Pak 3,55 keer uw inzet bij nieuwe flater van Anderlecht tegen Genk!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 augustus 2019     0 REACTIES

Aanstaande vrijdag nemen KRC Genk en RSC Anderlecht het in de vijfde speelronde tegen elkaar op. Oftewel: de regerend landskampioen speelt tegen de recordkampioen.  Deze statussen zijn echter nog niet terug te zien bij de teams, die beiden slecht aan het seizoen zijn begonnen en hierdoor wel een succesje kunnen gebruiken. Zo beschikt na vier wedstrijden pas over zes punten en wist Anderlecht zelfs nog helemaal niet te winnen. Het wordt dan ook een interessante wedstrijd in de Luminus Arena, waar beide ploegen zich eigenlijk geen nieuw puntverlies kunnen veroorloven. Wat kunt u verwachten?

Bookmakers bestempelen Genk als favoriet: x 1,83 keer uw inzet

In het eigen stadion is KRC Genk door de bookmakers benoemd tot favoriet. Niet alleen het thuisvoordeel zal hier de reden van zijn, maar ook de dramatisch reeks van Anderlecht. Genk begon het seizoen namelijk al niet denderend met zes punten, maar de twee punten die Anderlecht tot nu toe behaalde spannen de kroon. De verwachting waren hoog toen Paars-wit de terugkeer van Vincent Kompany als speler-coach bekend maakte, maar niets is minder waar. Anderlecht verbaast tot nu toe zowel vriend als vijand met haar tegenvallende resultaten, met name omdat het de nodige versterkingen binnenhaalde. Tot nu toe slaagt de ploeg er echter niet in om haar kwaliteiten om te zitten in punten, wat Kompany al tot de nodige voorzichtige kritieken is komen te staan. Met KV Kortrijk, KV Mechelen, Royal Moeskroen en KV Oostende trof Anderlecht immers op papier ook niet de moeilijkste tegenstanders. Sterker nog, met Genk treft het aanstaande vrijdag de moeilijkste tegenstander tot nu toe. Als ook KRC Genk erin slaagt te winnen van Anderlecht, ontvangt u x 1,83 keer uw inzet bij Betway.

KRC Genk favoriet voor winst
1.83
Genk wint met één doelpunt verschil
3.55
Michel Vlap maakt eerste doelpunt
9.00
Samatta maakt opnieuw een hattrick
35.00

Anderlecht scoorde de laatste edities nauwelijks tegen Genk: tot x 3,55 keer uw inzet

De onderlinge ontmoeten tussen Genk en Anderlecht zijn de laatste jaren niet heel spectaculair geweest. Toch zijn er een aantal opvallende zaken bij de laatste confrontaties tussen de Genkies en Paars-wit. Ten eerste won Genk maar liefst vijf van de laatste zes ontmoetingen tussen de teams. De laatste ontmoeting eindigde in een gelijkspel. Geen prettige statistieken voor Anderlecht, dat in haar laatste acht treffen met Genk ook niet vaker dan één keer per wedstrijd doel trof. Vier keer wist Anderlecht helemaal niet te scoren. Wedstrijden tussen beide teams zijn sowieso niet erg doelpuntrijk geweest, want ook Genk scoorde er niet vaak op los. Maar liefst vijf van de laatste acht edities leverde in totaal twee doelpunten of minder op. Dit resulteerde erin dat zes van de laatste acht edities beslist werden met één doelpunt verschil. Een herhaling van deze zaken leveren mooie quoteringen op bij Betfirst. Als Anderlecht het net opnieuw niet weet te vinden, ontvangt u x 2,85 keer uw inzet. Als er in totaal opnieuw twee doelpunten of minder vallen, ontvangt u x 2,20 keer uw inzet. Als Genk met één doelpunt verschil wint, betreft de quotering x 3,55.

Michel Vlap zeldzaam lichtpuntje van Anderlecht: tot x 9,00 keer uw inzet

Naast het aanstellen van Vincent Kompany als speler-coach trok Anderlecht met Samir Nasri en Nacer Chadli nog twee grote namen aan. Het meeste geld werd echter betaald voor de Nederlander Michel Vlap. De aanvallende middenvelder kwam voor acht miljoen euro over van SC Heerenveen. Ondanks de hoge transfersom werd er niet direct een grote impact van Vlap verwacht, maar het tegendeel is waar. Michel Vlap is bij ieder doelpunt van Anderlecht betrokken geweest. Hij scoorde al twee keer en bereidde zaterdag tevens het doelpunt van Samir Nasri voor. Naast zijn statistieken maakt Vlap momenteel ook de beste indruk bij Anderlecht. Er lijkt veel vertrouwen te zijn in de 22-jarige middenvelder, wie afgelopen weekend ook werd aangewezen voor het nemen van een belangrijke penalty. Michel Vlap is dan ook één van de weinige lichtpuntjes bij Anderlecht. Als Anderlecht erin slaagt te scoren bij Genk, is de kans groot dat hij hier opnieuw bij betrokken zal zijn. Een doelpunt van de Nederlander levert u x 3,85 keer uw inzet op bij Unibet. Betreft dit het eerste doelpunt, dan ontvangt u x 9,00 keer uw inzet.

Hattrick-held Samatta blijft maar scoren: tot x 35,00 keer uw inzet

Bij KRC Genk moeten de doelpunten dit seizoen opnieuw van Mbwana Samatta komen. Nadat de 26-jarige spits vorig seizoen topscorer werd van de Jupiler Pro League, was de verwachting eigenlijk dat hij zijn laatste wedstrijd voor Genk al gespeeld zou hebben. Nu het einde van de transferperiode nadert staat hij echter nog altijd onder contract bij de Genkies. De kans lijkt met de dag groter dat Samatta speler van Genk blijft, alhoewel hij zelf nog erg mysterieus doet over zijn toekomst. De transferperikelen hebben in ieder geval geen invloed op zijn prestaties, want Samatta was afgelopen weekend goed voor een loepzuivere hattrick. Het betekende alweer zijn vierde treffer dit seizoen, waardoor hij verantwoordelijk is geweest voor meer dan de helft van de productie van KRC Genk. Van alle spelers lijkt Samatta aanstaande vrijdag dan ook de meeste aanspraak te maken op een nieuwe treffer. Als hij opnieuw op het scorebord komt, ontvangt u x 2,23 keer uw inzet bij Unibet. Bij twee treffers ontvangt u hier x 8,00 keer uw inzet. Maakt hij opnieuw een hattrick, dan ontvangt u maar liefst x 35,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN