De Rode Duivels sluiten WK-campagne af tegen Cyprus

De Rode Duivels verwelkomen aankomende dinsdag Cyprus in de laatste WK-kwalificatiewedstrijd. België hoeft niet te winnen van de Cyprioten, maar daar zal bondscoach Roberto Martinez geen genoegen mee nemen. De Belgische wedkantoren strooien met hoge odds voor deze match. Vooral een stunt van Cyprus wordt hoog beloond. Kunnen De Duivels nog een keer flink winnen in de poulewedstrijd? Of gaan de Cyprioten ons verrassen? Wat uw voorspelling ook is, speel mee via de beste wedkantoren.

Roberto Martinez: “We zijn een winnende ploeg geworden”

Met negen ongeslagen wedstrijden op rij kijkt België naar de thuiswedstrijd tegen Cyprus uit. De Rode Duivels wonnen voorbije weekend met 3-4 van het strijdlustige Bosnië Herzegovina. Bondscoach Roberto Martinez ziet deze wedstrijden als een goede voorbereiding voor het WK2018 in Rusland. “De laatste wedstrijden waren goede voorbeelden van de creatie van een team dat altijd wil winnen en dat speelt met de juiste ingesteldheid. Op dat vlak zitten we in een stijgende lijn. We moeten stap voor stap zetten, maar de tekens zijn er. Niemand wou zijn ploegmaats in de steek laten. We zijn een winnende ploeg geworden. Rusland wordt een goeie mogelijkheid om te tonen hoeveel talent er in deze groep zit”, vertelt de coach in Metrotime.

Martinez: “We willen ook tegen Cyprus de volle buit pakken”

De bondscoach wil ook tegen Cyprus voor de volle buit gaan. Als ongeslagen team in de poule kan dat volgens de coach heel veel voordelen hebben in de loting voor het WK2018. “We willen ook tegen Cyprus de volle buit pakken om op het WK reekshoofd te zijn”, vertelt de bondscoach. Als de Duivels ook deze match nog winnen, zit België bij de loting zeker in pot 1. Martinez: “Ons eerste doel was om ons te plaatsen voor het WK, en dat is gelukt. Nu vormt reekshoofd zijn ons mikpunt. Hoe het nadien dan precies uitdraait zullen we later wel zien. Lotingen zijn altijd onvoorspelbaar”, zegt de keuzeheer in Metro België.

Geen Marouane Felliani en Yannick Carrasco tegen Cyprus

Een tegenvaller voor Martinez is dat Marouane Felliani tegen Cyprus niet bij kan zijn. De Manchester United-speler is enkele weken buiten strijd met letsel aan de mediale band van de linkerknie. Dat heeft de Belgische voetbalbond (KBVB) bekendgemaakt. Felliaini moest de strijd staken in de eerste helft van de wedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina. Leander Dendoncker was de vervanger van Fellaini en zou ook de eerste keus van de bondscoach kunnen zijn als het moet aantreden tegen het Cyprische elftal. Ook de geschorste Yannick Carrasco moet de trainer missen in deze thuiswedstrijd.

Eden Hazard: “Ik hoop dat Thorgan Yannick mag vervangen”

Eden Hazard heeft een tip voor Martinez om Carrasco te vervangen. Hazard verwijst de coach naar zijn broer Thorgan Hazard dat bij Chelsea de sterren van de hemel speelt. “Ik hoop dat Thorgan Yannick mag vervangen. We hebben al eens samen gespeeld bij de Rode Duivels, maar nog nooit van bij de start. Thorgan maakt een goeie indruk op training en heeft de bagage om de volledige flank voor zijn rekening te nemen”, zegt Eden Hazard in Het Nieuwsblad.

De bondscoach kan er ook voor kiezen om Nacer Chadli, de plaats van Carrasco in te nemen. Nog een andere optie was Jordan Lukaku, maar die is inmiddels ook in de lappenmand beland.

Cyprus komt met lood in de benen

De Cyprioten moeten voor de wedstrijd tegen De Rode Duivels de moed bij elkaar rapen. Cyprus kan bij wint op België het WK niet meer halen en de laatste twee wedstrijden waren ook niet echt hoopgevend. Voorbije weekend verloor Cyprus thuis van Griekenland met 1-2. De enige treffer die gemaakt werd voor de Cyprioten kwam van FC Kopenhagen-speler Pieros Sotiriou. Ook tegen Estland werd er met 1-0 verloren. Daarnaast zijn de Cyprioten de thuiswedstrijd tegen België voorbij jaar nog niet vergeten. De Rode Duivels werkten hun eerste poulewedstrijd met 0-3 goed af op het eiland in de Middellandse zee. Romelu Lukaku maakte de eerste twee doelpunten en Yannick Carrasco zette de wedstrijd op slot met zijn doelpunt in de 81ste minuut van de match.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Belgie tegen Cyprus

De Belgische wedkantoren zijn enorm gul als Cyprus een stunt gaat uithalen in Brussel. De wedkantoren keren x 23.00 keer uw inleg uit als Cyprus wint. Een gelijkspel wordt door de wedkantoren ook hoog beloond. Bij een puntenverdeling keren de bookies x 9.00 keer de inleg uit. Speelt u liever op save en verwacht u dat De Duivels ook deze laatste wedstrijd winnen? Speel dan op winst van België en ontvang uw speelbedrag x 1.10 keer terug als de Belgen tien keer op rij ongeslagen zijn.

 

De WK-kwalificatiewedstrijd België – Cyprus wordt gespeeld op dinsdag 10 oktober om 20:45 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Maak deze laatste poulewedstrijd extra speciaal door mee te spelen via de betrouwbaarste wedkantoren op VoetbalGokken.be en win! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…

 

7 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie