Servië neemt het tegen Brazilië in Groep E

Na de twee zeges van de Brazilianen is de achtste finale al zeker gesteld, maar de Goddelijke Kanaries willen meer: als groepshoofd de poulefase beëindigen. En om dat doel te bereiken moet de laatste groepswedstrijd tegen Servië gewonnen worden. De bookies verwachten dat dit geen enkel probleem gaat zijn en schalen een stunt van de Serven bijzonder hoog in. Wat verwacht u van deze slotmatch in Groep E?

Geëmotioneerde Neymar: “Tranen vanwege blijdschap en wil om te winnen”

Neymar en Coutinho zorgden in de extra tijd voor opluchting bij het Braziliaanse volk. Het taaie Costa Rica leek een niet te kraken noot, maar werd uiteindelijk toch om de vinger gewonden. “Iedereen kan praten. Dat is niet moeilijk, zelfs papegaaien kunnen praten. Maar het ook daadwerkelijk laten zien, dat kan niet iedereen. Mijn tranen kwamen voort uit blijdschap en de pure wil om te winnen.”

David Silva: “Tegen Servië nog beter”

Aanvoerder David Silva snapt dat Neymar zijn tranen de vrije loop liet: immers de Paris St. Germain ster moest van ver komen na een ernstige blessure. “Ik heb tegen hem gezegd dat hij gewoon moet huilen, als hij zich daardoor beter voelt. Misschien valt er hierdoor een last van zijn schouders. Ik weet, net zoals jullie, hoe moeilijk zijn route naar het WK is geweest. Geloof me: in de derde wedstrijd tegen Servië zal hij nóg beter zijn.”

Bondscoach Servië: “Ook Brazilië heeft zwakke punten”

Mladen Krstajic maakte voorbije week vooral naam doordat de Servische voetbalbond de Duitse scheiderechter Brych die de match tegen Zwitserland floot voor de rechter te willen slepen. Maar de bondscoach van Servië wil er zelf geen woorden aan vuil maken: “We zijn hier om te voetballen”, aldus Krstajic die vooral uitkijkt naar de volgende match die gewonnen moet worden: “Niets is onmogelijk. Brazilië heeft ook zijn zwakke punten, die willen we uitbuiten.”

Statistieken

De Brazilianen staan fier aan kop, maar voelen de hete adem van Zwitserland (ook vier uit twee) en de Serven (drie uit twee) in de nek. Het is de 22e keer dat de Braziliaanse Seleçao haar frivole kunsten etaleert op een WK, Servië is pas aan haar tweede beurt bezig. In 2010 geraakte het niet voorbij de groepsfase. 

Pre-wedstrijdquoteringen voor Servië – Brazilië

De Belgische wedkantoren hebben de pre-wedstrijdquoteringen weer straf ingedeeld. Winst van Servië levert met x 7.20 keer de inleg de hoogste beloning op. Gaat Brazilië deze ronde winnen, dan staat er een quotering van x 1.53 keer het speelbedrag voor u klaar. Voor een gelijkspel staat er met x 4.30 keer de inleg nog een hoge odds genoteerd in het 1X2 spelsysteem.

 

De derde speelronde van Groep E tussen Servië – Brazilië wordt gespeeld op woensdag 27 juni om 20:00 uur in de Otkrytiye Arena te Moskou. Laat de juiste voorspelling achter bij de Belgische wedkantoren en trakteer uzelf op waanzinnige prijzen.

Zet nu in op uw favoriete ploeg en win! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…

 

5 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie