Liverpool wint wéér niet op Old Trafford voor 5,10 keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 oktober 2019     0 REACTIES

Aanstaande zondag staat er een nieuwe editie van de Nord West-derby op het programma. Deze derby gaat tussen Manchester United en Liverpool, beide gelegen in het noordwesten van Engeland en bovendien de twee meest succesvolle clubs van het land. Momenteel maakt echter alleen Liverpool kans op succes, want Manchester United zit in een flinke dip. Het is The Red Devils er veel aan gelegen om dan in ieder geval nog roet in het eten van haar aartsrivaal te gooien. Liverpool wil op haar beurt nog wat extra zout in de wonden van United strooien. Wie wint de Nord-West derby? 

Liverpool blijft maar winnen: x 1,71 keer uw inzet

Liverpool is uitstekend aan het seizoen begonnen en heeft al een flink gat geslagen met haar concurrentie. Het won al haar acht competitiewedstrijden, waarmee het minimaal acht punten meer heeft dan iedere andere club. Er wordt in Liverpool alweer voorzichtig gedacht aan de eerste landstitel sinds 1990. Alles moet dit seizoen wijken voor deze prijs, waar de club al jaren zo erg naar snakt. Liverpool is immers op sportief gebied haar aartsrivaal Manchester United al een aantal jaar voorbij gestreefd, dat het maar wat leuk vindt dat dit desondanks niet tot het landskampioenschap heeft geleid. Toch is het zelden voorgekomen dat Liverpool in de derby in zo’n grote mate favoriet is als zondag. Manchester United staat twaalfde met maar liefst vijftien punten minder dan Liverpool en slechts twee punten boven de degradatiezone. Een groter contrast in de vorm van beide grootmachten is er dan ook niet. Als Liverpool zondag haar maximale score weet te behouden, ontvangt u x 1,71 keer uw inzet op Betfirst bij een overwinning.

Bij twee treffers of minder
2.00
Bij één treffer of minder
3.80
Mané scoort van buiten het zestienmetergebied
23.00

Manchester United weet Liverpool opnieuw te stoppen: tot x 5,10 keer uw inzet

Het seizoen is voor Manchester United dramatisch begonnen. Een top-vier plek lijkt na nu al een mission impossible voor de ploeg van Olle Gunnar Solskjaer. De fans van the Red Devils hopen nu vooral dat Liverpool geen kampioen wordt. Manchester United kan hier natuurlijk een grote rol in spelen, net zoals het dit vorig seizoen deed. Liverpool stond ook toen met acht punten voorsprong aan kop, maar mede door een gelijkspel tegen Manchester United werd uiteindelijk Manchester City kampioen. Ondanks dat de sportieve resultaten van United de laatste jaren niet overhouden, wint Liverpool zelden op Old Trafford. De laatste overwinning dateert uit 2014 en is tevens de enige van de laatste tien ontmoetingen hier. Maar liefst zeven keer won Manchester United, twee keer eindigde het duel onbeslist. Het blijkt dan ook maar weer eens dat derby’s wedstrijden op zich zijn. Bovendien ontving United dit seizoen al drie ploegen uit de huidige top-vijf op Old Trafford. Het verloor geen van deze wedstrijden. Als Manchester United ook tegen Liverpool resultaat haalt, ontvangt u x 4,10 keer uw inzet bij een gelijkspel. Als het wint, ontvangt u x 5,10 keer uw inzet.

Weinig goals op Old Trafford: tot x 3,80 keer uw inzet

Het grootste probleem van Manchester United ligt momenteel in de voorhoede. In vergelijking met koploper Liverpool incasseerde het slechts twee doelpunten meer, waarmee de verdediging op orde lijkt. Tegelijkertijd maakte het maar liefst elf doelpunten minder dan de the Reds. Het gebrek aan doelpunten van United beperkt zich niet alleen tot de Premier League. In elf officiële wedstrijden slaagde het er slechts één keer in om meerdere doelpunten te maken. In combinatie met haar stabiele verdediging zijn de wedstrijden van United dan ook behoorlijk doelpuntarm. Dit geldt ook voor de laatste edities van de North West-derby. In de laatste drie edities vielen namelijk maar vijf doelpunten. Vorig seizoen zocht een gehavend Manchester United nauwelijks de aanval tegen Liverpool. Omdat de vorm van beide teams nog altijd veel parallellen toont met dit seizoen, ligt dit spelbeeld opnieuw voor de hand. Als er twee treffers of minder in de wedstrijd vallen, ontvangt u x 2,00 keer uw inzet op Betway. De quotering bedraagt x 3,80 als er één treffer of minder valt. Als Manchester United niet weet te scoren, ontvangt u x 2,50 keer uw inzet.

Sadio Mané de speler in vorm bij Liverpool: tot x 23,00 keer uw inzet

In tegenstelling tot Manchester United scoort Liverpool er wel op los. Alleen Manchester City scoorde na acht speelrondes meer doelpunten dan The Reds. De aanval van Liverpool bestaat al enige tijd uit Sadio Mané, Roberto Firmino en Mohammed Salah. Hiervan maakt Sadio Mané momenteel de meeste indruk. De Senegalees maakte dit seizoen alweer acht doelpunten, waarvan vijf in de Premier League en drie in Europees verband. Mané blijft vriend en vijand verrassen met zijn stortmachtige ontwikkeling, die geen einde lijkt te hebben. De linksbuiten scoorde vorig seizoen nog tegen United, zijnde het wel in de ontmoeting op Anfield. Tevens eindigde hij vorig seizoen, samen met Mohammed Salah en Pierre-Emerick Aubameyang, bovenaan het topscorersklassement van de Premier League. Als Sadio Mané tegen Manchester United scoort, ontvangt u x 2,60 keer uw inzet op Unibet. Als hij tevens wint met Liverpool, ontvangt u x 3,35 keer uw inzet. U ontvangt een spectaculaire odd van x 23,00 als Mané een doelpunt scoort van buiten het zestienmetergebied.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN