Topwedstrijden in Jupiler Pro League zorgen voor hoge odds

De Jupiler Pro League stond voorbije week bomvol van de verrassingen. Zo verloor Club Brugge zijn eerste wedstrijd van dit seizoen tegen Moeskroen en waren AA Gent en Royal Genk met 1-1 aan elkaar gewaagd. De volgende ronde van de competitie kent dan ook weer volop mooie wedstrijden, hoge pre-wedstrijdquoteringen en voetbalsensatie.

Club Brugge zoekt troost van KV Mechelen

De reeds van gewonnen wedstrijden is doorbroken voor Club Brugge. Met vijf overwinningen op rij was Moeskroen de ploeg die er een stokje voor stak. Trainer Ivan Leko werd door de supporters overladen van kritiek. “Of dit een ongelukje is? Daar hoop ik op”, zegt Leko over de verloren wedstrijd van voorbije weekend. De coach hoopt voor de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen de boel weer op de rit te krijgen. “We moeten er een oplossing voor vinden”, zegt de trainer om niet weer onnodig punten te gaan verliezen.

Jordy Clasie: “Ik werk er hard aan”

De nieuwe aanwinst van Club, Jordy Clasie mocht de laatste twintig minuten van de wedstrijd het veld op. Helaas had de Southampton-huurling niets inbrengen en dat komt volgens de middenvelder door de weinige speelminuten van de laatste tijd. “De trainingen zijn van het niveau van Southampton en ik kan me in alle systemen vinden. Natuurlijk heb ik heel lang geen officiële wedstrijden gespeeld en kamp ik dus nog met een achterstand”, zegt Clasie. “Ik werk er hard aan om die weg te werken. Als het niet deze week is, dan zal ik volgende week op hetzelfde niveau als de andere spelers zijn”, stelt Clasie in Voetbalzone.

KV Mechelen zakt naar beneden

KV Mechelen tekende er voorbije weekend ook al geen drie punten bij. De ploeg van trainer Yannick Ferrera bleef op een gelijkspel 1-1 steken in de thuiswedstrijd tegen KV Oostende. KVM-voorzitter Johan Timmermans maakt zich geen al te grote zorgen ondanks dat Mechelen zich nu op de dertiende stek bevindt. “Onderaan staan is altijd gevaarlijk. Maar er is nog geen paniek. We moeten rustig blijven. We willen graag snel die eerste zege en dat is misschien wel tegen Club Brugge. Dan kunnen we rustiger ademen en ook wat meer ontspannen voetballen. Dan zal die plaats onderin snel verleden tijd zijn voor KV Mechelen”, hoopt Timmermans volgens Sporza.

Wedstrijdoverzicht

Club Brugge heeft met doelman Guillaume Hubert en Jelle Vossen twee spelers in de lappenmand liggen als het tegen Mechelen aftrapt. Ook KVM heeft zondag met Randal Leal en Jules Van Cleemput twee spelers langs de kant staan.

De laatste drie ontmoetingen op Jan Breydel gingen stuk voor stuk naar de thuisploeg. Brugge was overigens primus in de laatste vijf ontmoetingen, dus ook op verplaatsing. 

Quoteringen voor Club Brugge – KV Mechelen

De Belgische wedkantoren gaan zich komende vrijdag weer opnieuw uitleven. De pre-wedstrijdquoteringen zijn alvast veelbelovend ingedeeld. Een overwinning van KV Mechelen wordt met x 8.80 keer je inleg hoog genoteerd. Voor een gelijkspel hanteren de wedkantoren een odd van x 5.90 keer uw ingelegde geldbedrag. Wint Club Brugge de thuiswedstrijd? Dan kunt u inzetten op winst van Club en ontvangt u x 1.30 keer uw inleg terug als dit echt gaat gebeuren.

KAA Gent op verplaatsing bij KV Oostende

Bij KAA Gent begint de druk nu wel heel hoog op te lopen. De thuiswedstrijd van voorbije weekend tegen Royal Genk werd met 1-1 beëindigd en kon Gent ook op eigen veld weer geen drie punten oprapen. Met de wedstrijd tegen KV Oostende op het programma zal er aan het team van trainer Hein Vanhaezebrouck flink gesleuteld moeten worden wil het in de ranglijst omhoog krabbelen. Voor zijn eigen baan is de coach van Gent ook niet meer zeker. Na de 3 op 18 zou het zo stilaan crisis in Gent moeten zijn. “Die eerste zege had deugd gedaan, dan zijn we misschien vertrokken. We hadden al elke wedstrijd kunnen winnen, maar er was altijd wel iets dat mankeerde. Of ik een orkaan door de club verwacht? Nee, dat denk ik niet, al weet je nooit met orkanen: soms komen die sneller dan je denkt…”, aldus Vanhaezebrouck.

Brecht Dejeagere: “Het is een kwestie van punten te pakken”

Het getij zal snel moeten keren, want zondag is KV Oostende de tegenstander. Brecht Dejeagere hoopt dat zijn team tegen De Kustploeg resultaat gaat halen. “Het is nu een kwestie van punten te pakken”, aldus Dejeagere die met zijn ploeg na het duel tegen Oostende Zulte Waregem en Club Brugge treft.

Yves Vanderhaeghe: “We hebben genoeg goede spelers”

Net als Gent werd ook KV Oostende al hoger in de ranglijst verwacht. De kustploeg heeft voorbije weekend zijn alle eerste punt binnengesleept. Van KV Mechelen werd met 1-1 gelijkgespeeld.  Trainer Yves Vanderhaeghe hoopt op betere tijden voor De Kustploeg: “Dit is het moment om dat nu om te buigen”, zegt Vanderhaeghe bij VTM Nieuws. “Hoe langer het duurt, hoe vervelender het wordt. Maar normaal gezien moet dit goedkomen. We hebben genoeg goede spelers”, aldus de coach.

Wedstrijdoverzicht

De lijst met definitieve spelers die er zondag niet bij zullen zijn is voor KV Oostende niet zo groot. Aanvaller Nicolas Rajsel is de enige speler die het veld niet op zal komen. Bij KAA Gent is de lijst met daarin Thomas Foket, Renato Neto, Kenny Saief en Birger Verstraete een stuk langer.

Aan de kust pakt Gent vrijwel nooit de volle buit. De laatste drie keer pakte Oostende telkens de drie punten. Op 19 mei 2016 wist Gent nog wel met de punten naar Gent af te reizen. Het werd toen 0-1. In datzelfde seizoen werden ze in de reguliere competitie nog met 5-2 afgedroogd door de kustploeg.

Pre-wedstrijdquoteringen voor KV Oostende – KAA Gent

De Belgische wedkantoren vinden het lastig om in dit duel een favoriet aan te wijzen. Dat is goed nieuws voor de spelers die hierop willen inzetten. De quoteringen wijken niet veel van elkaar af waardoor u bij de juiste voorspelling al snel uw inleg verdubbeld. Winst van KAA Gent staat genoteerd op x 2.70 keer de inleg. Winst van KV Oostende wordt met x 2.50 keer het ingelegde geldbedrag niet veel minder beloond. Voor een gelijkspel hebben de bookies een odd van x 3.45 keer de inleg genoteerd.

 

De Jupiler Pro Leaguewedstrijd Club Brugge – KV Mechelen wordt gespeeld op vrijdag 15 september om 20:30 uur in het Jan Breydelstadion te Brugge. KV Oostende – KAA Gent wordt zondag 17 september gespeeld in de Versluys Arena te Oostende en gaat om 18:00 uur van start. Check de beste odds van de Belgische wedkantoren hier op VoetbalGokken.be.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…

 

7 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie