Welkom op ons VoetbalGokken Forum

Welkom op ons VoetbalGokken Forum! Ons forum is de plek om populaire of actuele voetbalwedstrijden en weddenschappen te bespreken. Uiteraard kunt u hier ook terecht met onderwerpen als: online bookmakers, weddenschap strategieën of wat dan ook, als het maar enigszins te maken heeft met het onderwerp ‘gokken op voetbal’. Zoals er op (bijna) ieder forum regels zijn, zijn er ook hier op VoetbalGokken een aantal regels. Lees deze regels even door bij het onderdeel ‘Mededelingen’ voordat u daadwerkelijk begint met posten. Alvast bedankt en veel plezier op het forum!

U bevindt zich in » Forum » Online Bookmakers » Unibet bonus voor Belgie vrijspelen!


Onderwerp: Unibet bonus voor Belgie vrijspelen!
5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • #46203

  Ik heb onlangs een account aangemaakt bij Unibet. Unibet.be is een mooie website waar weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Nu heb ik een bonus van 60 euro ontvangen op mijn eerste 20 euro storting. Klopt het dat deze met drie keer een weddenschap van minimaal 1.40 quotering vrijgespeeld is?

  In het Unibet review: http://www.voetbalgokken.be/unibet/ staat dit ook zo aangegeven. Maar het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Daarom dubbel check!

  #46204

  Jaa.. die voorwaarden kloppen hoor! Het enige wat ge rest te doen, is het 3 maal winnen van een weddenschap met winsten 1,40. Succes 😉

  #46205
  Sander TheodoorSander Theodoor
  Moderator

  @prinsbet Een extra controle is altijd goed!

  Onze website wordt dagelijks aangepast en up-to-date gehouden, om zo altijd de geldige en actuele bonusvoorwaarden te kunnen tonen! De voorwaarden als beschreven in het Unibet review, zijn de huidige voorwaarden voor nieuwe spelers bij Unibet!

  Succes met het vrijspelen van de Unibet bonus!

  #46208
  unibetterunibetter
  Bijdrager

  Betere bonusvoorwaarden dan voorheen! Een aantal jaar geleden moest een bonus nog 6 x rondgespeeld worden.

  #46251
  barcafan75
  Bijdrager

  @unibetter Klopt inderdaad! Bonusvoorwaarden zijn een stuk aantrekkelijker geworden voor nieuwe spelers. Goede ontwikkeling als je het mij vraagt!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Dicussieer mee

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!


Nog geen gratis account aangemaakt? Registreer u hier!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.