Straffe odds bij verliezersfinale Portugal versus Mexico

De halve eindstrijd van de Confederations Cup wordt een onderonsje tussen Portugal en Mexico. Cristiano Ronaldo kon niet lachen met de verliespartij in de halve finale, terwijl Mexico een pak meer goesting heeft om met een resultaat huiswaarts te keren. Komende zondag wordt voorafgaand aan de finale bepaald wie als derde eindigt tijdens de Confederations Cup 2017. De bookies hebben de pre-wedstrijdquoteringen hoog ingeschaald.  

Cristiano Ronaldo: “Een bronzen medaille telt niet voor mij”

Real Madrid-vedette Ronaldo lijkt meer met de geboorte van zijn tweeling en de belastingperikelen bezig te zijn, dan met voetbal. Voor sterspeler Cristiano Ronaldo hoeft het alvast allemaal niet. De kersverse vader liet na de wedstrijd tegen Chili aan de verzamelde pers weten “dat een bronzen medaille voor hem niet telt”. Toch zullen de Portugezen erop gebrand zijn het toernooi goed af te sluiten. De verloren penaltyserie tegen Chili kwam hard aan bij de voetbalfans in Portugal.

Na het veroveren van de Europese titel in 2016 hadden de voetbalsupporters uit Portugal gerekend op een finaleplaats. Na de 4-0 zege op Nieuw-Zeeland, de 0-1 overwinning gastland Rusland en de 2-2 tegen Mexico in de poulewedstrijden, leek de weg naar de eindstrijd open. Dat het zou uitdraaien op een heroptreden tegen de Mexicanen doet de Portugezen pijn en het is dan ook maar de vraag of ze nog heel gemotiveerd aan de aftrap zullen verschijnen deze zondag.

Plek drie ‘kers op de taart’ voor Mexico

De Mexicanen speelden een verrassend goed toernooi optekenen. Vooral de 2-1 tegen de Russen liet de supporters in het thuisland juichen. Dat er (met 4-1) verloren werd van Duitsland was ingecalculeerd. Winnen van de Europees kampioen in de verliezersfinale zou de kers op de taart betekenen voor bondscoach Fernando Santos.

Quoteringen voor Portugal – Mexico

De bookmakers verwachten een Portugese zege. De odds zijn zeer aantrekkelijk als u speelt via voetbalgokken.be: x 2,15. Een zege voor El Tricolor valt een stuk hoger uit: x 3,10. Een gelijkspel kan rekenen op de hoogste odd voor deze verliezers-finale: x 3,60

  

De strijd om de derde plaats in de Confederations Cup 2017 tussen Portugal en Mexico wordt gespeeld op zondag 2 juli om 14:00 uur (Belgische tijd) in de Otkrytiye Arena te Moskou. Zet nu in en pak deze zomerse winstkans!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…

 

4 antwoorden
  1. martijnj
    martijnj says:

    Portugal mag tevreden zijn met de derde plek en dan nog zonder Ronaldo. Ik had toch echt verwacht dat de Mexicanen beter waren. Helaas geen prijs voor mij dit keer.

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie