Sterspeler Ronaldo sloot pas een week voor de start van het toernooi aan bij de Portugese selectie. De winnaar van de Champions League en voetballer van het jaar maakte in het uitzwaaiwedstrijd tegen Algerije direct indruk (3-0 winst) en daarmee lijkt Portugal klaar voor de match tegen Spanje: “We spelen tegen een favoriet voor de eindzege. Spanje behoort samen met Duitsland, Brazilië, Frankrijk en Argentinië tot de grootste kanshebbers om dit toernooi te winnen. Portugal hoort daar niet bij, maar we gaan er wel voor”, is Ronaldo duidelijk.

Belgen grootste uitdager

België noemt de vedette niet, maar bij de bookmakers worden de Rode Duivels wél genoemd en geldt het als grootste uitdager van dit vijftal toplanden. De Portugese bondscoach Santos rekent zichzelf ook nog niet tot de kanshebbers voor de WK-titel: “We moeten in het toernooi groeien. Winnen van Spanje zou daarbij enorm helpen”, zo vertelt hij op de persconferentie.

Spaanse bondscoach Lopetegui: “Portugal beschikt op alle posities over topspelers”

Ook voor Spanje begint het WK direct met een moeilijke pot. Bondscoach Lopetegui is dan ook voorzichtig in zijn voorspellingen: “Het wordt een lastige opgave. Portugal is de regerend Europees kampioen en beschikt niet alleen over Cristiano Ronaldo, maar ook op alle andere posities over topspelers.”

Ook Marokko en Iran gevaarlijke klanten

Volgens de keuzeheer moeten zijn spelers wel direct voor een resultaat gaan, want ook Marokko en Iran zijn niet simpel. “De eerste wedstrijd wordt zeer belangrijk voor ons. Maar we moeten ook op onze hoede zijn voor Iran en Marokko, die het maximale zullen geven. Marokko heeft zich gekwalificeerd door Ivoorkust, één van de sterkste teams uit Afrika, uit te schakelen en Iran schittert al enkele jaren in Azië.”

Real Madrid hofleverancier

Grote man bij Spanje is David Silva. De teamgenoot van Kevin De Bruyne en Vincent Kompany bij Manchester City moet de mannen van het Iberische schiereiland naar de finale loodsen. Fabregas en Morata zijn de grote afwezigen in de Spaanse selectie, die voor een belangrijk deel uit ploeggenoten van Ronaldo bestaat: Real Madrid levert zes spelers aan ‘La Tricolor’

Statistieken

Het is de zevende deelname van Portugal aan een WK. In 1996 werd het vierde en in 1966 derde. Spanje doet al voor de vijftiende keer mee en won acht jaar geleden. Hoewel Portugal de regerende Europees kampioen is, wordt er bij de bookmakers het meest gespeeld op een Spaanse zege. Er wordt vooral vaak ingezet op een 0-1 zege voor de mannen van Lopetegui.

Pre-wedstrijdquoteringen voor WK-topduel Portugal – Spanje

De pre-wedstrijdquoteringen voor de match tussen de buurlanden mogen er zeker zijn. De bookmakers hebben dan ook hoge quoteringen klaar staan voor dit topduel. Winst van de Portugezen met Ronaldo in de gelederen levert al snel x 4.40 keer uw inleg op. De bookies noteren voor een Spaanse zege x 1.91 keer het speelbedrag en daarmee kunt u rekenen op bijna een verdubbeling van de inleg. Voor een gelijkspel is er met x 3.30 keer het speelbedrag nog een hoge quotering te vinden bij de Belgische wedkantoren.

 

De WK-match in Groep B Portugal – Spanje  wordt gespeeld op vrijdag 15 juni om 20:00 uur in het Fisht Olympic stadion te Sochi. Trekt Ronaldo alle aandacht naar zich toe door uit te blinken met het Portugese team of wordt het Spanje die zijn beste beentje voor gaat zetten in Groep B? Wat uw voorspelling ook mag zijn, speel mee op VoetbalGokken.be!

Zet nu in op uw favoriete WK-land en win! Ontvang bij Bwin tot wel 120 euro welkomstbonus! Schrijf u hier in bij Bwin.be…

 

7 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie