Welkom op ons VoetbalGokken Forum

Welkom op ons VoetbalGokken Forum! Ons forum is de plek om populaire of actuele voetbalwedstrijden en weddenschappen te bespreken. Uiteraard kunt u hier ook terecht met onderwerpen als: online bookmakers, weddenschap strategieën of wat dan ook, als het maar enigszins te maken heeft met het onderwerp ‘gokken op voetbal’. Zoals er op (bijna) ieder forum regels zijn, zijn er ook hier op VoetbalGokken een aantal regels. Lees deze regels even door bij het onderdeel ‘Mededelingen’ voordat u daadwerkelijk begint met posten. Alvast bedankt en veel plezier op het forum!

U bevindt zich in » Forum » Strategieën voor wedden op voetbal » Money management bij voetbal wedden


Onderwerp: Money management bij voetbal wedden
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • #45798

  Ik lees op deze site veel artikelen over verstandig met geld om te gaan en slim en met niet al te veel risico een weddenschap te plaatsen. Bijvoorbeeld in dit artikel wordt het een en ander uitgelegd: http://www.voetbalgokken.be/wat-roi-return-investment/.

  Nu speel ik voornamelijk op gevoel en plaats eens in de zoveel tijd een weddenschap op een club die naar mijn idee wel moet winnen. Gaat mij tot dusver 9 van de 10 keer goed af! Ik vroeg mij af wie spelen er allemaal volgens een systeem of met een minimale inzet van je totale bankroll?

  #45828

  Ik begrijp wat ge bedoelt. Maar als gij vaak een weddenschap plaatst is het handig een systeem te hanteren voor de bankroll. Ik speel bijvoorbeeld nooit meer dan 20% van mijn totale bankroll op één weddenschap. Zo wordt voorkomen dat ge onverwacht veel geld kwijtraakt en de opgebouwde bankroll veel waarde verliest.

  #45874
  Sander TheodoorSander Theodoor
  Moderator

  In principe geldt toch wel de regel, hoe rustiger en hoe zeer gij met beleid speelt, hoe meer geld gij aan het einde van de rit aan uw weddenschappen over houdt. Dit ligt natuurlijk ook aan speelstijl en wijze waarop de weddenschappen tot stand komen.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Dicussieer mee

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!


Nog geen gratis account aangemaakt? Registreer u hier!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.