Pak 6,35(!) keer uw inzet bij nieuwe superstunt Club Brugge in de Champions League!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 oktober 2019     0 REACTIES

Deze week staat er weer een speelronde van de Champions League voor de deur. Op dinsdag speelt Club Brugge thuis tegen Paris Saint Germain. Beide teams zijn goed aan het seizoen begonnen en gaan aan kop in de nationale competities. In groep A van het miljoenenbal staat PSG met twee overwinningen eerste. Club Brugge bevindt zich op de tweede plaats met twee gelijke spelen, waaronder een gigantische stunt tegen Real Madrid. Het belooft hiermee een mooie wedstrijd te worden in het Jan Breydelstadion. Weet Club Brugge opnieuw te stunten? 

Nieuwe stunt van Club Brugge: tot x 6,35 keer uw inzet

Club Brugge is uitstekend aan het seizoen begonnen. Het beschikt na tien competitiewedstrijden over zesentwintig punten en staat hiermee bovenaan de Jupiler Pro League. De ploeg van Philippe Clement heeft zelfs al een gat geslagen met haar concurrentie, want het heeft maar liefst zes verliespunten minder dan nummer twee Standard. Ook in de Champions League is Club goed van start gegaan, waar het momenteel verrassend tweede staat in groep A. Dit realiseerde het onder andere via een spectaculair gelijkspel tegen Real Madrid. Club Brugge kwam in Bernabeu zelfs met 2-0 voor, maar zag Real Madrid vlak voor tijd nog gelijk komen. Het bleef desondanks een puik resultaat van Blauw-Zwart. Mede door dit gelijkspel is Club Brugge nog altijd ongeslagen dit seizoen. Het speelde al zeventien wedstrijden en verloor er hier geen van. Club Brugge zal hopen dat het ook na dinsdag nog altijd niet weet hoe verliezen voelt. Hiervoor is een nieuwe stunt in de Champions League noodzakelijk. Als het Paris Saint Germain thuis op een gelijkspel houdt, ontvangt u x 4,25 keer uw inzet op Betfirst. Bij een overwinning ontvangt u maar liefst x 6,35 keer uw inzet.

EXCLUSIEF: VERDRIEDUBBEL JOUW WINST!
3X
Club Brugge stunt en wint wedstrijd
6.35
Bij twee treffers of minder
2.25
Angel Di María maakt twee doelpunten
13.00

Bij Ladbrokes maken ze het helemaal bont en wordt je beloond met een verdrievoudiging van je inzet. Deze actie is speciaal in het leven geroepen voor de wedstrijd tussen Club Brugge – Paris Saint Germain van aanstaande dinsdag! Om gebruik te maken van deze actie dien je een speelrekening te openen met invoer van “3X” als promocode. Klik hier of in het bovenstaande tabel om naar de actie pagina te gaan!

Paris Saint Germain blijft winnen: tot x 2,90 keer uw inzet

Met de wedstrijd tegen Paris Saint Germain wacht misschien wel de grootste uitdaging van Club Brugge tot nu toe. Ook de Franse grootmacht is namelijk erg goed aan het seizoen begonnen. PSG verloor in de Ligue 1 al twee keer maar staar desondanks weer eerste in de competitie. Ook de Parijzenaren hebben hierbij alweer een gat geslagen met haar concurrentie, die allen minimaal vijf punten minder hebben. PSG boekte in de Champions League een overtuigende 3-0 overwinning op Real Madrid en versloeg Galatasaray in Istanbul met 1-0. Het wacht hierdoor in het miljoenenbal zelfs nog op haar eerste tegendoelpunt. De ploeg van Thomas Tuchel realiseerde deze goede resultaten allemaal zonder op volle oorlogssterke te zijn. Het speelde dit seizoen namelijk nog geen enkele keer met haar beruchte aanvalstrio Mbappé – Cavani – Neymar. Ook dinsdag zal dit niet zo zijn, want Neymar zal de wedstrijd in ieder geval missen. Als Paris Saint Germain desondanks blijft winnen in het miljoenenbal, ontvangt u x 1,53 keer uw inzet op Ladbrokes. Als ze dit opnieuw met een clean sheet doen, ontvangt u x 2,90 keer uw inzet.

Weinig goals in Jan Breydelstadion: tot x 4,60 keer uw inzet

Club Brugge en PSG hebben dit seizoen hun verdediging uitstekend op orde. Met respectievelijk drie en vijf tegendoelpunten behoren de clubs tot de minst gepasseerde ploegen van Europa. Hierbij hield Club Brugge al tien keer het doel schoon, waar PSG dit negen keer deed. Op basis van deze statistieken is de verwachting dan ook dat beide teams dinsdag opnieuw weinig gaan weggeven. Ook de aanvallende cijfers van beide teams wijzen deze kant op. Zo scoorde Club Brugge in zes van haar laatste acht wedstrijden op het hoofdtoernooi van de Champions League één doelpunt of minder. Paris Saint Germain is doorgaans in thuiswedstrijden op schot, maar in uitwedstrijden een stuk minder. Zo scoorde het in zes van haar laatste acht uitwedstrijden in het miljoenenbal twee treffers of minder. Ook in de Ligue 1 zet PSG deze lijn door: het scoorde dit seizoen in slechts één uitwedstrijd meer dan twee treffers. Als er dinsdagavond twee treffers of minder vallen, ontvangt u x 2,25 keer uw inzet op Unibet. Bij één doelpunt of minder ontvangt u x 4,60 keer uw inzet. Als minimaal één van beide teams het doel schoon houdt, ontvangt u x 2,15 keer uw inzet.

Angel Di María vangt gemis aanvallers PSG op: tot x 13,00 keer uw inzet

Waar Paris Saint Germain dus in iedere wedstrijd minimaal één van haar aanvallers miste, heeft het met Angel Di María een uitstekend alternatief achter de hand. De Argentijn is momenteel zelfs de grote blikvanger van de Parijzenaren. Di María is dit seizoen namelijk het vaakst betrokken bij een doelpunt van PSG. De aanvaller scoorde in de competitie vier keer en gaf twee assists. Ook in de Champions League bewees hij zijn waarde met twee doelpunten tegen Real Madrid. In de Trophée des Champions maakte de aanvaller de winnende treffer tegen Stade Rennes. In totaal staat El Angelito hierdoor al op zeven doelpunten en twee assists. Thomas Tuchel heeft hiermee een probleem als al zijn aanvallers weer fit zijn, want de trainer kan eigenlijk niet meer om Di María heen. Als Angel Di María dinsdag tegen Club Brugge weer scoort, ontvangt u x 2,80 keer uw inzet op Unibet. Bij twee doelpunten ontvangt u maar liefst x 13,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN