Welkom op ons VoetbalGokken Forum

Welkom op ons VoetbalGokken Forum! Ons forum is de plek om populaire of actuele voetbalwedstrijden en weddenschappen te bespreken. Uiteraard kunt u hier ook terecht met onderwerpen als: online bookmakers, weddenschap strategieën of wat dan ook, als het maar enigszins te maken heeft met het onderwerp ‘gokken op voetbal’. Zoals er op (bijna) ieder forum regels zijn, zijn er ook hier op VoetbalGokken een aantal regels. Lees deze regels even door bij het onderdeel ‘Mededelingen’ voordat u daadwerkelijk begint met posten. Alvast bedankt en veel plezier op het forum!

U bevindt zich in » Forum » Online Bookmakers » Betway nu ook in Belgie


Onderwerp: Betway nu ook in Belgie
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • #45740
  RamonRamon
  Bijdrager

  Het viel mij op dat tussen het overzicht van bookmakers in Belgie met een officiële licentie nu ook Betway aan voetbalgokken.be is toegevoegd. Als ik zo even op de website van Betway rond kijk, denk ik een goede aanvulling voor de Belgische markt. Zijn er al mensen die zich hier geregistreerd hebben? Drop hieronder je ervaringen!

  #45762

  Betrouwbare bookmaker! Speel al jaren op de Engelse site van betway. Goed om te zien dat het bedrijf zich ook in Belgie heeft gevestigd.

  #45797

  Leuke bonus bij betway… is deze bonus snel rond te spelen?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Dicussieer mee

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!


Nog geen gratis account aangemaakt? Registreer u hier!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.