Memphis Depay nieuwe aanvalsleider Lyon: pak 18 (!) keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 augustus 2019     0 REACTIES

Aanstaande vrijdag begint de Franse competitie weer en er staat direct een mooi duel op het programma. Het zijn namelijk AS Monaco en Olympique Lyonnais die het nieuwe seizoen van de Ligue 1 gaan openen. AS Monaco kende vorig jaar een beroerd seizoen, waarin het maar net boven de streep eindigde. De club wil dit seizoen eerherstel en hoopt weer aan te sluiten bij de subtop. Olympique Lyonnais eindigde vorig seizoen op de derde plaats en wil zich dit jaar opnieuw met de beste ploegen kunnen meten. Beide ploegen zijn dan ook gebaat bij een goede start van de competitie. Welke ploeg trekt aan het langste eind in het Stade Louis II?

Olympique Lyon kende een onrustige zomer: tot x 3,30 keer uw inzet

Olympique Lyon is volgens de bookmakers licht favoriet voor de zege, maar het was alles behalve een rustige zomer bij de club. Hoofdtrainer Bruno Génésio was al sinds 2015 in dienst bij Lyon, maar besloot zijn aflopende contract niet te verlengen. Volgens Génésio hing er een te negatieve sfeer rondom zijn functioneren. Als gevolg van zijn vertrek trok Lyon met de Braziliaan Sylvinho een nieuwe hoofdtrainer aan, wie vooral bekend is van zijn periode als speler bij FC Barcelona. De trainerswissel was echter niet de enige verandering bij Lyon, dat ook nog diverse dragende krachten zag vertrekken. Zo vertrok aanvoerder Nabil Fekir verrassend naar Real Betis, verkaste middenvelder Ndombélé naar Tottenham Hotspur en verliet ook linksback Mendy de club om bij Real Madrid aan de slag te gaan.  Hier tegenover stonden ook de nodige aankopen, maar het is duidelijk dat Lyon het vertrek van deze spelers niet zomaar zal kunnen opvangen. Les Gones kende een slechte voorbereiding waarin het maar liefst vier van haar vijf wedstrijden verloor. Het lijkt erop dat het team nog moet wennen aan het vertrek van haar blikvangers. Het is dan ook niet ondenkbaar dat trainer Sylvinho nog wat meer tijd nodig zal hebben om het elftal naar zijn hand te zetten en mogelijk een slechte competitiestart tegemoet gaat. Als Lyon niet verder komt dan een gelijkspel, ontvangt u x 3,30 keer uw inzet op Bwin. Als Lyon met een nederlaag begint, betreft de quotering x 2,85.

Memphis scoort twee doelpunten of meer
18.00
Meeste doelpunten in eerste helft
3.15

Memphis Depay nieuwe spil van het elftal: tot x 18,00 keer uw inzet

Eén van de spelers voor wie een belangrijk aandeel in het nieuwe Olympique Lyon lijkt weggelegd, is Memphis Depay. De Nederlander zat vorig seizoen veel op de bank, mede doordat hij regelmatig in de clinch lag met trainer Bruno Génésio. Doordat Memphis tijdens de oefenwedstrijd tegen Arsenal de aanvoerdersband van Lyon mocht dragen, lijkt trainer Sylvinho wel grote plannen met hem te hebben. Door het vertrek van spelmaker Nabil Fekir lijkt het aanvalsspel van Lyon volgend seizoen vooral om Memphis te gaan draaien. De kwaliteiten van de flankspeler annex spits zijn bekend. Ondanks de geringe speeltijd haalde hij vorig seizoen met zowel 10 doelpunten als assists de dubbele cijfers. Het seizoen hiervoor kon Memphis nog wel rekenen op een basisplaats en was hij zelfs goed voor 19 treffers en 13 assists. Als Memphis nu dan ook voor het eerst de spil in het aanvalsspel van La Reine wordt, zoals het ernaar uit ziet, kan dit wel eens het seizoen van Memphis worden. Bij een doelpunt van Memphis tegen AS Monaco ontvangt u x 3,40 keer uw inzet bij Unibet. Betreft dit het eerste doelpunt van het seizoen, dan ontvangt u hier x 7,00 keer uw inzet. Als Memphis twee doelpunten of meer scoort, ontvang u x 18,00 keer uw inzet.

Duels tussen Monaco en Lyon zelden onvermakelijk: tot x 3,20 keer uw inzet

Duels tussen AS Monaco en Olympique Lyonnais kunnen alle kanten op, zo blijkt uit de laatste onderlinge ontmoetingen.  Waar AS Monaco vorig seizoen maar net boven de gevarenzone eindigde, won het haar thuiswedstrijd tegen Lyon wel met 2-0. De wedstrijd in Lyon eindigde in een overwinning voor Olympique, dat Monaco hier met 3-0 versloeg. Het is typerend voor de ontmoetingen tussen de teams, die elkaar zowel op eigen als op vreemde bodem regelmatig verslaan. Zo won Monaco haar laatste twee thuiswedstrijden van Olympique, maar verloor het de twee edities hiervoor. Wat wel opvalt aan de ontmoetingen tussen beide teams, is dat de thuisploeg in de laatste vijf duels telkens minimaal twee keer het net wist te vinden. Gezien de voorbereiding van Lyon zou dit ook nu niet zo gek zijn, want La Reine kreeg hierin dertien treffers te verwerken in slechts vijf wedstrijden. Verder vielen er in totaal twintig goals in de laatste vijf ontmoetingen, wat neer komt op een gemiddelde van vier doelpunten per wedstrijd. Tevens vielen in al deze ontmoetingen de meeste doelpunten in de eerste helft. Indien de recente geschiedenis zich herhaalt tijdens deze editie tussen Monaco en Lyon, ontvangt u fraaie odds op Betfirst. Als Monaco in eigen huis minimaal twee doelpunten scoort, ontvangt u hier een quotering van x 2,55 voor. Uw quotering bedraagt x 3,20 als er opnieuw minimaal vier doelpunten vallen. Indien er opnieuw in de eerste helft de meeste doelpunten vallen, ontvangt u x 3,15 keer uw inzet op Betfirst.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN