RSC Anderlecht oefent op verplaatsing bij Salzburg

Net als Club Brugge en AA Gent heeft Anderlecht het seizoen aangevat. Bij de Brusselse ploeg hebben ze flink in de mot dat ze rap uit hun kot moeten komen, willen ze tijdig fit geraken voor de komende matches. Anderlecht speelt immers op 22 juli de finale van de Belgische supercup tegen Zulte Waregem en dat is nog maar drie weken weg.

RSCA trekt op zomerstage

Om goed beslagen ten ijs te komen besloot trainer René Weiler op zomerstage te trekken naar Oostenrijk. De zesdaagse stage begon direct met enkele plensbuien, maar toen de wolken waren weggetrokken ging Weiler meteen van start met een pittige training. De oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg zal namelijk een eerste peiling zijn waar zijn vernieuwde elftal staat. De eerste oefenmatches lieten al wat dingen zien, onder andere een tegenvallende Thelin in de voorhoede. Maar de echte conclusies worden deze vrijdag getrokken nadat Salzburg is bekampt.

Vernieuwde selectie geeft plaats aan beloften

L’Avenir meldt dat Weiler in totaal zo’n 24 spelers mee heeft genomen. Daarbij nieuwkomers Gerkens, Kums en Sels. Henry Onyekuru wordt pas later verwacht. Ook Frank Acheampong, zaterdagnacht nog aan de slag met Ghana, en Kara Mbodj sloten voorlopig nog niet aan bij RSCA.

Hierdoor is er wel plaats voor beloften Wout Faes en Hannes Delcroix. Ook leiden alle zomertransfer ertoe dat Idrissa Doumbia en Emmanuel Sowah zich opnieuw mogen bewijzen bij de Brusselse formatie.

Salzburg trainer Rose: “We hebben de eerste oefenwedstrijden goed afgewerkt”

Bij RB Salzburg zijn ze klaar voor de komst van Anderlecht. Trainer Marco Rose is zeer tevreden over het trainingskamp tot noch toe en heeft dik vertrouwen in een resultaat tegen RSCA: “De jongens zien er goed uit en de sfeer in de ploeg is prima. We hebben de eerste drie oefenwedstrijden goed afgewerkt en zijn content met de ontwikkelingen die we zien in het elftal. Ik weet dat we nog een pak werk moeten verrichten, maar voor dit moment kunnen we zeker tevreden zijn.” Vrees voor een pandoering tegen Anderlecht heeft Rose allerminst: “We zijn op de goede weg en het vertrouwen bij mijn spelers is groot”, aldus de trainer op de website van de Oostenrijkse club.

Pre-wedstrijdquoteringen voor oefenduel: Salzburg – Anderlecht

De bookmakers hebben de verhoudingen goed in de mot. Anderlecht gaat er nog wel wat werk aan hebben om Salzburg te verslaan, maar toch is de Belgische ploeg die op verplaatsing speelt licht favoriet. Een zege van RSCA staat in het 1×2-spelsysteem op x 2,34. Als Red Bull wint dan betalen de bookies x 2,68 de inleg uit aan diegene die hierop speelden. Een gelijkspel kent de hoogste odd voor deze match: x 3,27.

  

De oefenmatch Red Bull Salzburg – RSC Anderlecht wordt gespeeld op vrijdag 7 juli om 19:00 uur op het terrein van RB Salzburg. Speelt u – ondanks de tourkoorts en Wimbledon – ook mee met deze voetbalmatch? Zorg dan dat u de hoogste odd heeft bij de uitslag van uw keuze en speel via VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…

 

4 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie